Nevěra, mám zakročit?

Anonymní
25.5.22 22:10

Nevěra, mám zakročit?

Zdravím všechny,
jdu si zde spíše pro názory než radu, jelikož vždy dám pouze na sebe. :)

Scházím se s mužem, o kterém jsem se před chvíli dozvěděla, že má přítelkyni.

Mám to té přítelkyni napsat, či to nechat tak?
Musím ještě podotknout, že se s ním údajně přítelkyně rozešla již v minulosti kvůli nevěře. Proto by mě zajímalo, jestli jí to říct, když se vrátila k němu zpět.
Osobně mi to přijde zbytečné, jelikož jí to udělal znovu a neměla se k němu vracet. Na druhou stranu je mi jí líto a ženy by měly stát při sobě.

Jaký máte na to názor vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35854
25.5.22 22:17

Ukončila bych to, ji bych nepsala. Ale jemu bych možná řekla, že sem ji to napsala. Pokud si zručna na PC tak bych klidně udělala falešnou komunikaci s ní a poslala mu to. Třeba se pak praskne sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15256
25.5.22 22:31

Ne nic bych ji neříkala, on to bude všemožně zapírat a dělat z tebe blázna. Co z toho budeš mít, zbytečná komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
25.5.22 22:33

Ad,,Na druhou stranu je mi jí líto a ženy by měly stát při sobě,,

No tak vykliď pole a nech je oba být, ne?

• Citovat
  • Upravit
2762
25.5.22 22:47

Zeptala bych se ho, jestli ma pritelkyni a jak to vidi dal. Podle toho bych se zaridila.
Ale podle me chlap co opakovane zahejba bude proste zahejbat dal. Ja bych mu moc neverila, ze zrovna se mnou se zmeni a bude mi verny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.5.22 22:49
@JancaS84 píše:
Ukončila bych to, ji bych nepsala. Ale jemu bych možná řekla, že sem ji to napsala. Pokud si zručna na PC tak bych klidně udělala falešnou komunikaci s ní a poslala mu to. Třeba se pak praskne sam.

A proč vytvářet falešnou komunikaci, když má tu skutečnou??
Prostě říct, promiň, právě jsem se o vás dozvěděla… A přeposlat jí to :think:
Sama bych nechtěla aby ze mě někdo dělal blbku. Hlavně když už chudák holka s ním má takovou zkušenost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
25.5.22 23:12

Urcite nepsat te holcine. Jsi jeji sokyne, tudiz ti vubec nemusi verit. Zbytecne bys vypadala jak trubka a delala si problemy.
A chlapa posli do riti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 23:17

Ahoj, sama za sebe ti můžu říct, že bych byla ráda kdyby mi milenka mého přítele napsala a sdělila mi to. Slečna třeba může mít pochyby a tímhle by si jí dost pomohla. V mládí se mi stalo to stejné, začala jsem si s klukem a pak zjistila, že má přítelkyni. Jeho přítelkyni jsem to napsala, protože jsem si řekla, že být na jejím místě, tak bych to vědět chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.5.22 23:18

Co z toho budete mít vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
25.5.22 23:19

Tak nevím, jako říct to moc nemá smysl. Nebo teda záleží na vašem vztahu, jestli to máte jen nezávazně, nebo se scházíte klasicky (z toho, co píšeš, tak to vypadá, že ne). Pokud to je jen nezávazně, tak jsi jen jedna z dalších jeho povyražení - a je možné, že mu to partnerka toleruje, nebo bude max. nějaká hádka, udobřování, on jí naslepičí že to byl další úlet a jede se dál - s tebou nebo bez tebe. Žádná změna, škoda energie. :nevim:

Tohleto kontaktování milenky/partnerky se totiž většinou dělá jen se záměrem druhou osobu odehnat, nebo nějak ji přimět, aby sama odešla. Ze ženské sounáležitosti se to obvykle nedělá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.5.22 23:20
@JancaS84 píše:
Ukončila bych to, ji bych nepsala. Ale jemu bych možná řekla, že sem ji to napsala. Pokud si zručna na PC tak bych klidně udělala falešnou komunikaci s ní a poslala mu to. Třeba se pak praskne sam.

Ty jo, to je slušně překombinovaný. Ještě dodat, ať to pošle z jiný IP adresy přes Hongkong a bylo by to dokonalý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.5.22 23:40
@Capricorn61 píše:
Urcite nepsat te holcine. Jsi jeji sokyne, tudiz ti vubec nemusi verit. Zbytecne bys vypadala jak trubka a delala si problemy.
A chlapa posli do riti.

Vždyť tady nejde o zakladatelku ale o tu holku, ne?? Ony se neznají ale jeho ženská zná jeho :D tak snad ji tím pomůže… A jediný, kdo má mít ty problémy je on!
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.5.22 00:01
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
jdu si zde spíše pro názory než radu, jelikož vždy dám pouze na sebe. :)

Scházím se s mužem, o kterém jsem se před chvíli dozvěděla, že má přítelkyni.

Mám to té přítelkyni napsat, či to nechat tak?
Musím ještě podotknout, že se s ním údajně přítelkyně rozešla již v minulosti kvůli nevěře. Proto by mě zajímalo, jestli jí to říct, když se vrátila k němu zpět.
Osobně mi to přijde zbytečné, jelikož jí to udělal znovu a neměla se k němu vracet. Na druhou stranu je mi jí líto a ženy by měly stát při sobě.

Jaký máte na to názor vy?

Asi bych jí to citlivě napsala, ale rozhodnout se musí ona, jak s tím naloží ;)

Nicméně, já jsem zažila jednou telefon od pŕítelkyně mého kamaráda a to nebylo úplně příjemný :oops: ale my měli vztah kamarádství s výhodami a o ní jsem nevěděla, takže když na mě začala ječet do telefonu, že mě zabije, tak jsem jí řekla ať se uklidní a co po mě vlastně chce… pak jsem jí řekla, že jsme spolu něco měli naposled měsíc předtím, no jestli pak zabila jeho nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.5.22 06:31

Ukončila bych to…a jeho partnerce bych to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.5.22 06:34

@Capricorn61 Já bych klučikovi pořádně zavařila tím že bych to te holčine řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí