Nevhodný snubní prsten

73
10.1.18 08:00

Nevhodný zásnubní prsten

Ahoj holky,
Potřebuju radu, nechci aby to vyznělo špatně nebo jakoukoliv hloupě. Svého partnera nadevše miluju a jsem neuvěřitelně šťastná, že mě požádal o ruku. Jenže se mi vůbec nelíbí prstýnek, vůbec nekoukám na cenu prstýnků nebo podobně. Jde mi o to, že mi ten prstýnek nepřijde vhodný jako zásnubní. Vím že se partner koukal po takových těch klasických s jednoduchým kamínkem, takový by se mi líbil. Jenže jsem dostala bez kamínku, je to značka Tommy Hilfiger a prostě vůbec nevypadá jako zásnubní. Nevím proč se rozhodl pro tenhle a vůbec nevím co mám teď dělat :( poraďte prosím.. :,(

Příspěvek upraven 10.01.18 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
10.1.18 08:02

Vybrat si hezký snubní a tenhle po svatbě schovat do šperkovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
10.1.18 08:02

@Arinatu A co mu to třeba nějak říci ale aby ho to neurazilo :think: furt lepší mu to říci než prstýnek nenosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
10.1.18 08:03

Takže ne snubní, ale zásnubní prsten?
Nedělala bych nic, když něco řekneš, bude ho to moc mrzet.
Je teda zvláštní, že koukal po těch klasických, a stejně vybral bez kamínku. A požádal tě opravdu výslovně o ruku, s tím prstenem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.1.18 08:04

Já se omlouvám myslela jsem zásnubní prstýnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
10.1.18 08:05

@Arinatu A ten prsten se ti nelibi nebo se ti nelibi jako zasnubni? Pokud to druhe, tak bych se nad tim pousmala a proste ho nosila jako normalni prstynek. Urcite bych neresila nejakou neho vymenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423

@Arinatu
Myslím, že bych si vybrala hezký snubní a tenhle prostě nosila takový jaký je.
Nevracela bych mu ho.

A nezapomen, že pak si můžeš přát i prstýnek k narození dítěte, k výročí atd., ale já bych si ho už vždycky s ním vybírala sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73

@jankajj ano zásnubní, omlouvám se v nadpisu jsem se překlikla…ano požádal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.1.18 08:06

@Cuddy vůbec se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
10.1.18 08:07

Arinatu: hoď fotku prstýnku. I když není jak zásnubní, může být pěkný. A je z lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
10.1.18 08:07

Mě se taky nelibi můj zasnubni, zas naopak velký šutr a to ja nemám ráda…ale neřekla bych mu to, vždycky ho chvíli nosím, aby viděl, ze ho mám a pak ho zas ulozim zpět…
Ale ja teda prstynky střídal, teď zrovna nemám ani snubak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
10.1.18 08:09

A plánujete svatbu už teď na léto? Pak se uz stejne nosi snubni a ten si vybereš už sama. Hod se foto toho zasnubniho, třeba je krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.1.18 08:10

Když já bych ji právě chtěla nosit, vůbec nechápu že vybral tenhle, přijde mi že to není ani jeho styl.. přítom vím že koukal po těch hezkých klasikách… mě ještě napadlo se vymluvit že mi nesedí velikost a v rámci toho že by se vyměnil no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
10.1.18 08:12

@Arinatu tak to zkus, že ti sjíždí a bojíš se, že ho ztratis. Ta fotka by mě fakt zajímala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.1.18 08:12
@Heivka píše:
Vybrat si hezký snubní a tenhle po svatbě schovat do šperkovnice.

presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný