Nevhodné práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sabinastrapinova98 píše:
@vokishka ptala jsem se jí jestli neví co budu dělat a odpověděla mi že šéfka říkala něco o tomhle…
Tak se zeptej sefky, nevim, proc to resis pres jedna pani povidala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze zas jen další lenoska co se chce valet doma klidně zadarmo. Na úklidu fakt není nic, co by nemohla dělat tehotna. Můžeš bejt ráda že tě nenutí na neschopenku.
- Citovat
- Upravit
@vokishka ptala jsem se jí jestli neví co budu dělat a odpověděla mi že šéfka říkala něco o tomhle…
Tak počkej, až ti vedení řekne co a jak, hystercit kvůli nějakému kolegyně povídala, je teď úplně zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 lenoska… Jasný 😂
Evidentně, když se tak cilis z informace, ze zamestnavatel nasel nahradni praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 lenoska… Jasný 😂
Očividně jo. Ono zase tolik omezeni pro těhotnou není, to prostě není nemoc. Úklid mezi to fakt nepatří, čisticími prostředky uklizis i doma, zvedat věci taky můžeš.
- Citovat
- Upravit
@sabinastrapinova98 bud budes v praci vhodne pro tehotnou za 100% mzdy, nebo na nemocenske doma. Jina varianta neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy 100% mzdy?
cemu na tom nerozumis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy tak 100% mzda je vyměřovací denní příjem… A pak je hodinová sazba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy tak 100% mzda je vyměřovací denní příjem… A pak je hodinová sazba.
mzda je tvoje vyplata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy pokaždé jiná
no, to je pokazde jina. Dostava bys prumer soucasne. Pokud by ti nalezela mzda nizsi, mas narok na vyrovnavaci prispevek
https://www.cssz.cz/…-a-materstvi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit