Nevěry a kdy odejít: Jaký na to máte názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
10.9.25 09:54
@Anonymní píše: Více

Aby to takto fungovalo, musely by se ženy od puberty chovat jinak.
„Vyblbnout“ se, pak si najít „seriózní“ známost a usadit se. To je přístup, který si mohou dovolit jen ženy a k nutno přiznat, že k těm seriózním známostem je to značně nefér. :cert:

Na střední - část holek koukalo starších, část byla zakoukaná do dvou třech idolů.
Většina těch kluků byla ráda, že si poprvé vrzlo a děvčata jim rozhodně nedávaly prostor k nějakému vyblbnutí se - až na ty dva šťastlivce co se z nějakého důvodu stali „idoly dívčích srdcí“.

S věkem klesá počet žen a dívek s potřebou se vyblbnout a zvedá se zájem o seriózní vztahy. Většina těch nudných a nezajímavých spolužáků ze střední bude tak nikdy nebude mít velký prostor pro vyblbnutí se.
S růstem jeho potenciálního postavení ovšem bude růst počet zájemkyň o „vážné chození“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
10.9.25 11:50

Tvůj názor a pocit je správný, v mládí jsem to taky takhle vnímala. Rokama zkušenosti člověk rezignuje, pak už záleží na konkrétní situaci a lidech. Nekdo nevěru ustojí, někdo ne. Asi je skoda zničit rodinu detem, pokud jde o nějakou jednorázovou, ale jinak vztah funguje dobre. Druha vec jsou dlouhodobé, nebo opakované nevěry, v tom se žít asi nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
11.9.25 22:36

Ahoj, především bych se být Tebou zeptala sama sebe, proč žárlím a pak bych na voji odpověď použila metodu pěti proč, abych pochopila kořenovou příčinu. Souhlasím s @k22 že to často může být nízká sebedůvěra. Na té příčině bych pak zapracovala nebo ji probrala s partnerem případně obé. Zadruhé každý chlap bude mít oči jen pro Tebe, ale žádný po celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
11.9.25 22:58

Za mě, je úplně fuk, jestli tě partner podvede a zradí tvojí důvěru už po pár týdnech vztahu nebo až v manželství.
Protože, obojí je velký špatný. :cert:
Ale je určitě lepší zavčas sundat růžový brýle a okamžitě ho kopnout do zadku, než věřit, že se změní nebo, že to byl jen takový jeho malý nevinný úlet.
A ani v manželství bych to nikdy nikomu netolerovala. A to jsem celkem tolerantní. :P
Ale, fakt si neumím představit život s mužem, kterému jsem kdysi důvěřovala a milovala, že i nadále po tom všem, budeme žít v jednom bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.9.25 00:05
@Černá Madonna píše: Více

Detso 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...