Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se tak stává no, když se spěchá… ![]()
On očividně nemá vyřešenou minulost a místo, aby se s ní vyrovnal v klidu a ve svým tempu a pak mohl budovat nový vztah, má už za krkem další ženskou s miminem.
Co mi to tak připomíná…
![]()
Jak je na tom ona, vlastně není důležité. Možná ho chce zpět, možná jí jen imponuje zájem a baví jí ho tahat za nos, možná to bere jako pomstu (mozná i vůči tobě). Naprd je to, že on to neuzavřel a to vždycky mezi vámi bude dělat zle. I po letech. A tady není moc co radit.
Ty asi mosty s malým miminem nespálíš, můžeš brečet, můžeš se vztekat, ale dokud to ON v sobě nevyřeší, tak mnoho nezmůžeš. Drž se.
Jo…jasně.. kamarád
Jestli mas nějakou hrdost, kopni ho do zadku.
Nedělej ze sebe blbce, musíš sama moc dobře vědět, že tě jen tahá za nos a pořád tě s ní podvádí, jen to tim "kamarádstvím " povoleným od tebe bude mít jednodušší než teď.
To je zvratů v tak krátkém vztahu
Byla chyba s ním začínat těsně po rozchodu. Jak jsi psala…jen dvě možnosti. Protože nemůžeš počítat s tím, že se kvůli tobě přestane vídat s ní. Zase tak moc tě očividně nemiluje. Kdyby ano, ani by ho nenapadlo po tom, co udělal, ti ji zase předhazovat. Asi tě moc vážně nebere. Pro každý případ si začni šetřit, ať tam neuvízneš kvůli finanční závislosti.
Promiň ale že si začne psát s ex se kterým 10 nebyla v kontaktu a pak s ním stráví 4 dny v hotelu a ještě ti řekne že s ním chtěla jít do ciziny. Během 5 minut by letěla z baráku udělal bych to i kdyby v tom dítě nevěru absolutně netoleruji a takovému člověku už bych nevěřil ani slovo. Může ti nakecat spoustu věcí i to že s ním nebude v kontaktu ale to je nemožné nejsi s ní furt a pořád v tobě bude pocit co dělá nebo kde je když nejsi doma nebo jsi v práci takový vztah nemá budoucnost. Byl jsem v podobné situaci po 4 letech mě začala podvádět s boxem kterého potkala někde v baru s kamarádkama po 2 měsících se přiznala a měla a řekla mě že díky němu došla na to že jsem to nejlepší co ji v životě potkalo a chce se mnou rodinu to mě řekla po tom co se přiznala že 2× týdně s ním chrapala. Během 5 minut měla zabalené věci. 8 let je hodně ale děti nemáte tak je to jednoduší já osobně bych s takovým člověkem nebyl až jí zase něco nebude vyhovovat nebo vadit zase zvedne telefon a půjde roztáhnout nohy jinému. Takhle poznáš pokud má vztah budoucnost pokud tam jsou problémy a ona místo řešení radši napíše ex a jde s ním 4 dny na hotel tak to je všechno co potřebuješ vědět. Rozhodnout se musíš sám je to tvůj život a nikdo nemá právo ti do něj kecat ale já osobně bych s takovým člověkem nebyl už ani minutu mám důstojnost.
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mě váš názor jak byste situaci řešili vy, případně jestli někdo nebyl v podobné situacijsme s přítelem sice krátce a v podstatě hned co šli od sebe s manželkou, šel za mnou. Chvíli na to jsem i přes ochranu otěhotněla a mimčo jsme se rozhodli si nechat, ale strašně brzo začali nějaké krize a lži z přítelovi strany a vygradovalo to až v to, že se začal „kamarádit“ se svojí ex manželkou s kterou od sebe nešli v dobrým a dost dlouho na sebe nadávali, aby se jí svěřil a skončilo to tím, že mě kvůli ní lhal a nejednou s ní podvedl. Táhli to spolu asi 4 týdny, než jsem se to dozvěděla. Ona využila situace, že máme problémy, on neodolal a párkrát si to zopakovali. Pak se s ní přestal bavit, že chce být semnou a já mu dala šanci. Jenže teď se po 2 měsících od tohohle zase začala ozývat a chtějí být opět kamarádi a ačkoli jsem to předtím, než mi začal lhát a podvádět tolerovala, po tomhle už mi to vůbec nejde a vadí mi to, což ví a mám podezření, že už mi opět tají, když spolu jdou na kafe (doufám, že jen na kafe)nebo když se mu ozve. Chápu, že spolu byli 10 let a je to opravdu kus života a dokázala jsem ji tolerovat jako exmanželku, ale potom, co mi předvedli a následně se z ní stala milenka to je o dost těžší. Mám v podstatě jen 2 možnosti, zkousnout to a snažit se s tím naučit žít, že budou kamarádi a ty pocity držet v sobě a nebo ho poslat někam a být s malou sama.. Neřeším samotnou nevěru, tu jsem se mu pokusila odpustit a stále na tom pracuju, protože jsem se rozhodla mu dát šanci, ale to, že teď přijde s tím, že s tou samou osobou, s kterou mě podvedl chce být kamarád. Z jeho pohledu jsem já ta divná, protože mi to vadí a neustále to svádí na to, že spolu byli strašně dlouho a je to pro něho jako rodina a já už se prý nemusím ničeho bát, že by s ní něco měl, protože předtím mě měl jen hodně rád, ale za ty 2 měsíce si uvědomil, že mě miluje. Ona má teď sice už taky přítele, což předtím neměla, ale dokázala podvádět i v manželství, takže to podle mě zase až tak moc neznamená
miluju ho a má i strašně moc kladů a těšila jsem se na společnou rodinu, ale teď si tak říkám, jestli mi ty nervy za to stojí a nebylo by nám líp samotným
Nevěrníka sis našla, tak nevěrníka máš… congrats ![]()
Ehm, řešíš 25 let starou nevěru u své tehdy náctileté ženy?..to jako vážně?..
![]()
Seš divná, ne že se ti to nelíbí, ale že s nim ještě jsi,… to jako s dítětem a svatbou mizí veškerá hrdost a sebeúcta? Z těch diskuzí má člověk pocit, že jakmile má s někým dítě, tak se automaticky musí stát tolerantní trpitelkou výlevů svýho chlapa
@Anonymní píše:
Dobrý den,jsme spolu s partnerkou v dlouhodobém vztahu. Začali jsme spolu velmi brzo, byli jsme pro sebe co se sexu týče prvními. Bohužel se u nás objevily nějaké problémy, které nikdo neřešil a nechali jsme to jenom tak plynout. Spíš z nezkušenosti, než nechuti. Najednou se hodně změnila, já už to nevydržel a udeřil. Zjistil jsem, že si půl roku píše s ex, kterého deset let neviděla. Dotáhli to až na čtyřdenní pobyt na hotelu, kde asi víte co se dělo. Promluvili jsme si o tom tak, nějak s rozumem, ne tedy na první pokus, ale to je jasné, byl jsem velice rychle sbalený. Přiznala, že se chtěla rozejít a odjet za ním do ciziny, že ho miluje, že s ním spala. Říká, že mě miluje a nedokázala odejít právě kvůli tomu. Bohužel toto jí došlo až v momentě, kdy jsem řekl, že odcházím. Říká, že se viděli jen jednou. Že tam, kde jsem selhával já, tam byl on. Povýšili mě v práci, já se snažil na pozici udržet, a jaksi jsem nějakou dobu žil prací. Nakonec jí to zmohlo. Když jsem to zjistil. Přestala s ním komunikovat. Docela se snaží. Snažíme se oba plnit věci, které nám ve vztahu vadili. Problém je, že když jsme spolu, je to super. Pak jsem v práci a můžu se zbláznit. Dusím to, nechci ten vztah poškodit víc, než je. Bohužel jsou dny, které jsou super a najednou mi to nedá a je z toho hádka, nemůžu to zastavit. Příjde mi, že mám strach s ní být šťastný, moc v to totiž nevěřím. I tak ji miluji a nechci odejít. Bohužel najednou je tu to riziko, co když se to stane v budoucnu znovu? Nechtěl bych aby mi moje děti dával ve dveřích jinej chlap, protože podruhé se s tím prát nechci a nebudu. Je vůbec možné, že i přesto, co se stalo, kdy miluje jiného (nemyslím si, že to zmizí jen tak), mě má vůbec ráda? Má s tím někdo zkušenost? Nevím, jak se z toho vyhrabat…?
Děkuji, Z
Mám podobnou zkušenost, vím, chápu je to těžké ale myslím že jistá šance jak se toho zbavit je. Terapeut je jedna možnost ale je to na dlouho, Co tantrická masáž? ale ne v erotickém salonu ale u nějaké profesionálky, a nemusí nutně dojít happy endu i když proč ne
. Ono jde o to že se na tebe nacítí jiná žena a věř že je to osvobozující a jako chlap si dodáš sebevědomí, které potřebuješ ze všeho nejvíc. Není to oko za oko ale pomoc sám sobě. A klidně jí to řekni, uvidíš co se bude dít