Nevěra s ex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10243
27.9.19 17:18
@Anonymní píše:
@Premek_Orac proto nechci nic řešit násilím. Je totiž jediná věc, která z mého pohledu stojí za mínusem. To je ta, kterou teď řeším. A na té si svůj podíl asi nesu sám.

Především jsem chtěl vědět, jestli to někdo rozchodil a jde to dál v pohodě. Vidím, že jo. Děkuji všem co odpověděli.:)

Z

Ano, vím o lidech, kteří to překonali.
Na radikální řešení máš vždycky čas.
Líbí se mi tvůj rozumný přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
28.9.19 06:32

Já ti nevím člověče. Zažil jsem nevěru víckrát. A ani po těch zkušenostech se nemůžu rozhodnout, jestli je to důvod k okamžitému rozchodu, nebo jestli je to věc, která se zkrátka běžně stává, jen se o ní spousta lidí nikdy nedozví.

Mohl bych teď dělat ramena, že bych holku okamžitě odstěhoval. Ale bůh ví. Každopádně bych jí řekl, že jestli se s dotyčným ještě jednou zkontaktuje, byť by to mělo být jen blbý přání k narozeninám, tak okamžitě končím.

Asi bych se bál že on pro ni bude taková ta zidealizovaná láska. Jakože ho jednou někde potká a hned se jí z toho podlomí kolena a bude schopná okamžitě opustit manželství i rozbít rodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 07:49
@Tomkins píše:
Asi bych se bál že on pro ni bude taková ta zidealizovaná láska. Jakože ho jednou někde potká a hned se jí z toho podlomí kolena a bude schopná okamžitě opustit manželství i rozbít rodinu..

Přesně toho se bojím nejvíc. A to jsem o ní do teď nepochyboval v ničem.
 Z

• Citovat
  • Upravit
3977
28.9.19 07:51
@Anonymní píše:
Někdy nevím, jestli je to žárlivost a nebo vztek. Ale ano, problémy jsme probrali, vyřešili a snažíme se. Někdy bych řekl, že jsme na tom líp než předtím, ale to je nejspíš vzhledem k situaci zkreslený pohled.V každém případě jsem rád, že tu nejsou lidé píšící, ihned odejdi atd.
Z

Protože prozatím odpovídaly ženy, které se spíše ztotožňují s tvou partnerkou. Ale jako chlap bych se zřejmě rozhodnul jinak. Teď se ti to bude řešit lépe, jelikož ještě nemáte děti. Pak je všechno mnohem složitější. Sice nikdy nemáš jistotu, že tě žádná jiná nepodvede, ale tento vztah bych ukončil. Odpustíš a časem i zapomeneš, ale v určitých intervalech přijdou okamžiky, kdy se to znova vynoří z hlubin paměti. Skutek už se nijak vzít zpět nedá, stalo se to, a proč se tím v budoucnu trápit. Navíc teď máš potvrzeno, že je takového jednání schopna, čímž jeho opakování bude jen jednodušší. Uvědom si, že se časem můžeš dostat do situace, kdy ty budeš doma hlídat děti, a partnerka bude vesele řádit s jiným. Teď nemáte spolu žádné závazky, rozchod bude mnohem snazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.9.19 08:11

Já tedy bych vztah bez závazků v podobě dětí taky ukončila. Nebyl to jednorázový úlet, ale několika měsíční kontakt. Tvé jediné „štěstí“ je zřejme v tom, že dotyčný je v zahraničí a tak to má tvá přítelkyně složitější. Jako proč bojovat, trápit se, ponižovat se, nervovat se jestli to zopakuje nebo ne, jestli kontakt utnula naoko nebo doopravdy atd…když nemusíš.

Kdybyste měli děti a ona byla výtečná máma a neměla by jam jít atd., tak bych asi poradila s ohledem na děti jinak, ale ve vztahu bez závazků??? Tohle nemáš zapotřebí.

Jinak znám lidi, kteří překousli a tak nějak fungují. Nicméně ten vztah už jako dřív prostě není. Dělali to ale kvůli dětem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 08:46

Co když je možné, se z toho poučit a jednoduše to nezopakovat? Já bych pak zabalil něco, v co tak nějak i teď věřím. Znám ji osm let, toto nikdy nepřipadalo v úvahu. Na druhou stranu, vše to co tu píšete si uvědomuji, proto jsem chtěl slyšet zkušenosti lidí s touto věcí. Že to nebylo náhodné setkání vím a uvědomuji si. Přesto však ale…

Z

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 08:55

Záleží na tobě, zda jsi schopen odpustit, znovu ji věřit a mít jistotu. To zatím nemáš, ale je to pochopitelné. Na druhou stranu je třeba si upřímně říct a nastavit mantinel, do kdy bys to měl překonat. Život letí, přijde svatba děti a upřímně nemá smysl ztrácet čas ve vztahu, kde není důvěra. Znám ve svém okolí pár jenž to překonal, nevěra ze strany muže. A pak pár jenž to překonal, ale s doživotně narusenou důvěrou, neverna byla žena. Jsou spolu dosud 27let, vztah by bylo lepší ukončit. Neustále řeší hádky, paradoxně žena je nejvíce podezrivava, že ji teď zahyba muž, jelikož časem přišli peníze on stárne do krásy ona ne. Podle hesla, podle sebe soudím tebe ho teď posledních 10 let neustále podezira, všude s ním jezdí, aby neměl příležitost. Těžce se to u nich zvrhlo. Takže těžko říct jaké to může mít následky do budoucna jak člověk stárne, má děti atd. Radeji anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 09:07

Když se chce, všechno jde. Je to jen o nastavení ve tvé hlavě. Ale je to zatraceně těžké, my to řešíme už víc jak rok. A je to ve vlnách… upřímně se toho mnoho pročistilo a ten vztah je mnohem, mnohem lepší. Ale pak je nějaká maličkost a někdo bouchne a oba ví, že to jsou malicherné hádky kvůli pošramocené důvěře. Nevím, jsem už z toho udřená. Taky nemáme závazky, nevěra byla dlouhodobá a oboustranná. A sama bych ráda věděla, zda to zvládnem. Miluji ho, ale někdy je to na nic. Přeji ti pevné nervy, budeš je potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.9.19 11:00

Že tam, kde jsem selhával já, tam byl on…

Jako hlavní problém vidím v tom, že nemá na sebe sebereflexivní náhled a snaží se to částečně házet na tebe. To není moc dobrej začátek případného restartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malay
28.9.19 13:26
@Anonymní píše:
Co když je možné, se z toho poučit a jednoduše to nezopakovat? Já bych pak zabalil něco, v co tak nějak i teď věřím. Znám ji osm let, toto nikdy nepřipadalo v úvahu. Na druhou stranu, vše to co tu píšete si uvědomuji, proto jsem chtěl slyšet zkušenosti lidí s touto věcí. Že to nebylo náhodné setkání vím a uvědomuji si. Přesto však ale…Z
„Zvolme si být optimistou. Ten se cítí lépe. A pocity rozhodují o tom, k jakým činům se rozhodneme.“ To by ti nejspíš vzkázal dalajláma. / Já k tomu jen dodám, že nerozumím tomu, v čem by ti měly pomoct zkušenosti jiných lidí - prober se, neopravuješ rozbité auto :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 13:42
@malay píše: „Zvolme si být optimistou. Ten se cítí lépe. A pocity rozhodují o tom, k jakým činům se rozhodneme.“ To by ti nejspíš vzkázal dalajláma. / Já k tomu jen dodám, že nerozumím tomu, v čem by ti měly pomoct zkušenosti jiných lidí - prober se, neopravuješ rozbité auto :zed:

pravda

Z

• Citovat
  • Upravit
466
29.9.19 00:25

Já souhlasím s @jipo
Když by byly děti, tak bych se v tom možná patlala a snažila se to zachránit. Ale takhle? Vždy to bude ve tvé hlavě a nikdy to nezapomeneš a sem tam se to vynoří, i když se budeš ovládat sebelip. Máš třeba šanci na lepší vztah s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
30.9.19 10:23
@Anonymní píše:
Co když je možné, se z toho poučit a jednoduše to nezopakovat? Já bych pak zabalil něco, v co tak nějak i teď věřím. Znám ji osm let, toto nikdy nepřipadalo v úvahu. Na druhou stranu, vše to co tu píšete si uvědomuji, proto jsem chtěl slyšet zkušenosti lidí s touto věcí. Že to nebylo náhodné setkání vím a uvědomuji si. Přesto však ale…Z

Mohla se poučit, nemusela. Stejně jak ona se ty můžeš za pár let zakoukat do někoho jiného.
Mluvit spolu nebude jednoduché ani pro jednoho, ale jinak to asi nepůjde. Z hlavy to taky nedostaneš hned, chce to čas.

Zkušenost je taková, že to má cenu zkusit hlavně kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 07:36

Nevěra s ex

Ahoj, zajímal by mě váš názor jak byste situaci řešili vy, případně jestli někdo nebyl v podobné situaci :think: jsme s přítelem sice krátce a v podstatě hned co šli od sebe s manželkou, šel za mnou. Chvíli na to jsem i přes ochranu otěhotněla a mimčo jsme se rozhodli si nechat, ale strašně brzo začali nějaké krize a lži z přítelovi strany a vygradovalo to až v to, že se začal „kamarádit“ se svojí ex manželkou s kterou od sebe nešli v dobrým a dost dlouho na sebe nadávali, aby se jí svěřil a skončilo to tím, že mě kvůli ní lhal a nejednou s ní podvedl. Táhli to spolu asi 4 týdny, než jsem se to dozvěděla. Ona využila situace, že máme problémy, on neodolal a párkrát si to zopakovali. Pak se s ní přestal bavit, že chce být semnou a já mu dala šanci. Jenže teď se po 2 měsících od tohohle zase začala ozývat a chtějí být opět kamarádi a ačkoli jsem to předtím, než mi začal lhát a podvádět tolerovala, po tomhle už mi to vůbec nejde a vadí mi to, což ví a mám podezření, že už mi opět tají, když spolu jdou na kafe (doufám, že jen na kafe)nebo když se mu ozve. Chápu, že spolu byli 10 let a je to opravdu kus života a dokázala jsem ji tolerovat jako exmanželku, ale potom, co mi předvedli a následně se z ní stala milenka to je o dost těžší. Mám v podstatě jen 2 možnosti, zkousnout to a snažit se s tím naučit žít, že budou kamarádi a ty pocity držet v sobě a nebo ho poslat někam a být s malou sama.. Neřeším samotnou nevěru, tu jsem se mu pokusila odpustit a stále na tom pracuju, protože jsem se rozhodla mu dát šanci, ale to, že teď přijde s tím, že s tou samou osobou, s kterou mě podvedl chce být kamarád. Z jeho pohledu jsem já ta divná, protože mi to vadí a neustále to svádí na to, že spolu byli strašně dlouho a je to pro něho jako rodina a já už se prý nemusím ničeho bát, že by s ní něco měl, protože předtím mě měl jen hodně rád, ale za ty 2 měsíce si uvědomil, že mě miluje. Ona má teď sice už taky přítele, což předtím neměla, ale dokázala podvádět i v manželství, takže to podle mě zase až tak moc neznamená :nevim: miluju ho a má i strašně moc kladů a těšila jsem se na společnou rodinu, ale teď si tak říkám, jestli mi ty nervy za to stojí a nebylo by nám líp samotným :think:

• Citovat
  • Upravit
4706
3.8.21 07:47

Podvedl te s ni a teď se s ni chce kamarádit - jasné ze by mi to vadilo. Asi bych byla radši sama, uz bych mi nevěřila, když ani nemá snahu udělat vstřícný krok a kafickovani si odpustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí