Nevěrný otec

Kastyn
7.3.20 14:21

Nevěrný otec

Dobrý den, delší dobu vím, že je táta mamce nevěrný. Vím to na sto procent a vím s kým. Problém je, že si táta nedává moc pozor a bojím se, že se to k mamce stejně donese. Jí by to ani nenapadlo, ona ho pořád miluje a táta se k ní chová moc hezky. Bojím se, aby to neprasklo a mamka třeba nezjistila, že jsem to věděl. Já být na jejím místě, asi bych to chtěl vědět. Myslím, že by ji to pak mrzelo. Zase ale nechci ublížit celé rodině. Táta u mě hrozně klesnul a to hlavně proto, že si nedává pozor a ta jeho nová známost je o rok mladší, než jeho prvorozená dcera, má ségra. Já jsem od tý nádhery mladší o 2 roky, je mi 18 a ještě loni chodila na stejný gympl co chodím já a dříve před vysokou i ségra. Tátovi táhne na 50. Asi se úplně zbláznil, nevím teď co dělat a pořád na to musím myslet. Díky za přečtení, přpadně za nějaký nápad nebo radu co by jste dělali vy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.3.20 14:31

Jsi dospělej kluk, tak si s tátou promluv. V klidu a mezi čtyřma očima mu řekni to, co jsi napsal tady. Minimálně o tom, že když už se chová jako pako, tak by to měl dělat diskrétně. Nenadávat, nevyhrožovat, jen klidný pokec, třeba se táta chytne za nos. Mezi rodiče se nepleť, nikdy nevíš, jak to mezi sebou mají a co ve skutečnosti mezi sebou prožívají.

• Citovat
  • Upravit
33480
7.3.20 14:31

Těžko říct. Asi bych mu řekla, že o tom vím, a nehodlám se dívat na to, co dělá. Pokud s tím nepřestane, tak bych to mamce řekla. Ona je to stejně jen otázka času, kdy se to k ní donese, pokud si táta nedává pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
7.3.20 14:32

@Kastyn mlč. Já bych to třeba vědět nechtěla. Je to mezi nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.3.20 14:36

Mlč, je to pravda, že je to mezi nimi. Jsou dospělí. Vím, je to pro tebe těžké, ale zatloukej a zapomeň, že něco víš. Třeba tvou mámu má rád, nechce ji opustit, jen nedokáže odolat. Potřebuje sám přijít na to, že dělá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 15:01

Ahoj, být na tvém místě, tak bych si s tátou promluvila. Rekni, že ovšem víš a že tě zklamal, měl by si uvědomit co chce. Prece nechces, aby z tvý mámy dělal blbce…My jako děti (no už jsme byly taky dospělý)si zažili něco podobného. Teď má táta o 10let mladší ženu, než jsem já :zed:
Musí to být pro tebe hrozný o tom vědět :roll:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
7.3.20 15:03

No ona to máma docela dobře možná tuší a jen to vědět nechce. Nevíš jak to mezi nima je a není to úplně tvoje věc, jakkoliv je jasné, že tě to trápí.

Opravdu to je věc mezi nima dvouma, pokud máš potřebu to nějak řešit, tak s otcem. Ale neslibuju, že to dopadne nějak podle tvých představ.

V žádném případě se ale nenech natlačit do něčeho takového, jako že bys měl být strážcem tajemstvé svého otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kastyn
7.3.20 15:06

Dobře, ale jak teda udělat, aby se to mamka nedozvěděla? Ve městě kam chodím do školy už to ví snad půlka města. Každý den ve škole slyším, že ho můj táta musí mít velkýho, když ulovil zrovna tuhle. Říkají to jinou formou, nechci tady psát sprostě. Ta kráva se tím, že chodí se ženatým chlapem a otcem tří dětí netají a táta si myslí jaký je borec. Musí vědět, že to vím, akorát v klidu do očí mi lže, že to není žádná pravda. Byl jsem za ním hned na začátku, dyž jsem se to dozvěděl, nechtěně od učitele. On totiž chodí s mým tátou třikrát týdně sportovat do školní tělocvičny a když táta dlouho nebyl, tak se mě učitel ptal co s ním je. nevěděl jsem, že tam nechodí, ale zahrál jsem to do autu, že ho bolí koleno. Hned doma jsem na tátu uhodil, byl tak přesvědčivý, že jsem mu to věřil a ještě jsem měl strach jestli není nemocný, když teda nechodí hrát a doma tvrdí, že jo a i tak odchází. Začal jsem ho sledovat, třeba věci z údajného sportování a ortézu si bral sebou, ale vždy to donesl čisté. Sundává si to v garáži, protože to normálně, když opravdu chodil hrát smrdělo potem. Vždycky když mamka není doma, tak to čistě vypere, když se to jako nashromáždí a ona je ještě ráda, že mu to nemusí prát a jaký je skvělý, že si to i pověsí. Dělá z ní blbou a to si mamka nezaslouží. To by ještě zkousnul, ale poslední tak měsíc už si prostě nedávají pozor a normálně spolu jdou i do restaurace a už se to právě takhle rozkřiklo. K mamce se to ještě nedoneslo, ale to jen proto, že pracuje a bydlíme ve vedlejším městě, než se s ní on schází a než já chodím do školy. Stejně se to dozví a ségra podle mě taky i když je daleko, někdo jí to napíše. Už to ví hodně lidí a je to jen otázka času. Nedej bože, aby se to doneslo do školy na základku k bráchovi, ten je ještě malý, co potom on? Tak právě nevím, jestli jí to neříct, aby věděla a mohla se nějak bránit.

• Citovat
  • Upravit
Kastyn
7.3.20 15:06

Dobře, ale jak teda udělat, aby se to mamka nedozvěděla? Ve městě kam chodím do školy už to ví snad půlka města. Každý den ve škole slyším, že ho můj táta musí mít velkýho, když ulovil zrovna tuhle. Říkají to jinou formou, nechci tady psát sprostě. Ta kráva se tím, že chodí se ženatým chlapem a otcem tří dětí netají a táta si myslí jaký je borec. Musí vědět, že to vím, akorát v klidu do očí mi lže, že to není žádná pravda. Byl jsem za ním hned na začátku, dyž jsem se to dozvěděl, nechtěně od učitele. On totiž chodí s mým tátou třikrát týdně sportovat do školní tělocvičny a když táta dlouho nebyl, tak se mě učitel ptal co s ním je. nevěděl jsem, že tam nechodí, ale zahrál jsem to do autu, že ho bolí koleno. Hned doma jsem na tátu uhodil, byl tak přesvědčivý, že jsem mu to věřil a ještě jsem měl strach jestli není nemocný, když teda nechodí hrát a doma tvrdí, že jo a i tak odchází. Začal jsem ho sledovat, třeba věci z údajného sportování a ortézu si bral sebou, ale vždy to donesl čisté. Sundává si to v garáži, protože to normálně, když opravdu chodil hrát smrdělo potem. Vždycky když mamka není doma, tak to čistě vypere, když se to jako nashromáždí a ona je ještě ráda, že mu to nemusí prát a jaký je skvělý, že si to i pověsí. Dělá z ní blbou a to si mamka nezaslouží. To by ještě zkousnul, ale poslední tak měsíc už si prostě nedávají pozor a normálně spolu jdou i do restaurace a už se to právě takhle rozkřiklo. K mamce se to ještě nedoneslo, ale to jen proto, že pracuje a bydlíme ve vedlejším městě, než se s ní on schází a než já chodím do školy. Stejně se to dozví a ségra podle mě taky i když je daleko, někdo jí to napíše. Už to ví hodně lidí a je to jen otázka času. Nedej bože, aby se to doneslo do školy na základku k bráchovi, ten je ještě malý, co potom on? Tak právě nevím, jestli jí to neříct, aby věděla a mohla se nějak bránit.

• Citovat
  • Upravit
33480
7.3.20 15:15

@Kastyn Aby ho nakonec nepráskla ta slečna, co to s ní táhne. Určitě jí napovídal, jak to má doma na prd, žena mu nerozumí… Stará známá věc, ona ho začne tlačit do rozvodu, jemu se chtít nebude. Proč taky, když si může užívat a doma má servis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.3.20 15:24

Jestli už ví takhle široké okolí, tak bych jí to řekla. Je to stejně jen otázka, zdá se krátkého času, než jí to někdo řekne.

Možná to už ví a překvapí Tě, až jí to povíš. A bude ráda, že jsi za ní přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.20 15:29

Tebe se to netýká, tak do toho nestrkej nosík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 15:31

Podívej, asi bych to nejdřív řekla otci, že to víš a že bys chtěl, ať toho nechá.
Já, jako máma bych to chtěla vědět, pokud už by o tom věděli fakt všichni včetně mých dětí. V tomto případě už to přestává být problém jen otce, když už si z tebe utahují i spolužáci.
Takže můj návrh je - promluvit si s otcem a říct mu, že pokud toho nenechá, tak to mámě řekneš, že nechceš, aby byla za blbce, nebo se to dozvěděla od cizích lidí v nějaké nepříjemné situaci.
 Hana

• Citovat
  • Upravit
32081
7.3.20 15:32

Neřešila bych to, nepleť se do toho, třeba to mamka ví a řešit to nechce. Stejná situace byla u nás, já jsem je xkrát viděla, on mě taky, takže věděl, že to vím…taky jsem ale věděla, že máma věděla o několika dalších předtím a neřešila to…mamka si to nezaslouží, to je jasné, ale jestli už se tím ani netají, tak se to k ní donese, to se neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
7.3.20 15:33

@Pajik 76 Taky si myslím, kdyby tohle dělal můj chlap a dcera to věděla, tak by mi to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová