Nevhodné práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@matkabagristy takže budu pracovat za vyměřovací průměr ne za hodinovou co mám ve smlouvě, pokud vás chápu dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabinastrapinova98 píše:
@mackA159 byla jste někdy v kravine?
Pracovala jsem tam dva roky jako „porodní asistentka“, a následně jako zootechnik
![]()
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
@sabinastrapinova98 bud budes v praci vhodne pro tehotnou za 100% mzdy, nebo na nemocenske doma. Jina varianta neni.
To by mě zajímalo s čím by ji lékař nechal doma… ![]()
- Citovat
- Upravit
@mackA159 no, tak nevím proč mě nazývate „lenoškou“ pracovala jsem jako dojicka ještě ve druhém měsíci… Jen prostě ne asi každý kravin je takový jako u nás… Zanedbany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 no, tak nevím proč mě nazývate „lenoškou“ pracovala jsem jako dojicka ještě ve druhém měsíci… Jen prostě ne asi každý kravin je takový jako u nás… Zanedbany
Ve druhém měsíci každá normální ženská teprve zjišťuje že je vůbec těhotná, tak ze sebe nedělej jak děsně makáš těhotná. Až ten kravín uklidis, zanedbaný nebude ![]()
- Citovat
- Upravit
@mackA159 no, já už to věděla dříve… Asi nevíte riziko práce na dojirne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
To by mě zajímalo s čím by ji lékař nechal doma…
Nechceš trochu ubrat???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 no, já už to věděla dříve… Asi nevíte riziko práce na dojirne…
No, tezko si to vedela driv, když prvni mesic konci tim, ze neprijde ms, takze ve druhem mesici si to teprve mohla zjistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 asi vím od kdy jsem těhotná 🤦♀️
No, to moznajo, ale s pocty to bude slabsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 asi vím od kdy jsem těhotná 🤦♀️
Leda z věštecké koule
druhý měsíc začíná pátým týdnem, to je u pravidelného cyklu doba, kdy nepřijde ms a teprv vyjde pozitivní test, v prvním měsíci ještě nikdo nemůže vědět, že je těhotný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klid, liga spravedlivých si tě dneska vybrala jako terč, bohužel. Vyčkej na informace od vedení, jakou práci ti přidělí oficiálně, pak teprve lze hodnotit, zda je vhodná pro těhotnou nebo ne. Ať se ti daří a prcek dobře prospívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit