Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Arinatu píše:…ale prece vubec nejde o to, jak vypada…by nemelo jit…
Ale o to jde až v poslední věci že nevypadá jako zásobní, jde o to že se mi nelíbí vůbec jako prsten že mi přijde spíš pánský…
@jankajj píše:
Jinak si myslím, že jejímu snoubenci dost křivdíte.
Nevěřím, že ocelový prsten Tommy Hilfiger co stojí tuším tisíce, dostal zadarmo..
Co by za to jiné ženy daly, dostat od partnera dobrovolně zásnubní prsten, takřka jakýkoliv..
Chlapi co jste tu, prosím vás tuto diskuzi už nesledujte, nebo vás to odradí od všeho a nabydete dojmu jak jsou ženské povrchní, nevděčné a bůhvíco ještě.Příspěvek upraven 10.01.18 v 09:21
My už většinou z nadhledu, máte i plno pozitivních vlastností, třeba že ten zasnubak/snubak zas není tak velká překážka ničeho ![]()
Můj muž přesně ví, jaký mám vkus a taky mi koupil úplně jiný prsten než jsem čekala. Ač vím, že si s výběrem dal práci, tak jsem to skoro obrečela. Ani tak nešlo o to, že se mi nelíbil (on je hezký), ale o to, že se ke mně absolutně nehodí. A taky jsem to tak chlapovi řekla. Nakonec jsem si ho nechala a občas ho vytáhnu z krabičky, ale kdyby nebylo na chleba, vím, že půjde z domu první
Snubní prsten uź jsem si nechala udělat podle sebe, máme s mužem každý úplně jiný, ale oba jsme spokojení ![]()
@Mallorka píše:
Přesně to jsem ti psala. To je pansky prsten. opravdu se mu sver. Podle mě to přijme dobře.
píšou, že je dámský:
https://www.vivantis.cz/…2700864.html?…
mně by se třeba zrovna líbil
i když prsteny moc nenosím. Jinak my zásnuby neřešili, rovnou svatbu. Těžko říct, co bych si počala ![]()
@jankajj píše:
Jinak si myslím, že jejímu snoubenci dost křivdíte.
Nevěřím, že ocelový prsten Tommy Hilfiger co stojí tuším tisíce, dostal zadarmo..
Co by za to jiné ženy daly, dostat od partnera dobrovolně zásnubní prsten, takřka jakýkoliv..
Chlapi co jste tu, prosím vás tuto diskuzi už nesledujte, nebo vás to odradí od všeho a nabydete dojmu jak jsou ženské povrchní, nevděčné a bůhvíco ještě.*Příspěvek upraven 10.01.18 v 09:21
@Teniska7 píše:
@anupati![]()
to musela byt dobra skola od rodicu
Tak ona to rekne urcite lepe, nez predpubertalni nafucene dite, co se nepatla s nejakou omackou ![]()
Mě tedy přijde taky jako reklamní
taky by se mi nelíbil
, já raději jemné, když jsem dostala svůj zásnubní, hrdě jsem ho nosila a prohlížela snad v kuse dva měsíce
, je to něco na co ženská čeká a i pro mě je moc důležité, aby se mi líbil, jo i to, aby bylo poznat že je zásnubní ![]()
@Arinatu píše:
@Fikta já ho ale právě nechci nechávat v krabičce
Tak to prekousni a nos ho!
fakt to neni takova hruza, je proste takovy…znackovy…jiny, ale je z LASKY, je to ten prvni od nej, ten dalsi uz bude jenom druhy, vzdycky…mohlo by se ti po tom prvnim prstynku nekdy styskat ![]()
@Arinatu tak prstynek je fakt osklivy, to ja jsem manzelovi posilala obrazky jake by se mi libily a necekane koupil neco jineho
… nu coz po svatbe sel prstynek na pravou ruku a na leve je jen snubni a za narozeni male jsem dostala nadherny prstynek
, doslo mu, ze mam rada kaminky
…jinak nevim mo, kdyz jsem se mu snazila naznacit, ze se netrefil bylo mu to strasne lito, takze jsem to nechala byt.. takze u tebe bych to videla na nadherny snubni prsten, podle tebe
…
Taky jsem nedostala klasiku, ani me nenapadlo ho vymenovat. Pak jsem si vybrala snubni, k nemu prsten za prvni dceru, k nim prsten za druhou. A zasnubni mam jako krasnou vzpominku na hezky vecer v krabicce, na ukazovani dceram-to je vzacnost:-) a je uplne fuk jaky je…ty tri co jsem si vybirala sama nosim na jednom prstenicku a vypadaji nadherne, proc jsi delat starost s jednim, ktereho hodnota neni vizualni, ale emotivni…
Já bych ho nenosila
Nosila bych snubák, a jestli chceš prstenů víc, tak, já nevím, by sis mohla vybrat prsten třeba k narození dětí nebo třeba k Vánocům (s patřičným návodem, jaký si představuješ).
Pro ten citový význam bych si ho nechala a neměnila ho, ale ten citový význam může mít i doma v šuplíku.
@Arinatu opravdu tu jsou dva tábory, já se řadím k těm, které by chlapovi řekly a ne, tohle bych nenosila a opravdu bych to za zásnubní prsten nebyla ani ochotná považovat. On ten zásnubní prstýnek má nějakou zažitou podobu a jestli nejsi nějaký silně nekonvenční typ, tak tenhle výběr absolutně nechápu. Krom tedy já odmítám nosit věci se stříbrnými nápisy Guess, náušnice s vytištěným logem Miss Sixty a podobné, nikdo od nich mě za reklamu neplatí, takže nebudu dávat velké prachy za rádoby značky, tím spíš teda u zásnubního prstene.