Nevěrný otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33496
7.3.20 15:35
@jednoručka píše:
Tebe se to netýká, tak do toho nestrkej nosík

Tak ono je asi strašně příjemný, když musí poslouchat ve škole řeči o velikosti víš čeho svého otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 15:35

Já bych blízkým asi nikdy neodpustila, kdyby o takové věci věděli a tajili ji přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
7.3.20 15:40

@MrsNorris No to ale musíš taky dopředu aspoň trochu odhadnout, jestli ten dotyčný stojí o to vědět nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
7.3.20 15:50

Nejdriv bych zasla za otcem, opet bych si s nim promluvila. rekla bych mu, ze vis s kym se schazi, ze to vi uz pul mesta a ve skole to vedi take, ze si z tebe utahuji spoluzaci a tim padem uz to neni jen jeho vec. ze jsi takovou vec opravdu resit nechtel, ale ze te do te situace zatahl svym lehkovaznym chovanim.
bud pripraven, ze se bude zase vymlouvat a ve finale ti rekne at se do toho nepletes. musis argumentovat, ze by se te to netykalo, kdyby se te na to ve skole uz primo neptali atd.
Rekla bych mu, ze pokud to hned neskonci, ze se to mamce brzy donese, protoze ho znami (ale nerekla bych kdo) videli v restauraci atd. Asi bych mu nevyhrozovala, ze to mamince reknes ty, ale pokud by s tim neskoncil, zasla bych za ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kastyn
7.3.20 16:01

Mamka to určitě neví, to jsem si jistý. Nechovala by se k němu takto. Ona na něj čeká s večeří, stará se o naší babičku, tátovo mámu a samé ťuťu ňuňu na něj. Takhle by se nechovala, možná by to hrála, kvůli nám, ale to bych poznal. Ona si myslí jak je táta nejlepší na světě a v jistý věcěch opravdu je. O nás se vždycky skvěle staral, mamku by na rukou nosil, ale teď se zbláznil. Mamka ho fakt strašně miluje, to poznám. O to je to horší, protože nevím jesrtli to dá. Kdyby s ním byla jen ze zvyku, tak asi jo, kvůli nám, ale takhle nevím. Já mám přítelkyni a já bych to nezvládnul, takže bych se jí ani nedivil. Jenže bydlíme v baráku s babičkou, je to její barák. Ona bydlí dole a my nahoře. Mamka nemá bůh ví jaký plat, táta vydělává více, co když od něho bude chtít pryč, aby pak ještě nelitovala. Nebo aby jí táta nevzal bráchu, když je v baráku zvyklej a táta má více peněž nebo teda teď to jsou peníze jich obou, ale po rozvodu by byly jeho. Vím, že se to stejně dozví, ale nevím, jestli je lepší, aby to první věděla ode mě než se to dozvěděla od někoho cizího a třeba formou výsměchu. Zase ale kdyby fakt chtěla vše změnit a od táty jít pryč, tak když se to dozví ode mě, tak za to cejtím zodpovědnost a aby si nepohoršila. Je to těžký rozhodnutí, nechápu jak může být táta takhle klidný. Chodit za ním už nemá cenu podle mě, zkoušel jsem to, jenom s klidem lže.

• Citovat
  • Upravit
32084
7.3.20 16:21

@Kastyn Mamka ho strašně miluje a buď tomu nebude věřit…on to stejně zapře a ona tomu bude chtít věřit…nebo tomu uvěří a stejně ho neopustí…nepleť se do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.3.20 17:01
@Kastyn píše:
Mamka to určitě neví, to jsem si jistý. Nechovala by se k němu takto. Ona na něj čeká s večeří, stará se o naší babičku, tátovo mámu a samé ťuťu ňuňu na něj. Takhle by se nechovala, možná by to hrála, kvůli nám, ale to bych poznal. Ona si myslí jak je táta nejlepší na světě a v jistý věcěch opravdu je. O nás se vždycky skvěle staral, mamku by na rukou nosil, ale teď se zbláznil. Mamka ho fakt strašně miluje, to poznám. O to je to horší, protože nevím jesrtli to dá. Kdyby s ním byla jen ze zvyku, tak asi jo, kvůli nám, ale takhle nevím. Já mám přítelkyni a já bych to nezvládnul, takže bych se jí ani nedivil. Jenže bydlíme v baráku s babičkou, je to její barák. Ona bydlí dole a my nahoře. Mamka nemá bůh ví jaký plat, táta vydělává více, co když od něho bude chtít pryč, aby pak ještě nelitovala. Nebo aby jí táta nevzal bráchu, když je v baráku zvyklej a táta má více peněž nebo teda teď to jsou peníze jich obou, ale po rozvodu by byly jeho. Vím, že se to stejně dozví, ale nevím, jestli je lepší, aby to první věděla ode mě než se to dozvěděla od někoho cizího a třeba formou výsměchu. Zase ale kdyby fakt chtěla vše změnit a od táty jít pryč, tak když se to dozví ode mě, tak za to cejtím zodpovědnost a aby si nepohoršila. Je to těžký rozhodnutí, nechápu jak může být táta takhle klidný. Chodit za ním už nemá cenu podle mě, zkoušel jsem to, jenom s klidem lže.

Hochu nemas to vubec jednoduche. :,( Na jednu stranu se mi chce ti napsat, at se do toho nemotas, ale ja bych to asi nedokazala prihlizet tomu, jak nekdo dela z nekoho, koho mam rada, idiota. Navic pokud jde o maminku, se kterou mas podle vseho pekny vztah.

Pokud uz jsi s otcem mluvil a bezuspesne, tak moznosti mas tyto:
1/ Delat mrtveho mrouka. Je dost mozne, ze to maminka uz vi, prestoze si myslis, ze bys to poznal. Mozna to jeste nevi, ale velmi pravdepodobne se to dozvi, kdyz ti dva se spolu produciruji po restauracich. Pak to bude velice tezke, az se to provali. Protoze treba ja kdybych byla v jeji situaci, tak mozna vic nez nevera meho muze me zrani to, ze do toho byly zatazeny moje deti. Zas na druhou stranu bych chapala, ze se nemuzu zlobit na tebe, protoze a/ ty nejsi ten, kdo podvadi a b/ ani ja zivotem ostrilena zena ve strednim veku bych si nebyla zcela jista, jak s tou situaci nalozit (byt to moje rodice), natoz abych cekala od mladeho kluka, ze bude vedet, jake je spravne rozhodnuti. Odpustila bych ti, zes mi to tajil, pochopila bych proc.

2/ Jit za maminkou a rict ji to. Pokud uz to vi, tak riskujes to, ze ji postavis do situace, kdy s tim bude muset neco delat. Faktem je, ze opravdu nevis, jak to mezi sebou maji. Treba ona ma taky nekoho bokem. Nekterym lidem paralelni vztahy paradoxne zlepsuji manzelstvi, proto doma vladne pohoda. Ovsem kdybys mi soucasne rekl, ze si z tebe kvuli otcove blbosti utahujou spoluzaci, tak by bylo po pohode, to by byl virval jako prase! Jako tvoje matka bych chtela vedet, ze se kvuli me trapis.

Mas vuci mamince ochranitelsky pud, coz je velmi mile. Nezapomen ale, ze ty nejsi zodpovedny za stavajici situaci. Ale pokud ted pujdes za maminkou, tak budes zodpovedny za rozpohybovani veci, ktere uz nepujdou dat zpatky… Jaky mas vztah se sestrou?

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
7.3.20 17:42

Mrzí mě, ze máš takový starosti.
Mamce nic neříkej. Popřemýšlej, jestli není nékdo, koho si táta hodně váží a na koho dá. Za tím běž a pověz mu to. Řekni mu, co Tě trápí.
Tam je šance na úspěch. Protože ten člověk si tátu určitě “podá”.
Ještě bych došla za rodiči oné milenky - tam by taky mohl být dost binec.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.3.20 17:58
@Dlouhá punčoška píše:
Mrzí mě, ze máš takový starosti.
Mamce nic neříkej. Popřemýšlej, jestli není nékdo, koho si táta hodně váží a na koho dá. Za tím běž a pověz mu to. Řekni mu, co Tě trápí.
Tam je šance na úspěch. Protože ten člověk si tátu určitě “podá”.
Ještě bych došla za rodiči oné milenky - tam by taky mohl být dost binec.

No nevim, zatahovat do toho jeste dalsi lidi? Rodice te holky s tim maji spolecneho co?

• Citovat
  • Upravit
Kastyn
7.3.20 18:29

Se ségrou mám dobrý vztah i když teď se moc nevidíme, protože studuje daleko a žije tam s přítelem. Domů jezdí co 14 dní na víkend o zkouškovém ani to ne, to se fakt šrotí a doma by na to neměla klid. Myslím, že ta na dálku nic nezmůže a hlavně má hodně náročnou školu a na její psychiku jí to stačí. Kolikrát o tom zkouškovém mamce volá a brečí, že to neumí, ta jí sice vždycky uklidní, ségra na konec stejně dostane za A, ale ona si přes to tu školu dost bere. Je to její sen od dětství a myslím, že má svých starostí dost. Ještě mě napadlo, říct to babičce, myslím, že táta spoléhá, že já to neřeknu, u ní by se mohl leknout. Ona se s ním párat nebude. Jenže zase je tu to B, je stará a akorát by se nervovala a i kdyby jí slíbil, že toho nechá, moc dobře bude vědět, že ona s tím nic neudělá, ona jde max k doktorovi, do krámu nebo na hřbitov, tam on s tou svojí nádhernou nechodí. Luxusní restaurace jsou přeci lepší a ta co by si to zasloužila mu doma dělá servis a čeká na něj. Vždycky, když to vidím, nejradši bych mu do toho alespoň flusnul.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.3.20 18:40

Takže u sestry je malá šance, že by se to dozvěděla, abyste případné další kroky zvážili spolu. Je fajn, jak jsi ohleduplny a nechceš tím nikoho zatěžovat, ale tebe je mi líto, ještě víc než tvojí mamky.

Babičce bych to neříkala, ještě jí z toho rozčilení prdne cevka a budeš si to vyčítat. S přítelkyní to řešíš?

• Citovat
  • Upravit
Kastyn
7.3.20 22:50

Jojo řeším, nejdříve jsem to řekl nejlepšímu kámošovi o kterém vím, že to nevykecá a až za čas, kdy to ta holka začala pouštět do světa jsem to řekl přítelkyni. S kámošem jsme vymysleli, že se přestěhuju k babičce. Má kuchyň, obývák a ložnici a je sama. My nahoře kuchyň, obývák a pokoj a bylo nás tam pět. Pak teda ségra než šla na školu už taky byla spíše dole. Babička ložnici vůbec nepoužívá. Já tam občas taky přespal s přítelkyní poslední dobou, ale jen o víkend. Myslel jsem si, že táta mámě zahýbá kvůli tomu, že nemají nahoře soukromí. Přece jenom aby spolu rodiče měli sex a já byl vedle v pokoji a ještě obývák je průchozí, z pokoje na záchod nebo do kuchyně se musí přes něj, tak to asi není tak jednoduchý. Navíc chodím pozdě spát, to oni už spí. Je něco jiného, když jsme byli malí jako je brácha, tak to asi nějak šlo, ale teď jsem si myslel, že když půjdu k babičce, že se problém vyřeší a táta nebude mít potřebu chodit jinam. Tak jsem se s babčou domluvil, té to nevadilo a spal jsem tam. Táta říkal, že když to tam vydržím, že tam uděláme pokoj a že nahoru půjdu, jenom, když přijede ségra. Já bych to tam vydržel i když je to s babičkou fakt očistec, kvůli řidičům bych to dal. Ona mluví pořád to samé, mluví pořád a je jí jedno, kdy to je a jestli má člověk čas nebo je noc a chce spát. Pořád slevy, její kámošky a politiku, teď ještě tu nemoc z Číny. Měl jsem tam ještě méně soukromí, než nahoře. Ona to myslí dobře, chce si povídat a je starostlivá, ale je to síla. Když tam byla přítelkyně, tak zalezla do obýváku a byl klid, ona je nahluchlá, tak jsme si mohli dělat co chceme, akorát to bylo i se šlágrem, protože jak neslyší, tak má televizi úplně nejvíc nahlas i v noci, snad nonstop má ten šlágr. I ségra má klid, ale já ne, já jí neumím tak odpálkovat a říct jenom prosím tě babi, řekneš mi to jindy, to nestačí, to ona nevnímá. Když už se s ní začala kvůli tomu hádat i mamka, ať mi dá pokoj a táta stejně se dále slejzá s tou courou, tak jsem se vrátil zase nahoru. A k babičce jdu jen s přítelkyní to máme klid. Ona co to ví, tak nahoru ani moc nechce, sama je v šoku jak se táta přetvařuje. Říká, že mu musí být jasný, že to i ona ví a dělá jakoby nic. Normálně se s námi baví a když už toho je na mě moc a snažím se mu vyhýbat, tak ještě říká mamce, že ať si nemyslím, že mi je 18, že ho budu fakovat. Že dokud bydlím doma tak se budu podle toho chovat i kdyby mi bylo třicet. Říká to abych to slyšel. Jenže já se mu nevyhýbám proto, že mi je 18 ale proto co dělá. A on to moc dobře ví. Někdy mi přijde, že chce abych to řekl, že mě chce schválně vyprovokovat, někdy zase na opak, že nechce a jindy, že si je jistý, že to neřeknu. Třeba říká na mamku: „miláčku, těšíš se na léto, jak budeme grilovat na zahradě?“ Z ničeho nic a u toho se tak divně na mě podívá. Mamka mu odpoví, to víš, že jo lásko, už aby bylo teplo. A on na to, viď ještě, že nebydlíme v paneláku a dá jí pusu. Jako kdyby mi chtěl říct, že to nemám říkat, že jí tím ublížím a jde na to přes zahradu nejčastěji, protože tu mamka miluje. Prostě se chová chvílema divně a chvílema normálně, vůbec mu nerozumím a radši vždycky odejdu. Proto s ním už radši o samotě nemluvím a už vůbec ne o tom, že vím, že s ní chrápe. Teď už bych asi to jeho zapírání a dělání si z toho srandu neustál.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
8.3.20 18:48

@Silverine247
Zamilovaný tatík je na facku, jak se chová. Ideálně od někoho, koho si váží. Jedno jestli fyzickou nebo slovní.
Aby se vzpamatoval.
A rodice by měly vědět, co dcerunka vyvádí. Rozhodně to milenecké pohodě tatínka a slečny nepřispěje.
Ostuda, jedině ostuda.

• Citovat
  • Upravit
378
8.3.20 18:55

Já bych to mamině určitě řekla! Navíc se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
8.3.20 20:05

@Kastyn
Nemůžeš si najít nějakou brigádu a odstěhovat se někam? Třeba do nějakého studenského bytu, kde sdílí třeba i tři spolubydlící jeden byt?
Já bych tam nevydržela. Vždyť nemáš ani základní soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová