Nevěra, mám zakročit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
26.5.22 06:40

Oni spolu chodí, tak je to přece jejich věc, nikoho třetího, až to praskne, praskne. Pro ni to asi nebude překvapení, když už tuhle zkušenost s ním má. A nebo to ví, co ty víš. Nepletla bych se do věcí, do kterých mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.5.22 07:55

@Krista 1 @Annabela11
Pokud by ji ovsem verila. Treba je frajirek dobry herec a okecal by to. Z vlastni zkusenosti vim, ze zamilovanym cokoliv rikat je zbytecne.

Jedine, ze by ji dala jasny dukaz - treba fotku s dotycnym v posteli. To myslim, ze by ji uz mohla verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.5.22 09:47

A ty s ním chceš vztah, nebo sis ho našla jako přítele s výhodami?
Já bych jí určitě nepsala, ale s ním bych se už nescházela. Nestála bych o to být pro někoho druhá, i kdyby sebevíc tvrdil, že jsem první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
26.5.22 10:09
@Capricorn61 píše:
@Krista 1 @Annabela11
Pokud by ji ovsem verila. Treba je frajirek dobry herec a okecal by to. Z vlastni zkusenosti vim, ze zamilovanym cokoliv rikat je zbytecne.Jedine, ze by ji dala jasny dukaz - treba fotku s dotycnym v posteli. To myslim, ze by ji uz mohla verit.

Přesně tak. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti/blbosti. Taky mi napsala jednou slečna, že s ní můj přítel spí a že ví i o dalších. Tak sem mu to řekla on mi to vymluvil, že to není pravda že ona ho chce, on ji ne a je zhrzena a snaží se nás rozestvat. A komu budu věřit, jestli cizí holce nebo jemu po 6 letech vztahu. Já blbá mu uvěřila a samozřejmě to byla pravda. Naštěstí sem prozrela. Vtipný je, že ona věděla jak mě celou dobu podvadel a pak si ho vzala. No každý máme charakter jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.5.22 10:17

@JancaS84 A já bych ji věřila… rozhodně bych chlapovi slepě nedůvěřovala. Hlavne když už by to někdy předtím udělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
26.5.22 10:42

Sice se každý kasá, že by to chtěl vědět, ale realita bývá mnohem častěji opačná. Klasika: milenka to práskne, podváděná uhodí na svého miláčka, on to většinou zapře. Nebo to přizná, ale jen to nejnutnější, ale přítelkyně ráda uvěří, že se mu to stalo víceméně omylem a v hlavě si frustraci z nevěry zhmotní a přešaltuje do nenávisti vůči milence, či dokonce informátorovi, který kromě dodání informace s tím nemá nic společného.
Případů, kdy nevěrník řekne narovinu pravdu, nebo kdy podváděná je schopna větu chvíli myslet racionálně a chce opravdu rozlišit, kdo je v tomhle doopravdy ten hajzl, je fakt málo. Co z toho budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.5.22 11:12

@JancaS84 Moje zkusenost je dokonce i s nejlepsi kamaradkou. Dlouholete pratelstvi a ona mi neverila. Ani dalsim kamaradum, kteri ji rikali to same. Slepe zamilovana.

Az ji ten srac chtel mlatit a ona se s nim rozesla, tak kdyz na to prisla rec a ja ji rekla, ze se mi od zacatku nelibil, tak mi jeste vynadala, proc jsem ji to nerekla. Tak ji pravim - rikala jsem ti to, ale tys byla zamilovana a neposlouchala me. A ona mi na to jen rekla, ze vlastne mam pravdu.

Kdyby mi nejaka holka ted napsala, ze me muj muz s ni podvadi, sice by mi to v hlave lezelo, ale taky bych ji spis neverila. Brala bych ji jako nejakou poblaznenou mrsku, co me chce s muzem rozestvat. I kdyz bych si na chlapa davala vetsi pozor a konfrontovala ho.

Za me je zbytecne to na zakladatelcine miste resit. Ted bude za blbku. Mozna az se pritelkyne s tim suknickarem rozejde, tak zakladatelce napise, ze se ji omlouva, ze byla slepa, blba a zamilovana…

Ale mozna, ze jste damy jine, a verily byste cizi sokyni. Pokud toto dovedete, tak jste frajerky. Bohuzel me zkusenosti mluvi jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.22 09:54

@Capricorn61 Jen písmenkám nebo slovům bych nevěřila pokud by tam nebylo teda napsané co měl při schůzce na sobě včetně spodního prádla, které jinak nejde vidět, ale důkazům v podobě fotek nebo screenů konverzace ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.22 09:55

@Tofifea Dobrý pocit že jsme se aspoň nějak slečně zkusily pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí