Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@klamonožka ano přesně tak, je mi úplně jedno kolik ten prsten stojí.. vůbec mi o cenu nejde
@Arinatu
Opravdu by mě zajímalo, co ho k tomu vedlo, jestli se svěří, tak nám to napiš ![]()
Fakt nechápu, proč by měla zakl. něco překousnout, schovávat ho v krabičce a bát se pípnout ![]()
Snad jde o dospělé lidi, ne? To je takový problém? To s láskou nemá nic společného, prostě normálně taktně vysvětlit a vyměnit a basta. Podstatný je ten souhlas ke svatbě.
Proč nosit či schovávat nevhodný prstýnek, když lze mít ten „správný“ ![]()
@free333 píše:
@Arinatu
Opravdu by mě zajímalo, co ho k tomu vedlo, jestli se svěří, tak nám to napiš
Tak. Zvědavě bych se ho vyptala na historku, jak ho vybíral, proč mi koupil právě tenhle. To není nic proti ničemu.
@MisaHanuska píše:
Já bych ho prostě nenosila a třeba mu to dojde.
No, já bych ho taky nenosila, ale doufala, že mu to právě nedojde.
@zoidberg @pohledzdruhestrany Hele, chlapi, upřímně. Fakt byste takový prsten vybrali jako zásnubní? Mluvíte o emocích o snaze atd. Na mě by to působilo, že do toho právě žádné emoce a snahu nevložil, že k tomu prstenu nějak výhodně přišel a řekl si, že zabije dvě mouchy jednou ranou. Kdyby zakladatelka řešila, že má prstýnek jinou barvu kamínku, nebo je moc/málo zdobný atd., tak neřeknu, ale tohle mi připadá fakt uhozené. Tohle přece snad nikoho, kdo se trochu zamyslí, nemůže napadnout jako zásnubní prsten. Ještě k tomu, když zakladatelka píše, že ke značkám nemají vztah, iniciály nesedí a s TH nemají žádnou historii. Můj muž je teda totální jelito na dárky, ale tohle by snad nenapadlo ani jeho. Tak mi to osvětlete z mužského pohledu, jak asi tenhle chlap přemýšlel, když ten prsten vybíral. ![]()
Ještě mě napadlo jestli to není nějaký test, něco na způsob filmu svatební cesta do Jiljí.
Nebo ho opravdu zblbla prodavačka, my se s mužem na svatbě domluvili (po letech soužití by už romantická a nečekaná žádost o ruku vypadala trochu divně). Chtěla jsem zásnubní prstýnek (prostě chvilka marnivosti, kterou si obvykle nedopřávám), ale něco levného. Kdykoli manžel přišel do klenotnictví, že chce zásnubní prstýnek, tak mu všude cpali pod nos samé prsteny za 10-15 tisíc, nakonec se naštval a poprosil mě abych si prstýnek vybrala sama, ale chvilku měl chuť mi koupit motorkářský prsten s lebkou jenom aby něco měl a měl od těch fůrií ze zlatnictví pokoj. Ale zase věděl, že já bych to vzala jako vtip a prstýnek bych i tak nosila.
Nevím, když jsem dostala zásnubní prstýnek, tak jsem byla šťastná jak blecha. A ocenila jsem, že šel prstýnek vybral a koupil a vymyslel zásnubní výlet.
Opravdu by mě nenapadlo si stěžovat, že se mně nelíbí a nebo, že bych chtěla takovej či jinej. Ani po ceně nebo značce jsem nepátrala. Jediné, co jsem pak upravovala, byla velikost. No a během pár měsíců jsem ho stejně vyměnila za snubní, které jsme vybírali společně. Ale nsoím oba.
@P4ja mozna bys mluvila jinak kdybys dostala takovou hruzu
a to samozrejme ocenuji snahu, vynalozene finance a cas.
@Bábrdl píše:
Diskuzi jsem nečetla, presten viděla.Prstýnek je nevkusný a jako zásnubní nevhodný, ale… ten prsten reprezentuje toho chlapa. A ty si ho budeš brát. budeš si brát joudu, co si myslí, že takhle vypadá zásnubní prsten.
Proto, pokud je nevkus jeho jedinou vadou (a věřím, že tomu tak může být a pokud by tomu tak bylo, klidně bych si ho vzala,) měla bys nosit takový prsten, jaký ti dal.
Edit. Já jsem dostala od chlapa zásnubní prsten čistý kroužek z bílého zlata na něm malý diamant. Nic víc. A to reprezentuje i jeho osobnost, je to tradicionalista, má velmi rád jednoduchost a promítl to i do prstenu.
Taky bych si třeba vybrala trochu zdobnější, ale vybíral on.
Tak to by mě zajímalo, jak bys podle téhle logiky charakterizovala mého muže.
Jako zásnubní prsten jsem dostala pouťovou atrapu, která mění barvu podle „nálady“ (ve skutečnosti tělesné teploty), koupený za 2 dolary na letišti. Navíc je mi velký.
Nenosím ho, ale mám ho uložený ve šperkovnici na čestném místě, protože ať je jakýkoliv, jednou je to zásnubní prsten, váže se k němu spousta emocí a jedna vtipná historka a i když mi ho muž předával s tím, že lepší na rychlo nesehnal a že mi později koupí jiný, jaký si vyberu, já jsem nechtěla.
Prstynek je tedy opravdu hrozny; ten monogram
. To uz radeji s koralkem z poute nez toto.
Ja bych mu to rekla. Samozrejme opatrne, s laskou, s dobrym vinem, po dobrem sexu
.
@Elenloth píše:
@zoidberg @pohledzdruhestrany Hele, chlapi, upřímně. Fakt byste takový prsten vybrali jako zásnubní? Mluvíte o emocích o snaze atd. Na mě by to působilo, že do toho právě žádné emoce a snahu nevložil, že k tomu prstenu nějak výhodně přišel a řekl si, že zabije dvě mouchy jednou ranou. Kdyby zakladatelka řešila, že má prstýnek jinou barvu kamínku, nebo je moc/málo zdobný atd., tak neřeknu, ale tohle mi připadá fakt uhozené. Tohle přece snad nikoho, kdo se trochu zamyslí, nemůže napadnout jako zásnubní prsten. Ještě k tomu, když zakladatelka píše, že ke značkám nemají vztah, iniciály nesedí a s TH nemají žádnou historii. Můj muž je teda totální jelito na dárky, ale tohle by snad nenapadlo ani jeho. Tak mi to osvětlete z mužského pohledu, jak asi tenhle chlap přemýšlel, když ten prsten vybíral.
Hele netuším, zasnubovat se nemíním, takže se mě to týkat nebude, ale mi se ten prsten líbí. Svojí bych ho nepořídil, má ráda masivní žluté zlato, tohle by bylo jako pěst na oko, ale dokážu si ho představit na jiné ženě a líbil by se mi. A je opravdu možné, že bych jej koupil a klidně dal jako zásnubní. Nikde není návod na to, jak má zásnubní prsten vypadat, prostě by se mi líbil a koupil bych ho. Určitě bych se neurazil, kdyby ho nenosila, jen by to byl nadlouho poslední šperk, co bych jí koupil. Pokud by ho vyměnila, byl by to zaručeně navždy poslední šperk, co bych jí koupil.