Manželka se toho psa prostě nevzdá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
22.10.18 22:54
@Anonymní píše:
@Russet říkám ji to furt, že mne budí. A ona, že pro ni nejsem ochoten udělat jediny ústupek. Sakra, ta její "fenecka " má 4 roky, to se jako ještě dalších 10 let nevyspim? Prej resime porad jen muj spánek. Je tak iracionální a ja totálně vytočeny. Zítra mne ceka narocny den a místo abych sel spat tady resim fenecku na emiminu. To už je fakt ktize

Prostě bych milou fenečku chňapla a odnesla. Ať jde spát ženuška jinam :zed: Hele a kdybys ji hned jako obšťastnil, myslela by pak ještě na čokla, nebo by ti v klidu usnula v náručí a na náhradní dítě by ani nevzdechla? Já svoje opravdové díté miluju, ale má svou postel a doba před usnutím patří jen mně a partnerovi. Kdyby se mi tam hned nakvartýrovalo, budu lehce prskat, pokud bych měla zálusk na něco jiného než na tulení k prťavcovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
22.10.18 22:54

To mě mrzí, že tohle musíte řešit. Však po ní nechcete, aby psa vyhodila na ulici 8o Nic. Kupte si postel, ať se v tom pokoji vyspíte. Ženě řekněte, že ji máte rád a že abyste mohl fungovat, potřebujete se vyspat. Na vašich citech se nic nemění. Je vám to líto, ale ustoupit nemůžete. Protože spaní se psem by vás stálo zdraví, minimálně duševní. Pokud je soudná, bude to respektovat. Pokud ne, tak vám přeji hodně sil. Můj osobní názor milovníka zvířat, který má 3 hafany: Pes je super, ale není dítě. Dělat problém z toho, že pes půjde z ložnice mi přijde naprosto ujeté, kor když se kvůli tomu můj manžel kloudně nevyspí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
22.10.18 22:57

To je moje noční můra - funíci, smrdící, mlaskajici pes v posteli :))) docela mě to pobavilo i když jde fakt o problém… Určitě by neměla nadrazovat psa nad partnera/ člověka. Asi bych být vama udělala doma pěkné dusno a snažila se jí vysvětlit že to klidne může vést k rozchodu …třeba se jí rozsvítí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 22:58

Už dite nechce, prijde ji to riskantní kvůli věku.
V mladí ji ujel vlak a vím, že jí to hodně mrzí.
Ted má fenecku, večery budeme asi každý trávit sam ve sve komnatě na mobilu a budeme se odcizovat. Vím, že Vam to přijde usmevne, ale opravdu jsem z toho smutný. Vždy jsme meli souznění, společné večery, povídání, masáže, milování. Od doby co jsem v hostinskem se vse meni. Ještě to komentuje dotčeně tím, že je to me rozhodnuti…

• Citovat
  • Upravit
53518
22.10.18 23:01
@Anonymní píše:
Už dite nechce, prijde ji to riskantní kvůli věku.
V mladí ji ujel vlak a vím, že jí to hodně mrzí.
Ted má fenecku, večery budeme asi každý trávit sam ve sve komnatě na mobilu a budeme se odcizovat. Vím, že Vam to přijde usmevne, ale opravdu jsem z toho smutný. Vždy jsme meli souznění, společné večery, povídání, masáže, milování. Od doby co jsem v hostinskem se vse meni. Ještě to komentuje dotčeně tím, že je to me rozhodnuti…

Já otěhotněla ve 35. A těším se dobrému zdraví i ve 40 8o Akorát fakt netoužím mít v posteli psa, co 4× denně brouzdá v močí promořené trávě a listí u nás na sídlišti a pak si lehne do čisté postele :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 23:04
@Russet píše:
Prostě bych milou fenečku chňapla a odnesla. Ať jde spát ženuška jinam :zed: Hele a kdybys ji hned jako obšťastnil, myslela by pak ještě na čokla, nebo by ti v klidu usnula v náručí a na náhradní dítě by ani nevzdechla? Já svoje opravdové díté miluju, ale má svou postel a doba před usnutím patří jen mně a partnerovi. Kdyby se mi tam hned nakvartýrovalo, budu lehce prskat, pokud bych měla zálusk na něco jiného než na tulení k prťavcovi.

Fenecku jsem již chnapl a dal na decku na gauč do obýváku, začala hystericky knucet a žena z toho mela ujmu. Popadla ji a sli spolu do hostinského :( tady prostě řešení není. Pes tu bude ještě dlouho, ona to racionálne ví, že je ta fixace pres čáru, ale "nemůže si pomoct "
Bude to znit asi hloupě, ale ve slabe chvíli jsem opravdu zvazil i konec, když dala jasne najevo, že pes je na prvním miste

• Citovat
  • Upravit
74217
22.10.18 23:07

Nezustala bych vedle partnera, ktery nechce deti a da v zivote prednost psum.
To by mi hodne vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 23:08
@Hroznej puberťák píše:
Vždyť sis takhle pošahanou sám vybral, byl taková už kdy předtím, tak co se teďka divíš? :roll:

Bral jsem si ji s tím, že oba mame radi psi, nevěděl jsem, že nastane situace, ktera nastala

• Citovat
  • Upravit
53518
22.10.18 23:09
@Anonymní píše:
Fenecku jsem již chnapl a dal na decku na gauč do obýváku, začala hystericky knucet a žena z toho mela ujmu. Popadla ji a sli spolu do hostinského :( tady prostě řešení není. Pes tu bude ještě dlouho, ona to racionálne ví, že je ta fixace pres čáru, ale "nemůže si pomoct "
Bude to znit asi hloupě, ale ve slabe chvíli jsem opravdu zvazil i konec, když dala jasne najevo, že pes je na prvním miste

A řekl jsi to nahlas? Já mám psy ráda, ale potom, co jsem bydlela se dvěma hafanama, jsem prostě ráda, že mám postel jen pro lidi. Ten menší mi spal v nohách, ale kdybych si tenkrát do dětského pokojíčku přivedla známost, fakt bych nestála o to, aby mi tam funěl pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
22.10.18 23:09

Spánek je dost důležitý, tady není kde ustupovat. Vyspal by ses, kdybys měl špunty do uší? Pokud ne (protože psi ruší i jinak než zvukem), tak si do hostinského pokoje odnes matraci z manželské postele (provizorní řešení, než koupíš pořádnou postel). Spánek je základní potřeba, stejně jako jídlo. Můžeš jí zkusit říct, ať si vydrží týden bez spánku, nebo ať týden nejí, a pak si popovídáte o ústupcích. Pokud to vydrží a bude fit, plná energie, s dobrou náladou atd., tak že se do ložnice vrátíš. Pokud by jí ani takto nedošla podstata problému, zvykni si, že budete spát zvlášť.
Mimochodem - na oddělených ložnicích není nic špatného. Jsou šťastná manželství, kde manželé spí odděleně - právě proto, že by se nevyspali, protože se v noci navzájem ruší (sova x skřivan, jeden moc chrápe, jeden pořád chodí na záchod, cokoli). Na sebe si najdou čas přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.10.18 23:25
@Anonymní píše:
Bral jsem si ji s tím, že oba mame radi psi, nevěděl jsem, že nastane situace, ktera nastala

A kdyby měla fenka pelech přimo vedle její postele na zemi? Já jsem novoše taky nechávala spát hned vedle sebe v postýlce, abych se mohla v klidu vyspat a nebála se, že ho zalehnu. Jen se tam kojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
22.10.18 23:27

Zustala bych v loznici a manzelku se psem bych poslala spat do psiho utulku. Twl, to je zas material :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
22.10.18 23:29
@Anonymní píše:
Jsme spolu s ženou rok manzele, známe se 3 roky. Seznámili jsme se venku při venčení psu - každý jsme meli svého jednoho mazlíčka, oba rozvedení. Žena nemam deti, je ji 45. Její pes jí nahrazuje dite. Psi s námi vždy spali v ložnici. Od jisté doby co mne postihl zdravotní problém mam velke problémy se spánkem. Psi se v noci porad lížou, vrti, funí a mne to každou noc budí. Když jsem navrhl, že je dáme z ložnice na noc pryč, strašná hádka, že ne. Já, že je mám taky rád, ale jsem člověk a budí mne a pak třeba hodinu nemůžu zabrat. Ona nevidí, neslyší, ať si svého psa dam klidně mimo ložnici, ale přes její fenecku vlak nejede, že je to jako její dite, ktere nikdy neměla. Tak jsem v hostinskem a snažím se tu usnout na rozkládacím křesle, ktere je mimochodem nepohodlne a boli z něj záda. Už je to má asi desata noc zde zatímco žena spokojene leží v ložnici se psama. Přijde mi to ujete.

Pořiď si do hostinského lepší postel, přinejhorším matraci na zem, spát se ti bude dobře.

Večer běž normálně do ložnice, tulte se, povídejte si, klidně mějte sex jako obvykle (vy spolu normálně souložíte se psy v posteli?) a až ucítíš, že tě to bere a už by si zaspal, přelez si k sobě.

Nic moc lepšího tam asi nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22052
22.10.18 23:36

Co sis udělal, to máš, no… :nevim:

Můžeš se stokrát rozčilovat – ale o tom, že Tvoje žena má zvířata potrhle povýšena na úroveň dětí, jsi věděl už před zdravotním problémem, který Tě postihl. Jakou sis ženu vybral, takovou ji máš.

Zařiď si v hostinskému pokoji kvalitnější postel.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
22.10.18 23:38
@Kelsey píše:
Nezustala bych vedle partnera, ktery nechce deti a da v zivote prednost psum.
To by mi hodne vadilo.

A tak ve 45 letech se to snad dá pochopit že dítě nechce ne?
To ostatní je samozřejmě něco jiného.
Zakladateli,jakou máte postel?Dá se rozdělit na dvě postele? Že byste spali v jedné místnosti kvůli vzájemné blízkosti,ale každý na svém lůžku a paní choť ať si klidně spí se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí