Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě přijde úplně neuvěřitelný, že někdo řekne pes z postele nepude, táhni radši ty, do jinýho pokoje, však ty si zvykneš, fertyk.No nic proti ničemu, ale jako…
@LaPaloma píše:
Já Tě rozhodně kamenovat nebudu. Já bych psa nesnesla v bytě ani v domě, jenom na zahradě. Takže bych měla chlupatého, se zateplenou boudou. Takového jsme měli jako děti.Pes mi smrdí v uzavřeném prostoru po několika hodinách a je mi z toho právě takhle.
Pak je mi ještě přesně takhlez lidí, hlavně žen, které toho psa pusinkují. Pro mně to je signál o psychické vyšinutosti a nedostatku kontaktu s lidma - právě asi s chlapem nebo že ta ženská nemá dítě anebo nechce, protože dítě je vždy více starostí než se psem. Za tím vidím lenost a pohodlnost, nechtění se omezit.
Takže pro mně je to buď blázen nebo svým způsobem lenoška, která se nechce starat o dítě nebo dokonce psychopatka neschopná vyhodnotit, jak její chování vypadá.
Pes v posteli - ani pomyslet, nedotkla bych se chlapa, který má psa v posteli. Jenom ten smrad po psovi z povlečení.
Bůhví, jestli ta žena zakladatele není navíc smraďoška. To ti, pro které je zvíře skoro více než manžel, dost často jsou.
Ale jdi,víš kolik lidí má psa v posteli? Možná by ses divila,jaké dámy se nufaji v pelechu s čoklem. A kolikrát ten chlap smrdí vic,než ten pes.
@Venetia píše:
neco jsem prehledla ? Zhorsilo se mu po svatbe nejak zasadne spani ?
Cituji úvodní příspěvek zakladatele „Od jisté doby co mne postihl zdravotní problém mam velké problémy se spánkem“
@LaPaloma píše:
Jo, když slintá psa a pak dítě, tak je na palici a měla by se léčit. To jsem viděla a chce se mi regulérně zvracet, když toto vidím. Taky jsem viděla ženu dávat psovi pít ze své skleničky.![]()
![]()
To je na hospitalizaci a lobotomii zároveň.
Pche, víš jakou má imunitu dítě, které žere se psem z jedný misky?
![]()
jak se dava prednost psu pred vnoucaty
No že babička má radši psa,než vnoučata,měla jsem to v bleděmodrým s mojí máti,takže tomu rozumim.
@LaPaloma píše:
Jo, když slintá psa a pak dítě, tak je na palici a měla by se léčit. To jsem viděla a chce se mi regulérně zvracet, když toto vidím. Taky jsem viděla ženu dávat psovi pít ze své skleničky.![]()
![]()
To je na hospitalizaci a lobotomii zároveň.
@Jabadabadu píše:Aha tak díky …No.když má takové problémy se spánkem ,ta vedlejší místnost bude jistota …stejně by jo rušilo všechno
Cituji úvodní příspěvek zakladatele „Od jisté doby co mne postihl zdravotní problém mam velké problémy se spánkem“
@Sworley píše:Ale v jakém směru se to projevuje ? Že je nepohlida,protože musí jít na procházku se psem ?Nebo v čem se to.vylučuje ?
@Venetiajak se dava prednost psu pred vnoucaty
No že babička má radši psa,než vnoučata,měla jsem to v bleděmodrým s mojí máti,takže tomu rozumim.
@Jabadabadu píše:
Jinak tahle obsese zvířaty postihuje většinou ženské.
Naštěstí jsou i muži co mají rádi zvířata
@Hroznej puberťák píše:
Pche, víš jakou má imunitu dítě, které žere se psem z jedný misky?![]()
Nechci vědět. Moje děti mají vlastní talíř, zvířata jsou venku a zatím to s tou imunitou jde. Kdyby mi někdo zaručil, že žraní se psem je ochrání před rakovinou, leukémií a vším, co je smrtelné aspoň do 70 let věku, tak je nechám chroupat klidně i granule z nevymyté mísy. Ale hodně mi to tohoto náboženství chybí.
Přeju Ti hodně úspěchů v posilování imunity Tvých dětí, které navíc přináší luxus, že není třeba mýt nádobí a odpočine si elektronika nebo ruce v dřezu.
@Venetia píše:
Naštěstí jsou i muži co mají rádi zvířata
Většina mužů má zvířata velmi ráda. S česnekem, kari, na cibulce, na grilu, atd.
Taky mam psa nerad v posteli, sice fenka je hodna, ale porad se premistuje a clovek aby porad daval pozor, nekopl ji, nezalehl. Nastesti vetsinou chce spat sama i ona. ![]()
Je to asi o domluve, ktera ale nebude kdyz ses uz snazil.
zenskou asi nepredelas a kdyz nema decka, tak ten pes bude pro ni vse. Mozna i vice nez ty.
Ale v jakém směru se to projevuje ? Že je nepohlida,protože musí jít na procházku se psem ?Nebo v čem se to.vylučuje ?
No vzhledem k tomu,že někdy mám pocit,že nechápeš nikdy nic a je pro tebe problém úplně všechno,tak to nebudu vysvětlovat a dávat tady příklady.
Pravda je,že pokud si někdo začne s někým,kdo má psa jako dítě a hraje si na nějakou smečku,tak asi musí počítat do budoucna se všim.I s tim,že jednou skončí sám ve vedlejším pokoji. Já bych to teda nedala ani omylem.
No, prostě svět se v pr.el obrací. Lidé raději chrápou se psem, než s manželem, co k tomu dodat. Já mám zvířata ráda, studovala jsem i biologii, ale prostě tohle spaní se psem, jedení ze společného talíře a olizování se je nechutné a nechápu to.
@Sworley píše:
@VenetiaAle v jakém směru se to projevuje ? Že je nepohlida,protože musí jít na procházku se psem ?Nebo v čem se to.vylučuje ?
No vzhledem k tomu,že někdy mám pocit,že nechápeš nikdy nic a je pro tebe problém úplně všechno,tak to nebudu vysvětlovat a dávat tady příklady.
Pravda je,že pokud si někdo začne s někým,kdo má psa jako dítě a hraje si na nějakou smečku,tak asi musí počítat do budoucna se všim.I s tim,že jednou skončí sám ve vedlejším pokoji. Já bych to teda nedala ani omylem.
No.babička ještě nejsem a nějak nechápu ,jak se to neslucuje se zvířaty
@cverunka píše:
No, prostě svět se v pr.el obrací. Lidé raději chrápou se psem, než s manželem, co k tomu dodat. Já mám zvířata ráda, studovala jsem i biologii, ale prostě tohle spaní se psem, jedení ze společného talíře a olizování se je nechutné a nechápu to.
Ono to jde vše v pohodě skloubit ,jen se musí chtít …jedno druhé nijak nevylučuje .Ale nemůžu si jako milovník zvířat narazit někoho ,kdo je nesnáší nebo k nim ma jiný přístup to da rozum