Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Naopak, ja bych si řekla, ze me mel rad, ale s nimi si jen ukájel sexuální choutky.
Já jsem to myslela tak, že bych přemýšlela, proč si vybral zrovna mě. No a napadlo mě, že když ho sexuálně přitahují muži, jsem třeba trochu muzstejsi typ
No a já se ráda cítím ženou, takže by mi to srazilo ženské sebevědomí
Což samozřejmě neříkám, že to tak u zakladatelky je. To je jen můj subjektivni pocit, jak bych to brala já.
Jestli tě miluje poznáš podle toho, jestli si nechal ejakulovat do zadku. Jestli ano, tak tě nemiluje. A vo tom to je.
Vzdy som obdivoval ludi ktory sa v nevere tak radi rochnia, chcu o nej diskutovat, zaujimaju sa o to kedy, s kym, kolko krat, preco… Co to zmeni na vysledku? Za mna je to strata casu.
Z toho co pises nemam pocit ze by autorka bola typ cloveka ktoremu nevera nevadi, tak naco s clovekom o ktorom vies ze mu nevadi stracat cas? Proste za sober a zariad si zivot po svojom. K tomu nepotrebujes ani jeho suhlas ani detaile vysvetlenie kto, komu, co a kam strkal. Vydis nejaky dovod na to to s nim rozoberat? Zivot je strasne kratky, nestracaj cas zbytocnymi kecami…