Manželka se toho psa prostě nevzdá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
23.10.18 14:17
@Kfětoslava píše:
Prosím pěkně, sešlo se tu hodně lidí, co má v posteli psa, někdy i více psů. Jak je to při sexu? To vám nevadí? To občas uděláte nedopatřením i vláček, ne? :think:

hmm, asi bys svoje sexuální fantazie neměla řešit na rodinném webu před 22 hodinou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
23.10.18 14:20
@sagina píše:
hmm, asi bys svoje sexuální fantazie neměla řešit na rodinném webu před 22 hodinou :think:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
23.10.18 14:29
@sagina píše:
hmm, asi bys svoje sexuální fantazie neměla řešit na rodinném webu před 22 hodinou :think:

Potrefená? Já se psem na rozdíl od jiných nespím. Ale koukám, že ti, co si psy kvartýrují do postele, mají problém o tom mluvit s odpůrci tohoto, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.10.18 14:40
@Kfětoslava píše:
Potrefená? Já se psem na rozdíl od jiných nespím. Ale koukám, že ti, co si psy kvartýrují do postele, mají problém o tom mluvit s odpůrci tohoto, viď? :kytka:

nemám psa, na péči o něj jsem moc líná :mrgreen: ale některé kecy tady mi tedy přijdou, že by se spíš měly vést na specializovaných stránkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.10.18 07:14
@ontar píše:
Za mě by letěla z baráku i s fenečkou…

Otázka je, jestli je barák zakladatele. :think:

Podle mě je opět hlavní problém v tom, že zakladatel si svou ženu takto vybral a takto vzal. Vybral a vzal si ji s tím, že miluje svou fenecku, která spí v posteli a najednou po svatbě mu to začalo vadit a chce manželku měnit. To je jako když si žena vezme kuřáka a po svatbě tu brečí, že nechce, aby kouřil, co má dělat…

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.10.18 07:29
@sagina píše:
nemám psa, na péči o něj jsem moc líná :mrgreen: ale některé kecy tady mi tedy přijdou, že by se spíš měly vést na specializovaných stránkách ;)

Hele, já taky nejsem příznivcem psů v posteli, ani můj chlap. Všechny naši psi spí venku v kotci v zateplenych boudách. Ale zdědili jsme po zemřelé příbuzné malou starou fenecku, která s ní byla zvyklá žít v dome a spát v posteli. Fenku nikdo nechtěl. Je miloucka, smutná ze ztráty paničky, maličký pokojový psík, o kterém člověk v podstatě celý den neví, leží a spí, venčit na zahradu se jde párkrát za den tak, že vykonat potřebu a běží zpátky domů, s ostatními psy si hrát nechce. Spí tedy doma v pelíšku a když s chlapem usneme, skočí nám do nohou do postele. Tolerujeme to, je tak zvyklá, na stará kolena přišla o paničku, se kterou byla 24/7.

• Citovat
  • Upravit
4470
24.10.18 10:18
@káťa píše:
Otázka je, jestli je barák zakladatele. :think:Podle mě je opět hlavní problém v tom, že zakladatel si svou ženu takto vybral a takto vzal. Vybral a vzal si ji s tím, že miluje svou fenecku, která spí v posteli a najednou po svatbě mu to začalo vadit a chce manželku měnit. To je jako když si žena vezme kuřáka a po svatbě tu brečí, že nechce, aby kouřil, co má dělat…

Ale tyhle věčné kecy, že si jí tak vybral… Zakladatel psal, že měl zdravotní potíže, které mu výrazně narušují spaní, pes ho ruší. Některé věci se prostě v průběhu života mění ať chceme, nebo ne a pokud je partner milující a chápavý, měl by být ochoten tu změnu udělat. Hlavně, když se jedná o zdraví. Vždy je to o prioritách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
24.10.18 10:23
@cverunka píše:
Ale tyhle věčné kecy, že si jí tak vybral… Zakladatel psal, že měl zdravotní potíže, které mu výrazně narušují spaní, pes ho ruší. Některé věci se prostě v průběhu života mění ať chceme, nebo ne a pokud je partner milující a chápavý, měl by být ochoten tu změnu udělat. Hlavně, když se jedná o zdraví. Vždy je to o prioritách.

proto mají nektěří oddělené ložnice …nebo proto můžebýt jiný důvod, než problémy se spánkem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
24.10.18 10:34
@Venetia píše:
proto mají nektěří oddělené ložnice …nebo proto můžebýt jiný důvod, než problémy se spánkem ?

No říkám, že je to o prioritách. Někdo si vybere v ložnici psa, někdo chlapa. Za mě oddělené ložnice nejsou řešením. O tom, že je v tom jiný důvod, může každý jen spekulovat, zakladatel psal, že má problém se spánkem a toho bych se držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
24.10.18 10:59
@cverunka píše:
No říkám, že je to o prioritách. Někdo si vybere v ložnici psa, někdo chlapa. Za mě oddělené ložnice nejsou řešením. O tom, že je v tom jiný důvod, může každý jen spekulovat, zakladatel psal, že má problém se spánkem a toho bych se držela.

chci tím jen říct , že když má problém se spánkem bude ho rušit všechno …neni to o tom psovi , to je jen záminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
24.10.18 11:04
@Venetia píše:
chci tím jen říct , že když má problém se spánkem bude ho rušit všechno …neni to o tom psovi , to je jen záminka

Třeba jo, ale pokud manželce na něm záleží, mohla by to alespoň zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
24.10.18 11:16
@cverunka píše:
Třeba jo, ale pokud manželce na něm záleží, mohla by to alespoň zkusit.

ale tak mohla …otazkou je jestli by to rusení od psa zavřeného někde v jiné místnosti bylo lepsí než když spí v posteli . A lepší erotiku bych od toho rozhodně nečekala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
24.10.18 11:45
@Venetia píše:
ale tak mohla …otazkou je jestli by to rusení od psa zavřeného někde v jiné místnosti bylo lepsí než když spí v posteli . A lepší erotiku bych od toho rozhodně nečekala .

Toš to nevím, erotiku fakt posuzovat nebudu, pač já si se psem, který na mě hledí neumím představit žádnou, přijde mi to docela úchylné. To ale to zakladatel neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
24.10.18 11:59
@cverunka píše:
Toš to nevím, erotiku fakt posuzovat nebudu, pač já si se psem, který na mě hledí neumím představit žádnou, přijde mi to docela úchylné. To ale to zakladatel neřeší.

ale řeší ,bylo to v jeho příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
24.10.18 19:34

Už to tady někdo napsal a nevím, proč by to nemohlo být řešení. Pohodlné oddělené spaní a večery přece můžete trávit spolu, ne? Také to tak máme, protože partner chrápe. Než bych do něj pořád postrkovala, budila ho a já byla vzhůru, pak je fakt lepší oddělené spaní. Není to přece o tom, že spolu nemáme sex, společné hovory, večery, přitulení. Mě by pes v posteli nevadil, měli jsme také. Když probíhaly nějaké intimnosti, pes raději vyklidil pole :-) a pak se vrátil. Přijde mi to jako truc, záminka. Teď to je pes, pak to může být že se ten druhý vrtí, chodí často na wc, chrápe, prostě cokoli. Je to vše o tom vyhovět si, pochopit, udělat kompromis. Já bych svoje zvířata také nedala. A nedovedu si představit, že by to po mě partner požadoval, ví, jak je mám ráda. O hierarchii to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí