Nevěra, hlavně pro pány

Anonymní
24.11.10 17:44

Nevěra, hlavně pro pány

Hezký večer, o radu bych chtěla poprosit především pány.
Tolik jsem holkama - děvkama opovrhovala, občas se pozastavila nad tím proč to dělají ? A najednou jsem stejná jak ony.Proč?
On, známe se nějakou dobu od začátku léta, viděli jsme si 2×, pak dlouhá pauza), teď (od srpna - září) je zadaný narovinu mi řekne všechno i to, že je to hajzl, který má přítelkyni (kterou podle jeho slov má rád, nechce ji ublížit, dělat problémy - to samý mě, až na to, že mě při líbání tvrdí, jak mě miluje ....... hmm, to beru s rezervou, nejsem včerejší).
Proč chlapi?Sedíte s holkou tři hodiny na veřejnosti, nazačátku tvrdíte jak nechcete mít problémy (musí být zticha o tom co bude, žádný techtle mechtle na veřejnosti.......), ale chcete ji do postele (na tom jsme se dohodli), nehodláte ji podrazit a to samý chcete od ní, a po pár pivech (ani to ne, po pár locích) ji líbáte před lidma, držíte za ruku (i na veřejnosti).
Chápu to,že vím do čeho jdu: jen sex,chci to a jsem s tím smířená, ale NECHÁPU PROČ TO DĚLÁTE? Ty slaďárny okolo toho: miluju tě ........ Namítla jsem,že miluje tu, kterou má za přítelkyni, a s kterou je zadaný: oponoval, že zadaný není, že má přítelkyni a to je až to další pořadí, ať mu o tom, že má milovat tu co má doma neříkám, když jsme spolu ....... Neskutečný. Tím, že pil ? Pochybuju, dvě piva chlapa nepoloží. Vzrušil mě neskutečně, ještě teď se z toho vzpamatovávám ....... Celou dobu pohledy do očí ......... Chci i nechci, chci kvůli sexu, nechci kvůli problémům.

Přítelkyni miluje ? Ano, či ne dle vás: nežijou spolu, občas se vidí, plánujou svátky .....
Přitom nabídku nezávazného sexu jsem mu nabídla já a rozhodně jsem nečekala, že na mě vybalí nějaký slaďárny. Sama jsem mu řekla, ať si je strčí někam, že mě s nima neoblbne. A jeho odpověď ? Že neoblbuje, že ho přitahuju. Hmm, kdyby bylo kdy, tak se spolu vyspíme. Nebylo. Víte, jeho vztah s přítelkyní je poněkud divný: vidí se málo, občas u ní přespí, nebo u něj (ale to on nerad kvůli dětem když jsou doma), plánují dovolenou, a když jsem se ho zeptala do očí, zda ji má rád (tak v ten MMT poprvé sklopil oči, nepodíval se mi do nich) a řekl, že ji rád má.

Víte, chci si s ním užít, ale ty následky ? Které to pro mě může i nemusí mít, on ať se stará o sebe, rozhodně nikomu nehodlám nic říkat (ublížila bych tím i sobě). On je svůj strašně svůj. TYPICKÝ VODNÁŘ a já nevím jak na něj ? Včera jsem dělala drahoty a on to bral: bavil mě, byl v pohodě, usmíval se, předváděl, furt samý slaďárny ......... Nechápu ho a celou situaci.

Ps: to, že mě dostane ví, tak nevím proč dělí takový scény ohledně slaďáren ?

Co vím dál, tak má nebo měl i výčitky kvůli tomu co dělal (už podváděl i ženu), přesto to dělá dál.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
24.11.10 18:55

Proč??
Protože jsou za A) zvyklí, že když ženský řeknou MILUJI TĚ, hned hodí nohy do praku a bude odvázaná až do vánoc ( zřejmě zkušenosti ze zábav a diskoték)
za B) jsou zvyklí zaměnovat svou sex. vydrážděnost sexy ženskou za zamilovanost a ještě tomu věřit.. :roll:

Do ženské, která přijde s nabídkou kvalitního sexu a má navrh - tu je opravdu snadné si zamilovat, chápeš??? Jsi pro něj mimozemská bytost..Jsi jiná, jsi svá a hlavně jsi nová… :mrgreen: :mrgreen:

ještě se omlouvám, že nejde o pánský názor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.11.10 18:56
Anonymní píše:
Hezký večer, o radu bych chtěla poprosit především pány.
Tolik jsem holkama - děvkama opovrhovala, občas se pozastavila nad tím proč to dělají ? A najednou jsem stejná jak ony.Proč?
On, známe se nějakou dobu od začátku léta, viděli jsme si 2×, pak dlouhá pauza), teď (od srpna - září) je zadaný narovinu mi řekne všechno i to, že je to hajzl, který má přítelkyni (kterou podle jeho slov má rád, nechce ji ublížit, dělat problémy - to samý mě, až na to, že mě při líbání tvrdí, jak mě miluje ....... hmm, to beru s rezervou, nejsem včerejší).
Proč chlapi?Sedíte s holkou tři hodiny na veřejnosti, nazačátku tvrdíte jak nechcete mít problémy (musí být zticha o tom co bude, žádný techtle mechtle na veřejnosti.......), ale chcete ji do postele (na tom jsme se dohodli), nehodláte ji podrazit a to samý chcete od ní, a po pár pivech (ani to ne, po pár locích) ji líbáte před lidma, držíte za ruku (i na veřejnosti).
Chápu to,že vím do čeho jdu: jen sex,chci to a jsem s tím smířená, ale NECHÁPU PROČ TO DĚLÁTE? Ty slaďárny okolo toho: miluju tě ........ Namítla jsem,že miluje tu, kterou má za přítelkyni, a s kterou je zadaný: oponoval, že zadaný není, že má přítelkyni a to je až to další pořadí, ať mu o tom, že má milovat tu co má doma neříkám, když jsme spolu ....... Neskutečný. Tím, že pil ? Pochybuju, dvě piva chlapa nepoloží. Vzrušil mě neskutečně, ještě teď se z toho vzpamatovávám ....... Celou dobu pohledy do očí ......... Chci i nechci, chci kvůli sexu, nechci kvůli problémům.

Přítelkyni miluje ? Ano, či ne dle vás: nežijou spolu, občas se vidí, plánujou svátky .....
Přitom nabídku nezávazného sexu jsem mu nabídla já a rozhodně jsem nečekala, že na mě vybalí nějaký slaďárny. Sama jsem mu řekla, ať si je strčí někam, že mě s nima neoblbne. A jeho odpověď ? Že neoblbuje, že ho přitahuju. Hmm, kdyby bylo kdy, tak se spolu vyspíme. Nebylo. Víte, jeho vztah s přítelkyní je poněkud divný: vidí se málo, občas u ní přespí, nebo u něj (ale to on nerad kvůli dětem když jsou doma), plánují dovolenou, a když jsem se ho zeptala do očí, zda ji má rád (tak v ten MMT poprvé sklopil oči, nepodíval se mi do nich) a řekl, že ji rád má.

Víte, chci si s ním užít, ale ty následky ? Které to pro mě může i nemusí mít, on ať se stará o sebe, rozhodně nikomu nehodlám nic říkat (ublížila bych tím i sobě). On je svůj strašně svůj. TYPICKÝ VODNÁŘ a já nevím jak na něj ? Včera jsem dělala drahoty a on to bral: bavil mě, byl v pohodě, usmíval se, předváděl, furt samý slaďárny ......... Nechápu ho a celou situaci.

Ps: to, že mě dostane ví, tak nevím proč dělí takový scény ohledně slaďáren ?

Co vím dál, tak má nebo měl i výčitky kvůli tomu co dělal (už podváděl i ženu), přesto to dělá dál.

Ahoj, chlap nejsem ale chtěla bych ti semka taky něco přidat. Přítel má kolegu v práci a ten má doma krásnou přítelkyni ale presto jí podvadi, třeba i se trema zenskýma najednou. Ale ten si našel novou milenku do které se uplne zblaznil, chodí za ni den co den do práce.. ale svoji pritelkyni nehodlá opoustet… ( ona vydeláva dost penez) on se boji ze budou muset delit bydlini, sporeni auto no proste vsechno a proto s ni radeji zustane. taky vsem tvrdi ze ji miluje ale milenku momentalne taky miluje. Je to tezké u neho je to spis tim ze si sex neodpusti 7× tydne, nekdy jde za milenkou a potom jeste spi se svou pritelkyni a je narame spokojeny a dokonce povida jak to s pritelkyni byl skvelej sex. pro me je tohle nepochopitelny protoze 4× za tyden mi to stací, nedokážu si prestavit ze to nekdo muze zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.10 19:08

Děkuju vám oběma: s nevěru zkušenost mám - kamarád má doma úžasnou manželku (krásná, milá) a 3 letého synka a za zadkem několik let ženskou - hnus.

Co se týče mě, tak on a diskotéky ? Ehm, dejme tomu, že před 20 lety (mezi námi je velký věkový rozdíl) a navíc věděl, že mu dám (sama jsem přišla s nabídkou). S přítelkyní je i není dle mého - divný.

• Citovat
  • Upravit
3412
24.11.10 19:29

Nějak nechápu co řešíš …

Jeho myšlenky a proč dělá a říká to a tamto?
Juj, až někdo zjistíte na co chlapi myslí, tak mi dejte echo :lol:

Ted vážně. Ty chceš jeho, tak si ho vezmi, užívej, bav se a neber jeho řeči vážně. Zůstan při svých pocitech a neplet do toho city.

Zenská, která je samostatná, dá jasně najevou svou nezávislost a navíc se chová jako predátor je pro chlapa jako magnet - bojí se jí.
A většina chlapů, když se něčeho bojí, si hraje na frajery ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.10 19:33

Můžeš mi to rozvést ? Jsem mládě.

• Citovat
  • Upravit
12978
24.11.10 19:35
Anonymní píše:
Děkuju vám oběma: s nevěru zkušenost mám - kamarád má doma úžasnou manželku (krásná, milá) a 3 letého synka a za zadkem několik let ženskou - hnus.Co se týče mě, tak on a diskotéky ? Ehm, dejme tomu, že před 20 lety (mezi námi je velký věkový rozdíl) a navíc věděl, že mu dám (sama jsem přišla s nabídkou). S přítelkyní je i není dle mého - divný.

No nemusí to být nutně jeho zkušenosti, prostě se to tak traduje..
A ještě to může být tak, že on je z tebe paf, zamilovaný a vadí mu že ty to tak nemáš, tak hází tyhle fráze, aby ses chytla..Líbilo by se mu kdybys i ty z toho byla tak orvaná.. :mavam:
Co má a nemá s přítelkyní se v životě nedozvíš - určitě né od něj pravdu..By ses divila jak je to možná doopravdy. tohle bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová