Nevěřte laickým radám

15473
10.8.16 23:03

Nevěřte laickým radám

Nevěřte laickým radám, aneb emimino v TV zprávách Čekala jsem, jestli se to tu objeví, ale neobjevilo. Dneska ve zprávách na Primě - nevěřte laickým radám bylo uvedeno emimino a dokonce jsem zahlédla uživatelku K. Black. :D Jen tak ze zajímavosti - je to z diskuze:
https://www.emimino.cz/…resu-143345/
Vzpomněla jsem si, že některé uživatelky mají v podpisu, že si nepřejí zveřejnění.
Dívala jste se některá na zprávy a všimla si toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
10.8.16 23:07
@Sára 1 píše:
Nevěřte laickým radám, aneb emimino v TV zprávách Čekala jsem, jestli se to tu objeví, ale neobjevilo. Dneska ve zprávách na Primě - nevěřte laickým radám bylo uvedeno emimino a dokonce jsem zahlédla uživatelku K. Black. :D Jen tak ze zajímavosti - je to z diskuze:
https://www.emimino.cz/…resu-143345/
Vzpomněla jsem si, že některé uživatelky mají v podpisu, že si nepřejí zveřejnění.
Dívala jste se některá na zprávy a všimla si toho?

nevšimla ale ta diskuze je stará tři roky.. to je „zaschlé“ sperma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
10.8.16 23:08

Nevšimla jsem si toho. Ale přesně toto je důvodem, proč píšu pouze to, pod co bych se mohla kdykoli podepsat svým jménem i příjmením. Kdykoli, kdekoli a cokoli z toho, co napíšeme na jakýkoli server nebo sociální síť, se může objevit kdekoli.

Jinak řečeno… Pišme názory, za kterými skutečně stojíme, za které se nestydíme a o jejichž prozrazení či zveřejnění se nebojíme… A pak se může „zbořit svět“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.8.16 23:09

Nevšímla.. ale jednou jsem četla z emimina někde nějaký článek.. Nebo spíš byl článek, jak některé matky, se hroutí z mateřské a byl tam od anonymní přísvěvěk, jak je zlá na děti a normálně okopírovaná stránka e mimino..
Už si taky dávám bacha co píšu, i když mám přezdívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.8.16 23:09

Já si toho všimla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.8.16 23:53

To jsem neviděla. Ale v porodnici jsme dostali k tomu růžovému boxu knížečku o dětech a byl tam můj komentář tady z emimi i s přezdívkou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
11.8.16 00:23
@tehuzu píše:
To jsem neviděla. Ale v porodnici jsme dostali k tomu růžovému boxu knížečku o dětech a byl tam můj komentář tady z emimi i s přezdívkou :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tak to je docela vtipny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.8.16 00:50

Já to neviděla, ale byla jsem na to upozorněna jednou uživatelkou. Prý tam byl i můj nick.. safra :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.8.16 06:19

@Sára 1 : to, ze to maji v podpisu, je jim uplne na nic, stejne jak zverejnovano podobnycch textu na Facebooku. Tod kruta pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 07:34

Emimino kupila mafra. Na vsetko co tu napisete automaticky dostava mafra autorske prava.
Preto som hned za tepla zmazala dennicky, aj ked ich ako slovenske vacsina ignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.8.16 07:50

A vy tu máte někdo nick s pravým jménem???

• Citovat
  • Upravit
11.8.16 07:54
@káťa píše:
A vy tu máte někdo nick s pravým jménem???

:mrgreen: tak jasne nie? :jazyk:

Hele, ono to ale nastve, ked sa niekto ani neunuva prelozit moju myslienku do vlastnych slov, ale nadrzovku okopiruje.

Nehovoriac o tom, ze by ma nakoniec este mohli potahovat za Pratchettove autorske prava :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.8.16 08:14

V MF Dnes se za poslední rok a půl objevilo citování s _emimina nějkolikrát. :mrgreen: Máme jí předplacenou a ve čtvrtečním magazínu se při jakémkoliv tématu - výchova dětí, diety, zdravé potraviny nebo cokoliv takového, vždy přidají okopírované diskuze. Asi je to oblíbeným zdrojem zesměšňování žen, co chodí na emimi - epipi :lol: Protože ty články jsou pravidelně silně naznačující, že ženská na rodičáku znamená blbá, jednoduchá a pod. :nevim: Škoda, že si je neschovávám, mohla bych sem hodit ve kterých všech číslech se to objevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.8.16 08:23

Nemame televizi a ja pred vsemi tajim, ze na emimino chodim, takze doufam, ze by si me s tim ani nikdo nespojil :lol: Mimo jine jsem pred casem dostala z emimina placku a mam ji schovanou v supliku, nechci ji nosit, ale ani vyhodit, na to jsem moc velky ekolog, tak kdybyste ji nekdo chtel, napiste SZ a ja vam ji poslu :lol: Je to neco jako nepotrebuji google, mam emimino nebo neco podobneho (nechce se mi jit hledat). :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
11.8.16 08:28
@Amys píše:
Nemame televizi a ja pred vsemi tajim, ze na emimino chodim, takze doufam, ze by si me s tim ani nikdo nespojil :lol: Mimo jine jsem pred casem dostala z emimina placku a mam ji schovanou v supliku, nechci ji nosit, ale ani vyhodit, na to jsem moc velky ekolog, tak kdybyste ji nekdo chtel, napiste SZ a ja vam ji poslu :lol: Je to neco jako nepotrebuji google, mam emimino nebo neco podobneho (nechce se mi jit hledat). :mrgreen: :lol:

Hele, jestli je z kovu, tak ji hoď do kontoše na kovy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová