Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj
Chci se zeptat povedlo se vám zůstat v lázních věrné, nebo jste prožili pár hezký chvil se švihákem lázeňským?![]()
Byla jsem v Mariankach a na zadneho svihaka jsem nenarazila, akorat mraky seniorskych paru na leceni. Nevim kde se daji potkat, bary atd.byli uplne bokem kazenskych domu..mam pocit, ze jsou to jen bachorky.
@Anonymní píše:
Ahoj
Chci se zeptat povedlo se vám zůstat v lázních věrné, nebo jste prožili pár hezký chvil se švihákem lázeňským?![]()
Nemám pocit, že o něco přicházím, když si nevrznu se švihákem lázeňským. Takové klišoidní povrchní vztahy jsou pod mou úroveň.
Když jsem v lázních nastupovala do taxíku z hotelu směr nádraží, dorazil mě taxikář slovy: Tak co? Vyskákaná?
No, nebyla jsem
a fakt za timto účelem do lázní nejezdím. Ale jo, otravové tam jsou
.
@Paoloska píše:
Když jsem v lázních nastupovala do taxíku z hotelu směr nádraží, dorazil mě taxikář slovy: Tak co? Vyskákaná?![]()
No, nebyla jsem
a fakt za timto účelem do lázní nejezdím. Ale jo, otravové tam jsou
.
No to snad ne
![]()
Toho bych setřela tak, že by ho nálada na podobně trapný žertování na dost dlouhou dobu přešla
Osobně si myslím že je to individuální ale nebránim se tomu zpestřit si pobyt v lázních i sexuální terapii. Kam jedeš do lazni? ![]()