Nevěra, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jedlasoda11
24.5.24 07:53

@someargue přesně tak. Ty jsi neměl dělat nic jinak!! Bohužel některé lidi nezměníš a neudělal jsi nic špatně. I kdyby jsi ji v jejích očích snesl modré z nebe pramení to z ní! Bohužel podvádějí nesebevědomí lidé, kteří kolikrát i ty své partnery sebevíc milují, ale v moment, kdy vidí, že je o ně někde jinde zájem tak do toho jdou - proč? Myslí si, že jim to zvedne sebvědomí - ale právě naopak. Vykašli se na ni! Máš na lepší dívku podle toho co tu píšeš. Hlavně takovou, která si bude věřit a bude znát své hodnoty a bude si věřit!!!
Já v tom také vidím diametrální rozdíl v mých vztazích. Samo že nějaká lehká žárlivost je jistá, ale vlastně zároveň i trošku vzrušující no ne?
Můj bývalý přítel byl chorobně žárlivý a jistě že mě také podváděl - tam to vše pramenilo :D On spal s někým jiným a tajně si psal - tak já jsem musela taky.
Neopomíjej red flags hned na začátku! Není normální si zakazovat běžné věci jako jít kamarády, sledovat kamarádky a nejaké holky na sociálních sítích a hlavně!! - jde o důvěru. Bez té to nikdy nepůjde.
Radila bych si dát víno, sednout si a v klidu si o tom vše upřímně popovídat. Otevřít se navzájem jeden druhému a říct si věci, které možná nebudu nejpříjemnější poslouchat, ale je to třeba. Hodne vás to posílí pokud to dokážete.
Přeji ať to vyřešíš:) znám to

• Citovat
  • Upravit
862
24.5.24 11:49

Možná jsi byl moc hodný a dokonalý a plnil jsi co jsi na očích viděl.
To je taky dobrá cesta do pekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ronnie123
24.5.24 14:07

Když jsi takovej krasavec, jak o sobě tvrdíš, tak by neměl být problém si najít jinou, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky