Nevěra v lázních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12599
9.7.22 11:26
@Anonymní píše:
Ahoj
Chci se zeptat povedlo se vám zůstat v lázních věrné, nebo jste prožili pár hezký chvil se švihákem lázeňským? :D :D

Byla jsem v Mariankach a na zadneho svihaka jsem nenarazila, akorat mraky seniorskych paru na leceni. Nevim kde se daji potkat, bary atd.byli uplne bokem kazenskych domu..mam pocit, ze jsou to jen bachorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.22 12:45
@Anonymní píše:
Ahoj
Chci se zeptat povedlo se vám zůstat v lázních věrné, nebo jste prožili pár hezký chvil se švihákem lázeňským? :D :D

Nemám pocit, že o něco přicházím, když si nevrznu se švihákem lázeňským. Takové klišoidní povrchní vztahy jsou pod mou úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.7.22 13:36

Když jsem v lázních nastupovala do taxíku z hotelu směr nádraží, dorazil mě taxikář slovy: Tak co? Vyskákaná? :zed: :mrgreen: No, nebyla jsem ;) a fakt za timto účelem do lázní nejezdím. Ale jo, otravové tam jsou :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.7.22 15:07
@Paoloska píše:
Když jsem v lázních nastupovala do taxíku z hotelu směr nádraží, dorazil mě taxikář slovy: Tak co? Vyskákaná? :zed: :mrgreen: No, nebyla jsem ;) a fakt za timto účelem do lázní nejezdím. Ale jo, otravové tam jsou :roll:.

No to snad ne 8o :D
Toho bych setřela tak, že by ho nálada na podobně trapný žertování na dost dlouhou dobu přešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
10.7.22 10:20

Sex v lázních

Osobně si myslím že je to individuální ale nebránim se tomu zpestřit si pobyt v lázních i sexuální terapii. Kam jedeš do lazni? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová