Manželka se toho psa prostě nevzdá

Anonymní
22.10.18 22:37

Manželka se toho psa proste nevzdá

Jsme spolu s ženou rok manzele, známe se 3 roky. Seznámili jsme se venku při venčení psu - každý jsme meli svého jednoho mazlíčka, oba rozvedení. Žena nemam deti, je ji 45. Její pes jí nahrazuje dite. Psi s námi vždy spali v ložnici. Od jisté doby co mne postihl zdravotní problém mam velke problémy se spánkem. Psi se v noci porad lížou, vrti, funí a mne to každou noc budí. Když jsem navrhl, že je dáme z ložnice na noc pryč, strašná hádka, že ne. Já, že je mám taky rád, ale jsem člověk a budí mne a pak třeba hodinu nemůžu zabrat. Ona nevidí, neslyší, ať si svého psa dam klidně mimo ložnici, ale přes její fenecku vlak nejede, že je to jako její dite, ktere nikdy neměla. Tak jsem v hostinskem a snažím se tu usnout na rozkládacím křesle, ktere je mimochodem nepohodlne a boli z něj záda. Už je to má asi desata noc zde zatímco žena spokojene leží v ložnici se psama. Přijde mi to ujete.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hroznej puberťák
22.10.18 22:39

Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 22:40

A ještě mi píše sms, jak ji v te posteli chybim a tak, že si manželství nepředstavuje, ale ze po mně nechce nic více než jeden ústupek. A ja, že spanek je moje základní potreba a v tomhle ustoupit proste nemůžu, tak ze asi budeme muset spat oddelene, což se ji ale nelíbí a porad mne záda o ten ústupek.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.10.18 22:40
@Anonymní píše:
Jsme spolu s ženou rok manzele, známe se 3 roky. Seznámili jsme se venku při venčení psu - každý jsme meli svého jednoho mazlíčka, oba rozvedení. Žena nemam deti, je ji 45. Její pes jí nahrazuje dite. Psi s námi vždy spali v ložnici. Od jisté doby co mne postihl zdravotní problém mam velke problémy se spánkem. Psi se v noci porad lížou, vrti, funí a mne to každou noc budí. Když jsem navrhl, že je dáme z ložnice na noc pryč, strašná hádka, že ne. Já, že je mám taky rád, ale jsem člověk a budí mne a pak třeba hodinu nemůžu zabrat. Ona nevidí, neslyší, ať si svého psa dam klidně mimo ložnici, ale přes její fenecku vlak nejede, že je to jako její dite, ktere nikdy neměla. Tak jsem v hostinskem a snažím se tu usnout na rozkládacím křesle, ktere je mimochodem nepohodlne a boli z něj záda. Už je to má asi desata noc zde zatímco žena spokojene leží v ložnici se psama. Přijde mi to ujete.

Mně taky. Řekni jí, že tě psi budí. To jako s nimo dochází i k „manželským povinnostem“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
22.10.18 22:41

Řešení - kup si pohodlnější rošt a matrace nebo celou postel. Víš, že se toho psa nevzdá a že zůstaneš v hostinském pokoji. Tak ať tam máš pohodlí.
Mimochodem, neznám neujetou pejskařku. Jenom jednu takovou, co dá psovi přednost před svým jediným dítětem. Málokdo má normální přístup ke psovi, který mu nahrazuje dlouhodobě dítě nebo partnera. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
22.10.18 22:44
@Anonymní píše:
A ještě mi píše sms, jak ji v te posteli chybim a tak, že si manželství nepředstavuje, ale ze po mně nechce nic více než jeden ústupek. A ja, že spanek je moje základní potreba a v tomhle ustoupit proste nemůžu, tak ze asi budeme muset spat oddelene, což se ji ale nelíbí a porad mne záda o ten ústupek.

Jo, jo, konečně se vdala a chlap jí odešel z ložnice. Můžeš jí dávat „neslušné návrhy“, aby Tě chodila navštěvovat kdykoliv se jí zachce.
Mohla by zmoudřet, až zjistí, že to jde takhle do kopru po jisté stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.10.18 22:44

Mně přijde, že jsi možná naťukl jádro problému. Žena nemá děti (a v tom věku asi mít nebude) a její pes jí nahrazuje dítě. Zkusil jsi pejsky vyprovodit z ložnice s tím, že jim ustelete pěkný pelíšek vedle a nechá se jim tam hračka, aby ses mohl vyspat? Aby neměla dojem, že jejího milovaného psa div neodvážejí na Sibiř, ale že se má dobře a je mu fajn. Pokud ona neustoupí za nic na světě a nechá tě spát někde na lehátku, radu nemám. Zvířata miluju nade vše, ale všechno má své rozumné hranice.

• Citovat
  • Upravit
7188
22.10.18 22:45

Vrti, lizou a funi? Poradne je pred spanim utahejte :mrgreen: Muj pes spi jak drevo, jde spat treba uz v 9 a v noci ji kolikrat prehazuju, protoze lezi rozvalena a rozhodne se nehne ani o pid. A jeste ji rano musim nutit, abysme sli ven (v lete je to ok, na podzim a v zime ji musim vylozene vytahnout).

Ne, vazne, hodila bych o tom posledni vaznou rec a podle toho se zachovala. Snad se dokazete dohodnout na nejakym kompromisu. Chapu, ze dostat psa z postele a naucit ho spat mimo je asi pomalu nadlidskej ukol, ale tak treba by to vyresil nejakej gauc nebo kreslo specialne pro ne umisteny v loznici :nevim: Sama si teda taky nedokazu predstavit, ze se mnou muj pes v posteli nespi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 22:45

Mne jenom hlava nebere jak někdo dá přednost psovi před manželem… Podle mne půjde vztah do kytek. Přes den jsme oba pracovně vytizeni, vetsina našich rozhovoru a milování se odehrává večer v posteli před spaním. To si tam mam jako chodit pro sex?

• Citovat
  • Upravit
14723
22.10.18 22:48

@Lalelale Jestli je ona zdravá, tak by třeba ještě dítě mít mohla, pokud ho kdysi chtěla.
Pak zjistí, že potřebuje alespoň zpočátku mít dítě blízko sebe, nejlépe v ložnici a že ten pes ruší mimino. Koho vystěhovat?
Tipovačka - může se hlasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.10.18 22:50
@LaPaloma píše: Řešení - kup si pohodlnější rošt a matrace nebo celou postel. Víš, že se toho psa nevzdá a že zůstaneš v hostinském pokoji. Tak ať tam máš pohodlí.
Mimochodem, neznám neujetou pejskařku. Jenom jednu takovou, co dá psovi přednost před svým jediným dítětem. Málokdo má normální přístup ke psovi, který mu nahrazuje dlouhodobě dítě nebo partnera. :?

Me muj pes nic nenahrazuje, a to jsem sama uz nejakej ten rok. Ano, spi se mnou v posteli a ja to kvituju, ale pokud u me nekdo spi, tak je pes proste vedle v pokoji. Je tak zvykla odmala, nevyvadi, proste si lehne a je klid. Ale kdyz jsem tu sama, tak je se mnou, je hodne kontaktni a ja ji mam taky rada. Neberu ji jako svoje dite nebo partnera. A co je „normalni pristup“? Muj pes je vychovanej, zna hranice, nevyvadi, neni na me prehnane fixovana, ze vydrzi v klidu kdyz jsem v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 22:51

@Russet říkám ji to furt, že mne budí. A ona, že pro ni nejsem ochoten udělat jediny ústupek. Sakra, ta její "fenecka " má 4 roky, to se jako ještě dalších 10 let nevyspim? Prej resime porad jen muj spánek. Je tak iracionální a ja totálně vytočeny. Zítra mne ceka narocny den a místo abych sel spat tady resim fenecku na emiminu. To už je fakt ktize

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
22.10.18 22:51
@LaPaloma píše:
@Lalelale Jestli je ona zdravá, tak by třeba ještě dítě mít mohla, pokud ho kdysi chtěla.
Pak zjistí, že potřebuje alespoň zpočátku mít dítě blízko sebe, nejlépe v ložnici a že ten pes ruší mimino. Koho vystěhovat?
Tipovačka - může se hlasovat.

nemohla, páč manžel spí v hostinském pokoji :mrgreen: pardon, trapný vtípek, ale nemohla jsem si pomoct

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
22.10.18 22:53
@Anonymní píše:
Mne jenom hlava nebere jak někdo dá přednost psovi před manželem… Podle mne půjde vztah do kytek. Přes den jsme oba pracovně vytizeni, vetsina našich rozhovoru a milování se odehrává večer v posteli před spaním. To si tam mam jako chodit pro sex?

Vždyť sis takhle pošahanou sám vybral, byl taková už kdy předtím, tak co se teďka divíš? :roll:

• Citovat
  • Upravit
13955
22.10.18 22:53

Tak ji pozadejo ustupek ty, nebo si kup spunty do usi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí