Nechci být zamilovaná

Anonymní
25.5.22 20:54

Nechci být zamilovaná

Ahoj ženský prosím o radu. Jak se odmilovat? Nechci jen slyšet čas, už je to půl roku a stále to trvá. Mám manžela, děti, byly hodně velký problémy kdy jsem se zamilovala a podvedla. Milenec si ze mě udělal mi přišlo jak kdyby dobrý den. Po pár týdnech se zase ozval že semnou zase chce být že jsem jeho jediná. Ja to kvůli němu skoro dohnala až k rozvodu. Docela jsem si myslela že jsem se dala do kupy, a zase začal psat ty jeho řečičky. Jo, můžu si ho zablokovat ale myšlenky nezablokuju. Nedokážu se nijak emočně od něj odprostit, denně na nej pořád myslím. Ale už vím že s ním být nechci. Ublížil mi, a já cítím že chci být s manželem. Ale nemůžu se prostě odpoutat od toho druhého muže. Jak to mám udělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24957
25.5.22 21:03

:kytka: jenže
on na to fakt platí jen ten ČAS - vím, že to nechceš slyšet
na endorfiny to moc neplatí..
ALE hod si hlavu do škopku, podívej se v čem žiješ a co riskuješ…
zkus tu ledovou sprchu sama proti sobě… on si z tebe dělá pr–del, tak snad tohle nechceš a máš na víc, ne? Bolí to hrozně… ale vyhraješ. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
25.5.22 21:13

Hraje si s tebou. To chceš? Nechceš. Tak ho zablokuj, to je naprostý základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 21:15

Chce to jen cas, ten je potreba na vystrizliveni. A aby clovek videl realitu. Vim presne jak ti je a co citis. Musela jsem s dotycnym zcela prerusit kontakt a i tak to trvalo mesice, nez jsem o nem prestala premyslet co by kdyby… a jeste ted si kazdy den vzpomenu, ale uz s jinym pocitem, spis uz bez emoci. Jen tedy kdyz ho nahodou potkam, tak se uplne rozklepu, doslova. Ne obrazne. Asi bych nebyla schopna ho ani pozdravit, ani s nim promluvit. Ale vim jiste, ze v mem zivote mema co delat a hlavne, ze jsem si ho hrozne moc idealizovala. Opravdu jsem verila tomu, ze se kvuli nemu rozvedu a budeme spolu. Bylo to hodne silne. A uprimne - fakt bych rada vedela, jak to mel on. Zda to byly jen reci, nebo mu to delalo dobre, nebo si hral, nebo to taky myslel vazne. Uz se to nedozvim, on je velmi hrdy a nepromluvi se mnou - odehnala jsem ho od sebe tvrde. A ja nejsem schopna na nej promluvit. Ani nechci.
Potrebujes cas. A mozna ti pomuze, ze nejsi sama. Nejsi v tom sama. Bud silna. A hlavne - on za to nestal. Kdyby jo - dopadlo by ro jinak😉

• Citovat
  • Upravit
2353
25.5.22 21:16

Ber to jako trest za to, jak si ohrozila svou rodinu. To přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.5.22 21:22

Taky jsem pár takových chlapů měla, co se občas ozvali a dělali, jako by se nic nestalo. Jen si s námi hrají, s city to nemá nic společného. Takových, jako jsme my, mají na seznamu víc. Nezbyde ti nic jinýho, než se na něho naštvat, že je to haj. l, který tě pouze využívá, ale je to jen o sexu. Ne o lásce. Takovej člověk ti nestojí za to, aby jsi na něho denně myslela a rozvrátila si rodinu. A on na tebe určitě denně nemyslí. Věř, že jde jen o chemii, nic víc v tom není. Doma máš určitě lepší zázemí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 21:27
@Anonymní píše:
Chce to jen cas, ten je potreba na vystrizliveni. A aby clovek videl realitu. Vim presne jak ti je a co citis. Musela jsem s dotycnym zcela prerusit kontakt a i tak to trvalo mesice, nez jsem o nem prestala premyslet co by kdyby… a jeste ted si kazdy den vzpomenu, ale uz s jinym pocitem, spis uz bez emoci. Jen tedy kdyz ho nahodou potkam, tak se uplne rozklepu, doslova. Ne obrazne. Asi bych nebyla schopna ho ani pozdravit, ani s nim promluvit. Ale vim jiste, ze v mem zivote mema co delat a hlavne, ze jsem si ho hrozne moc idealizovala. Opravdu jsem verila tomu, ze se kvuli nemu rozvedu a budeme spolu. Bylo to hodne silne. A uprimne - fakt bych rada vedela, jak to mel on. Zda to byly jen reci, nebo mu to delalo dobre, nebo si hral, nebo to taky myslel vazne. Uz se to nedozvim, on je velmi hrdy a nepromluvi se mnou - odehnala jsem ho od sebe tvrde. A ja nejsem schopna na nej promluvit. Ani nechci.
Potrebujes cas. A mozna ti pomuze, ze nejsi sama. Nejsi v tom sama. Bud silna. A hlavne - on za to nestal. Kdyby jo - dopadlo by ro jinak😉

Ja ho bohužel vídám ale jen se pozdravime. Já chápu že není dokonalej, všechny jeho mínusy a chyby si uvědomuju. Štve mě že to všechno vím a chápu, ale pořád mě přitahuje.

• Citovat
  • Upravit
2
25.5.22 21:43

Taky zažívám něco obdobného…
jen u nás je to složitější z důvodů domácí nepohody (nastěhovala se k nám manželova dcera z před. manž.).
Jsem zamilovaná. S dotyčným jsem denně v kontaktu na mobilu. Při osobních schůzkách si ale držím odstup a ovládám se, aby NIC nebylo. Chci ho… ale nechci ohrozit to, co vše mám…Můj manžel je velmi tolerantní muž. Věřím, že i kdybych s dotyčným něco měla, on by i to toleroval, ale já se bojím sama sebe…
Radu nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
25.5.22 21:55
@Anonymní píše:
Ahoj ženský prosím o radu. Jak se odmilovat? Nechci jen slyšet čas, už je to půl roku a stále to trvá. Mám manžela, děti, byly hodně velký problémy kdy jsem se zamilovala a podvedla. Milenec si ze mě udělal mi přišlo jak kdyby dobrý den. Po pár týdnech se zase ozval že semnou zase chce být že jsem jeho jediná. Ja to kvůli němu skoro dohnala až k rozvodu. Docela jsem si myslela že jsem se dala do kupy, a zase začal psat ty jeho řečičky. Jo, můžu si ho zablokovat ale myšlenky nezablokuju. Nedokážu se nijak emočně od něj odprostit, denně na nej pořád myslím. Ale už vím že s ním být nechci. Ublížil mi, a já cítím že chci být s manželem. Ale nemůžu se prostě odpoutat od toho druhého muže. Jak to mám udělat?

Všude si ho zablokuj. Smaž fotky a veškerou psanou komunikaci. Vyhoď dárky.

Úmyslně na něj nevzpomínej. Až tě sama napadne myšlenka na něj, tak si té myšlenky nevšímej a nijak ji nerozvíjej.

Po tomto tě to přejde rychleji, ale ještě několik měsíců to trvat bude.

**Kde ho potkáváš? Nemůžeš chodit jinudy, jezdit v jiný čas,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.5.22 22:04

Ahoj, prozivam to same. Uz nejsme v kontaktu, zablokoval si me, protoze sem ho tvrde odkopla, kdyz jsem pochopila, ze pro nej je to jen hra a vlastne ani o ten sex mu opravdu nejde, protoze je to srab. Borec o sedm let mladsi. Chirurg. Slo mu jen o polechtani ega a o to, aby se mi mohl sverovat se svymi problemy v praci a plakat mi na rameni, aby doma mohl byt za kinga, protoze zene svou slabou stranku nemohl nebo nechtel ukazat. Psali jsme si ctyri roky, pracovali spolu, sverovali se. Nejvic me zranilo, kdyz mi nerekl, ze je jeho zena podruhe tehotna. Ja v te dobe neplanovane otehotnela ve ctyriceti trech letech a sla na potrat, protoze manzel treti dite absolutne nechtel a ja si jista nebyla. Pry proto mi to nerekl, abych nebyla nestastna. Kecy v kleci. Presto na nej myslim, ale zpatky uz to nechci, pratele byt nemuzeme a to psani a posilani videi a fotek… a dalsi male darecky z me strany, uz nikdy. Aspon toho nezneuzil, za to jsem mu vdecna. Byla jsem tak blba, ze to chvili vypadalo s manzelem na rozvod. Z te jeho strany krome fnukani zadny darek a uz vubec ne fotka nebo video. Ale chemie silena, proste „laska“ na 1.pohled presto se krome par dotyku nic nestalo. Nechat tomu cas, snad nemluvim ze spani… a za to, aby moje deti mely rozvedene rodice on opravdu nestal. Jdu dal. Z jizvama na dusi, ale jdu… a ty to taky zvladnes. Zivot jde dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 23:02
@Pajka2020 píše:
Všude si ho zablokuj. Smaž fotky a veškerou psanou komunikaci. Vyhoď dárky.

Úmyslně na něj nevzpomínej. Až tě sama napadne myšlenka na něj, tak si té myšlenky nevšímej a nijak ji nerozvíjej.

Po tomto tě to přejde rychleji, ale ještě několik měsíců to trvat bude.

**Kde ho potkáváš? Nemůžeš chodit jinudy, jezdit v jiný čas,…?

Jasně že můžu, ale já schválně chodím v čas kdy je jistý že ho uvidím. Protože proč? Protože jsem naivní nána…

• Citovat
  • Upravit
24957
25.5.22 23:50

@firuga tak to bych všechno chápala
kdyby byl světový sex??!??
ale on ani nebyl? tak to jsi fakt posloužila jen jako náplast a honička ega, jak říkám, to je snad už nějaká vada bílých plášťů
buď ráda, že jsi to ustála ještě takto :kytka: a važ si domova, asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 17:25
@Lucy75 píše: :kytka: jenže
on na to fakt platí jen ten ČAS - vím, že to nechceš slyšet
na endorfiny to moc neplatí..
ALE hod si hlavu do škopku, podívej se v čem žiješ a co riskuješ…
zkus tu ledovou sprchu sama proti sobě… on si z tebe dělá pr–del, tak snad tohle nechceš a máš na víc, ne? Bolí to hrozně… ale vyhraješ. Vydrž.

Ziju v krasnym bydlení za pakatel. S ním bych žila v bídě, doslova. Já si to uvědomuju. Já chci zase něco cítit k manželovi, ale nejde to

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
26.5.22 17:38
@Anonymní píše:
Ja ho bohužel vídám ale jen se pozdravime. Já chápu že není dokonalej, všechny jeho mínusy a chyby si uvědomuju. Štve mě že to všechno vím a chápu, ale pořád mě přitahuje.

Jo chemie je svina, muze bohuzel fungovat i s naprostym blbem…ty mas ale vyhodu, ze hlave uz to doslo, to je posun a dobry zaklad, ted nezbyva nez cekat, az zmizi i ten chtic…chce to cas, taky jsem zazila a trvalo to, ale nakonec to preslo a ted k dotycnemu necitim absolutne nic…ale to odpoutavani holt nebude ze dne na den…to nejaky patek trva.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
26.5.22 17:41
@Anonymní píše:
Ziju v krasnym bydlení za pakatel. S ním bych žila v bídě, doslova. Já si to uvědomuju. Já chci zase něco cítit k manželovi, ale nejde to

Treba prijde nekdo treti…ja byla neverna prave proto, ze jsem pritele nemilovala…a sli jsme pak stejne od sebe, ac jsme se snazili to ruzne lepit a ja se snazila ho milovat..ale takhle to bohuzel nefunguje…u vas to mozna bude podobne…ani jeden neni zrejme ten pravy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky