Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co víš za podrobnosti?
Schází se opravdu kvůli sexu? Je top nebo bottom?
Ano kvůli sexu, konkrétně orálním praktikám analnímu sexu. Prosím o vysvětlení druhé otázky, děkuji.
Jestli je ten kdo je nahoře nebo dole. Kouří nebo je kouřen?
V minulosti jsem znal muze co vyhledaval gay kontakty ale nebyl na muže. Prostě to neměl doma ale potřeboval to. Tak si při tom když mu někdo kouřil představoval že to je jeho žena a on to ani nebral jako nevěru, naopak že svého pohledu to bral že zachraňuje své manželství a nevyvíjí na svou ženu která to nesnášela sexuální natlak
@HornyHippo děkuji za vysvětlení. Podle toho, co praktikuje tak bych řekla, že asi podle jeho nálady, jednou je aktivní on, podruhé si nechává službu dělat od pána. Ještě teď se klepu. Nikdy bych nečekala, že se dozvím takové věci.
@HornyHippo píše: Více
To fakt ne, hetero chlap si nenecha delat oral od chlapa i kdyby mel byt v celibatu. Nemusi ani zadne duvernejsi dotyky natoz toto. Jestli toto dava tak je bisex.
Vůči tobě je to podraz - že to tajil, že si jenom zástěrka pro veřejnost, že on je " normální", že nikdy nebyl upřimný, že lže. Není divu, že si v šoku.
Počkej, až se trochu uklidníš, vyhledej aspoň jednorázově psychologa.
A až pak naň vybafni.
Když pominul, že jsi troll, tak co bys asi chtěla dělat? Jediné řešení je rozchod. Nebo ti představa, že ho nějakýmu kámošovi strká do kadaku a pak do tebe nevadí?
@Anonymní píše: Více
Ufff, jestli to je pravda, tak bych fakt hodila za hlavu řeči, že do telefonu se neleze a prostě to na něj vybalila. Pro mě by tohle byla konečná.
@Anonymní píše: Více
Buď ho přijmeš takového, jaký je, nebo se rozejděte. Jiná cesta není.
A jak funguje doma, sex je?
Já bych to nedala, bylo by mi na zvracení a pokud to v něm vždy bylo a byla bych jen na oko pro veřejnost, brala bych to jako těžkou zradu, sobectví a zničeny kus života. Těžce bych ho poslala někam. Další otázka je, chrání se?
napadá mě otázka pohlavních nemoci, když je takhle promiskuitní
já bych na něj nastoupila.
@HornyHippo píše: Více
No jasně. Chlap, který je hetero si najde dalšího chlapa za účelem provádění orálního sexu, u toho si představuje manželku a má dobrý pocit, že vlk se nažral a koza zůstala celá.
Větší nesmysl jsem už dlouho neslyšela.
Nic ukončila bych to. Být s někým kdo mě podvádí nemá smysl. A ještě s několika a navíc můži. Tam je přenos nemocí ještě větší. No to fakt nechceš.
Přeji hezkou pozdní noc, aspoň Vám. Potřebuji prosím asi jen virtuálně podpořit…sypu si popel na hlavu, vím, že do mobilu se lozit nemá, budu z toho mít ráno morální kocovinu, ALE moje tušení se potvrdilo. S partnerem jsme 3 roky, a necelý rok se scházívá s muži, kde si s nima domlouvá schůzky přes erotický portál
jsem v šoku.. nevěra sama o sobě mi přijde hrozná, ale zde se jedná o minimálně 8 schůzek s muži za posledního čtvrt roku. Neměla jsem sílu dál, stačilo mi, co jsem našla v průběhu posledních týdnů. Nevím, jak se zachovat. Každopádně dnes měl odpolední, samozřejmě, že měl volno a následnou schůzku s jedním z pánů. Je mi z něj zle. Děkuji za přečtení a omlouvám se za chyby, jsem zralá na panáka a to jsem abstinentka