Nevěra muž s mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.8.25 22:06
@Anonymní píše: Více

Naopak, ja bych si řekla, ze me mel rad, ale s nimi si jen ukájel sexuální choutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
24.8.25 22:41

Já jsem to myslela tak, že bych přemýšlela, proč si vybral zrovna mě. No a napadlo mě, že když ho sexuálně přitahují muži, jsem třeba trochu muzstejsi typ :oops: No a já se ráda cítím ženou, takže by mi to srazilo ženské sebevědomí :oops: Což samozřejmě neříkám, že to tak u zakladatelky je. To je jen můj subjektivni pocit, jak bych to brala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
25.8.25 00:43

Jestli tě miluje poznáš podle toho, jestli si nechal ejakulovat do zadku. Jestli ano, tak tě nemiluje. A vo tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
25.8.25 14:30

Vzdy som obdivoval ludi ktory sa v nevere tak radi rochnia, chcu o nej diskutovat, zaujimaju sa o to kedy, s kym, kolko krat, preco… Co to zmeni na vysledku? Za mna je to strata casu.

Z toho co pises nemam pocit ze by autorka bola typ cloveka ktoremu nevera nevadi, tak naco s clovekom o ktorom vies ze mu nevadi stracat cas? Proste za sober a zariad si zivot po svojom. K tomu nepotrebujes ani jeho suhlas ani detaile vysvetlenie kto, komu, co a kam strkal. Vydis nejaky dovod na to to s nim rozoberat? Zivot je strasne kratky, nestracaj cas zbytocnymi kecami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí