Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám nového přítele. Přítel se mi svěřil s předchozími vztahy a vyšlo najevo, že měl v době manželství 2 roky milenku. Našel si ji prý proto, že s ním manželka nechtěla mít sex a on tušil, že má manželka milence. Přítelova milenka byla vdaná a manzel ji prý podváděl, nakonec ses ním rozvedla. Jako milenci si dávali dostaveníčka v hodinovém hotelu. Jak by se vám tato minulost přítele líbila?
Příspěvek upraven 23.10.23 v 16:25
@mirka369 píše:
Ahoj, mám nového přítele. pritel se mi svěřil s předchozími vztahy a vyšlo najevo, že měl v době manželství 2 roky milenku. Násilí si ji prý proto, že s ním manželka nechtěla mít sex a on tušil, že má milence. Přítelova milenka byla vdaná a manzel ji prý podváděl, nakonec ses ním rozvedla. Jako milenci si dávali dostaveníčka v hodinovém hotelu. Jak by se vám tato minulost přítele líbila?
Ahoj, tak tohle by se nelíbilo asi nikomu. Alespoň teď víš, že pokud s ním nebudeš mít sex, tak si ho najde jinde. Dle mého to není člověk, který umí pracovat na vztahu. Třeba se ale mýlím a s tebou to bude jiné. Pokud s ním chceš zůstat, tak pozor na to, aby se z tebe nestala žárlivá ženská.
Nelibila, asi bych se ale snazila z nej dostat, jestli si z toho neco vzal nebo ne. Ale dle mych informaci a zkusenosti ten, co zvladl podvest, obzvlast v manzelstvi (takze to s dotycnou bylo vazne) a po dlouhou dobu, ma k tomu sklony, neni mu to cizi, a bala bych se, ze takhle bude resit jakekoliv problemy v dalsim vztahu.
Vypovídá to o něm jen to že má sex vysoko v hodnotovém žebříčku, a je na tobě jak se s tím popasuješ.
@mirka369 píše:
Ahoj, mám nového přítele. Přítel se mi svěřil s předchozími vztahy a vyšlo najevo, že měl v době manželství 2 roky milenku. Našel si ji prý proto, že s ním manželka nechtěla mít sex a on tušil, že má manželka milence. Přítelova milenka byla vdaná a manzel ji prý podváděl, nakonec ses ním rozvedla. Jako milenci si dávali dostaveníčka v hodinovém hotelu. Jak by se vám tato minulost přítele líbila?Příspěvek upraven 23.10.23 v 16:25
Doporučuji příliš nešťourat a neřešit věci, které se staly předtím, než jste se poznali. Vztahům to neprospívá.
Pokud je to věc, která ti vadí, tak mu prostě řekni, že kdyby ti byl nevěrný, znamená to pro tebe okamžitý konec, a tím to uzavři.
@dalmatine Ptala jsem se ho na to a řekl mi, že to nebylo správný, ale že mu to pomohlo, že byl v tu dobu v hrozném stavu ze vztahu s manželkou…
Příspěvek upraven 23.10.23 v 20:14
No můj bývalý mi taky řekl, že podváděl svojí ex, taky si vymyslel důvody na svojí obhajobu proč to udělal, aby se přede mnou obhájil a samozřejmě pak najel na stejnou vlnu ![]()
Nebrat
Tohle by se nelíbilo nikomu a jej to ukazuje jeho charakter. Zbaběle utíkat místo toho aby situaci řešil nebo se nejprve rozvedl a ukončil jednu kapitolu života.. V takovém vztahu by převládala nedůvěra. Nemohla bych takovému člověku věřit..
@mirka369 Pravidlo číslo 1. každý nevěrník žije v naprosto nefunkčním partnerství. Já osobně bych s nevěrníkem do vztahu nešel. Udělal to předtím a co mu zabrání udělat to zase? Mě taky ex podváděla a odešla za milencem ale postavil jsem se k tomu čelem a nejdřív jsem se rozvedl.
@mirka369 píše:
@dalmatine Ptala jsem se ho na to a řekl mi, že to nebylo správný, ale že mu to pomohlo, že byl v tu dobu v hrozném stavu ze vztahu s manželkou…Příspěvek upraven 23.10.23 v 20:14
No…v hroznem stavu byt 2 roky se mi nezda. Jako clovek dela v zivote chyby, kor kdyz je treba mlady a sbira zivotni zkusenosti i ve vztahu. Tak to ja osobne vnimam trochu jinou optikou, i ja udelala nejake blbosti (nebyla jsem neverna), diky kterym jsem ted takova, jak jsem a nikdy bych se bez nich tak mentalne neposunula. Jako na jednu stranu je dobre, ze ti to rekl a pokud bys kvuli tomu zacala delat velky drama, uz ti nic nerekne. Ale osobne bych sla ohledne tehle jeho zkusenosti “do hloubky” a nespokojila se jen s tim, bylo to spatne a blbe obdobi. No jasne, neni blbej a nerekne ti, ze mu byla manzelka jedno a cekal jen, az to vysumi a ukonci asi ona, protoze nemel koule na to to rozseknout on. Takze nejak uvolnene o tom pokecat, co mu to dalo, co mu to vzalo, proc 2 roky a proc ne treba jen 2 mesice, proc nechtela sex, jak by to resil ted a narovinu bych mu i rekla, ze ses rada, ze ti to rekl, ale musi uznat, ze to je trochu red flag v novem vztahu, a proto to chces vic probrat…
@mirka369 píše:
Ahoj, mám nového přítele. Přítel se mi svěřil s předchozími vztahy a vyšlo najevo, že měl v době manželství 2 roky milenku. Našel si ji prý proto, že s ním manželka nechtěla mít sex a on tušil, že má manželka milence. Přítelova milenka byla vdaná a manzel ji prý podváděl, nakonec ses ním rozvedla. Jako milenci si dávali dostaveníčka v hodinovém hotelu. Jak by se vám tato minulost přítele líbila?Příspěvek upraven 23.10.23 v 16:25
A co tvoje minulost ![]()
Co ti přesně vadí, že když si ty najdeš milence, že si taky někoho najde?
Spíš si myslím, že po svých zkušenostech by se v případě tvého selhání už s milenkou nezdržoval a ukončil by rovnou vztah. ![]()
@mirka369 píše:
Ahoj, mám nového přítele. Přítel se mi svěřil s předchozími vztahy a vyšlo najevo, že měl v době manželství 2 roky milenku. Našel si ji prý proto, že s ním manželka nechtěla mít sex a on tušil, že má manželka milence.Přítelova milenka byla vdaná a manzel ji prý podváděl, nakonec ses ním rozvedla. Jako milenci si dávali dostaveníčka v hodinovém hotelu. Jak by se vám tato minulost přítele líbila?Příspěvek upraven 23.10.23 v 16:25
Originální řešení, našel si milenku, protože tušil, že má manželka milence a nebyl sex. Milenka měla čistě náhodou manžela, který jí taky podváděl ![]()