Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angel29 píše:
Ano oto prave jde, tet ma svuj virtualni svet a deti si delaji vse sami kdyz jsem v praci. Takze I to je jeden s duvodu proc nechci odejit
tak jestli jsi schopen to dokázat ospodu, případně soudu, tak se přestěhuj a vem si děti do své péče, manželka ať platí alimenty
@LaPaloma píše:
Jaké IQ má Tvoje žena?
Proč si myslí, že jí nějakou lásku vynahradí někdo, komu pošle fotky sama sebe po 2 dětech? Ten její virtuál nikdy neviděl nahatou ženu? Bude to úchyl.Já z toho, jak píšeš, nedokážu odhadnout, zda jsi schopen se uživit nebo ne. Jestli stačí jen Tvůj plat k případné samostatnosti, kdyby se manželka zbláznila ještě více a chtěla oddělené žití. Promýšlej různé varianty. A asi ji pomalu vytěsni z hlavy, ona si chce žít ve svém vlastním světě, realita jí nyní nezajímá. Jen ať se taky stará o děti a Ty se postarej o vlastní zábavu bez ní. Asi to jinak nepůjde.
Nemusíte se rozcházet, ale budeš muset přijmout fakt, že ona by chtěla něco, co doma nemá - možná hledá obdiv na své přednosti? Jestli je stále pěkná, mohl jsi jí občas něco pochválit, asi to chce slyšet.
Jestli pěkná není, tak je zoufalá a když se dobře natočí, tak se selfie fotka povede. Sklidí nezasloužený obdiv, ale pomatencům to možná stačí.
Možná ji nyní ještě miluješ, ale jak dlouho vydržíš skutečně milovat blázna, co rozdává nahatý fotky? Kdybych toto zjistila o manželovi, tak mi to vydrží jen krátce, nasadila bych si samoléčbu a sama bych na sobě pracovala, abych se odpoutala citově. Ono to jde, když člověk musí.
Diky moc za rady, tak urcite se uzivim.. nevim proc to vubec zacala delat,nikdy takova nebyla, nikdy!!!! Vzdy byla ta co takove zeny nechapala. Doma nam to slo a vzdy sem se snazil ji doprat vse co chctela. A najednou ji nak zblnul pres internet ze je jako vymenena. Porad skousim si ji nak ziskat spet ale ten virtual porad vyhrava a to spolu ani nejsou.
@pohledzdruhestrany píše:
tvl, oni spolu ani nepíchali a ona je hluboce zamilovaná, tak to je fakt diagnóza, já bych jí přenechal virtuálnímu nabíječi a sbalil kufry, blbý je, že v tom lítaj děti, co střídavka, respektive je ona vůbec schopná se sama o ty děti starat ?
To je to ze snim normalne nic nemela ale porad he lepsi. Takze to me nervuje jeste vic. Nevim jak se kni us chovat, nic nepomaha
@Angel29 píše:
To je to ze snim normalne nic nemela ale porad he lepsi. Takze to me nervuje jeste vic. Nevim jak se kni us chovat, nic nepomaha
Nic nepomáhá a bohužel ani nepomůže. Úúúplně zbytečně čekáš, že se ona změní a všechno bude jako dřív.
@zoidberg píše:
To je takový problém zakódovat wifi?
Tím to nevyhraje. Ona si buď koupí data nebo bude surfovat třeba v Kauflandu. V našem obchodě je free wifi. Řešení se najde.
@Proximus píše:
Nic nepomáhá a bohužel ani nepomůže. Úúúplně zbytečně čekáš, že se ona změní a všechno bude jako dřív.
No, 4 pokusy už se mi taky zdají hodně.
Chtel sem se zeptat jeste na radu. Vcera mi napsala jedna slecna jestly bych se sni nechtel seznamit. Je fakt hezka a vypada ze I mila. ,ale nemuzu se zbavit pocitu ze delam neco spatne, nebo podvadim svou partnerkou nebo co vlstne tet jsme. Psal sem o tom co my provedla a porad dela v predeslym prispevku ale porad se nemuzu zbavit to ho spatnyho pocitu a bojim se aby mi nerekla jestly to zjisti ze timhle mam uz uplny konec. Mohly by ste poradit co by ste delaly vy? Moc dekuju za rady