Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevěřte laickým radám, aneb emimino v TV zprávách Čekala jsem, jestli se to tu objeví, ale neobjevilo. Dneska ve zprávách na Primě - nevěřte laickým radám bylo uvedeno emimino a dokonce jsem zahlédla uživatelku K. Black.
Jen tak ze zajímavosti - je to z diskuze:
https://www.emimino.cz/…resu-143345/
Vzpomněla jsem si, že některé uživatelky mají v podpisu, že si nepřejí zveřejnění.
Dívala jste se některá na zprávy a všimla si toho?
@Sára 1 píše:
Nevěřte laickým radám, aneb emimino v TV zprávách Čekala jsem, jestli se to tu objeví, ale neobjevilo. Dneska ve zprávách na Primě - nevěřte laickým radám bylo uvedeno emimino a dokonce jsem zahlédla uživatelku K. Black.Jen tak ze zajímavosti - je to z diskuze:
https://www.emimino.cz/…resu-143345/
Vzpomněla jsem si, že některé uživatelky mají v podpisu, že si nepřejí zveřejnění.
Dívala jste se některá na zprávy a všimla si toho?
nevšimla ale ta diskuze je stará tři roky.. to je „zaschlé“ sperma ![]()
Nevšimla jsem si toho. Ale přesně toto je důvodem, proč píšu pouze to, pod co bych se mohla kdykoli podepsat svým jménem i příjmením. Kdykoli, kdekoli a cokoli z toho, co napíšeme na jakýkoli server nebo sociální síť, se může objevit kdekoli.
Jinak řečeno… Pišme názory, za kterými skutečně stojíme, za které se nestydíme a o jejichž prozrazení či zveřejnění se nebojíme… A pak se může „zbořit svět“. ![]()
Nevšímla.. ale jednou jsem četla z emimina někde nějaký článek.. Nebo spíš byl článek, jak některé matky, se hroutí z mateřské a byl tam od anonymní přísvěvěk, jak je zlá na děti a normálně okopírovaná stránka e mimino..
Už si taky dávám bacha co píšu, i když mám přezdívku
To jsem neviděla. Ale v porodnici jsme dostali k tomu růžovému boxu knížečku o dětech a byl tam můj komentář tady z emimi i s přezdívkou
![]()
@tehuzu píše:
To jsem neviděla. Ale v porodnici jsme dostali k tomu růžovému boxu knížečku o dětech a byl tam můj komentář tady z emimi i s přezdívkou![]()
Já to neviděla, ale byla jsem na to upozorněna jednou uživatelkou. Prý tam byl i můj nick.. safra
![]()
@Sára 1 : to, ze to maji v podpisu, je jim uplne na nic, stejne jak zverejnovano podobnycch textu na Facebooku. Tod kruta pravda…
Emimino kupila mafra. Na vsetko co tu napisete automaticky dostava mafra autorske prava.
Preto som hned za tepla zmazala dennicky, aj ked ich ako slovenske vacsina ignorovala.
@káťa píše:
A vy tu máte někdo nick s pravým jménem???
tak jasne nie? ![]()
Hele, ono to ale nastve, ked sa niekto ani neunuva prelozit moju myslienku do vlastnych slov, ale nadrzovku okopiruje.
Nehovoriac o tom, ze by ma nakoniec este mohli potahovat za Pratchettove autorske prava
![]()
V MF Dnes se za poslední rok a půl objevilo citování s _emimina nějkolikrát.
Máme jí předplacenou a ve čtvrtečním magazínu se při jakémkoliv tématu - výchova dětí, diety, zdravé potraviny nebo cokoliv takového, vždy přidají okopírované diskuze. Asi je to oblíbeným zdrojem zesměšňování žen, co chodí na emimi - epipi
Protože ty články jsou pravidelně silně naznačující, že ženská na rodičáku znamená blbá, jednoduchá a pod.
Škoda, že si je neschovávám, mohla bych sem hodit ve kterých všech číslech se to objevilo.
Nemame televizi a ja pred vsemi tajim, ze na emimino chodim, takze doufam, ze by si me s tim ani nikdo nespojil
Mimo jine jsem pred casem dostala z emimina placku a mam ji schovanou v supliku, nechci ji nosit, ale ani vyhodit, na to jsem moc velky ekolog, tak kdybyste ji nekdo chtel, napiste SZ a ja vam ji poslu
Je to neco jako nepotrebuji google, mam emimino nebo neco podobneho (nechce se mi jit hledat).
![]()
@Amys píše:
Nemame televizi a ja pred vsemi tajim, ze na emimino chodim, takze doufam, ze by si me s tim ani nikdo nespojilMimo jine jsem pred casem dostala z emimina placku a mam ji schovanou v supliku, nechci ji nosit, ale ani vyhodit, na to jsem moc velky ekolog, tak kdybyste ji nekdo chtel, napiste SZ a ja vam ji poslu
Je to neco jako nepotrebuji google, mam emimino nebo neco podobneho (nechce se mi jit hledat).
![]()
Hele, jestli je z kovu, tak ji hoď do kontoše na kovy. ![]()