Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oni spolu chodí, tak je to přece jejich věc, nikoho třetího, až to praskne, praskne. Pro ni to asi nebude překvapení, když už tuhle zkušenost s ním má. A nebo to ví, co ty víš. Nepletla bych se do věcí, do kterých mi nic není.
@Krista 1 @Annabela11
Pokud by ji ovsem verila. Treba je frajirek dobry herec a okecal by to. Z vlastni zkusenosti vim, ze zamilovanym cokoliv rikat je zbytecne.
Jedine, ze by ji dala jasny dukaz - treba fotku s dotycnym v posteli. To myslim, ze by ji uz mohla verit.
A ty s ním chceš vztah, nebo sis ho našla jako přítele s výhodami?
Já bych jí určitě nepsala, ale s ním bych se už nescházela. Nestála bych o to být pro někoho druhá, i kdyby sebevíc tvrdil, že jsem první.
@Capricorn61 píše:
@Krista 1 @Annabela11
Pokud by ji ovsem verila. Treba je frajirek dobry herec a okecal by to. Z vlastni zkusenosti vim, ze zamilovanym cokoliv rikat je zbytecne.Jedine, ze by ji dala jasny dukaz - treba fotku s dotycnym v posteli. To myslim, ze by ji uz mohla verit.
Přesně tak. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti/blbosti. Taky mi napsala jednou slečna, že s ní můj přítel spí a že ví i o dalších. Tak sem mu to řekla on mi to vymluvil, že to není pravda že ona ho chce, on ji ne a je zhrzena a snaží se nás rozestvat. A komu budu věřit, jestli cizí holce nebo jemu po 6 letech vztahu. Já blbá mu uvěřila a samozřejmě to byla pravda. Naštěstí sem prozrela. Vtipný je, že ona věděla jak mě celou dobu podvadel a pak si ho vzala. No každý máme charakter jinde.
@JancaS84 A já bych ji věřila… rozhodně bych chlapovi slepě nedůvěřovala. Hlavne když už by to někdy předtím udělal
Sice se každý kasá, že by to chtěl vědět, ale realita bývá mnohem častěji opačná. Klasika: milenka to práskne, podváděná uhodí na svého miláčka, on to většinou zapře. Nebo to přizná, ale jen to nejnutnější, ale přítelkyně ráda uvěří, že se mu to stalo víceméně omylem a v hlavě si frustraci z nevěry zhmotní a přešaltuje do nenávisti vůči milence, či dokonce informátorovi, který kromě dodání informace s tím nemá nic společného.
Případů, kdy nevěrník řekne narovinu pravdu, nebo kdy podváděná je schopna větu chvíli myslet racionálně a chce opravdu rozlišit, kdo je v tomhle doopravdy ten hajzl, je fakt málo. Co z toho budete mít?
@JancaS84 Moje zkusenost je dokonce i s nejlepsi kamaradkou. Dlouholete pratelstvi a ona mi neverila. Ani dalsim kamaradum, kteri ji rikali to same. Slepe zamilovana.
Az ji ten srac chtel mlatit a ona se s nim rozesla, tak kdyz na to prisla rec a ja ji rekla, ze se mi od zacatku nelibil, tak mi jeste vynadala, proc jsem ji to nerekla. Tak ji pravim - rikala jsem ti to, ale tys byla zamilovana a neposlouchala me. A ona mi na to jen rekla, ze vlastne mam pravdu.
Kdyby mi nejaka holka ted napsala, ze me muj muz s ni podvadi, sice by mi to v hlave lezelo, ale taky bych ji spis neverila. Brala bych ji jako nejakou poblaznenou mrsku, co me chce s muzem rozestvat. I kdyz bych si na chlapa davala vetsi pozor a konfrontovala ho.
Za me je zbytecne to na zakladatelcine miste resit. Ted bude za blbku. Mozna az se pritelkyne s tim suknickarem rozejde, tak zakladatelce napise, ze se ji omlouva, ze byla slepa, blba a zamilovana…
Ale mozna, ze jste damy jine, a verily byste cizi sokyni. Pokud toto dovedete, tak jste frajerky. Bohuzel me zkusenosti mluvi jinak ![]()
@Capricorn61 Jen písmenkám nebo slovům bych nevěřila pokud by tam nebylo teda napsané co měl při schůzce na sobě včetně spodního prádla, které jinak nejde vidět, ale důkazům v podobě fotek nebo screenů konverzace ano.
@Tofifea Dobrý pocit že jsme se aspoň nějak slečně zkusily pomoc.