Nevím čí miminko bude

Anonymní
7.11.21 11:35

Nevím čí miminko bude

Preji krasny den vsem ctenarum,
obracim se na vas se svym pribehem, kdy bych rada znala vase nazory.
Mam dlouhodoby vztah, ktery si prosel dobrym i zlym a ve finale nas veskere veci posilnili v jiste mire. Nicmene se snazime s partnerem cca pul roku o miminko. Ted jsem zjistila, ze cekam miminko, ovu byla 18.10., milovani 17.10. s partnerem. Za normalnich okolnosti bych byla stastna neuveritelne.
Ted prijde ta cast za kterou se stydim a mohu si sama a nejspise budu vytrestana po zbytek zivota. Plodne obdobi jsem mela 13.-19.10., jenze 21.10. se stalo neco za co se neuveritelne stydim, ale stalo se (nebudu tady popisovat detaily, uz takto je to dost bolestive) nicmene by tu mohl byt potencionalni druhy tatinek. Po te me chybe me nenapadlo nic jineho nez si koupit a pouzit Nulsoru. Chci znat Vas nazor zda jsem mohla byt uz tehotna s partnerem.
Predpokladam, ze ted prijde neuveritelna smrst negativnich odpovedi a beru to…v zivote prece nemuzeme slychat jen to hezke.
Verte je to k nezavideni situace, ale ano mohu si za ni sama a tech miliony myslenek co posledni dny v hlave mam…od preruseni…po ponechani si miminka, ktere si tak moc preji az po priznani cele pravdy.
Dekuji za kazdy vas nazor!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14719
7.11.21 11:39

Pokud by s tim potencialni druhy tatinek souhlasil, zkusila bych DNA test v tehotenstvi. Jen to bude dost draha zalezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 11:41

Nebudu na tebe nějak zlá, nemám to zapotřebí.. Dle mně je vyšší šance, že je mimi tvého partnera. Nicméně situaci nezávidím..

• Citovat
  • Upravit
14719
7.11.21 11:41

A podle ceho vis, kdy byla ovulace a plodne obdobi? Pokud jsi to vedela uz v tu dobu, tak nechapu ten ulet. Ja ho teda nechapu vubec. A jeste bez ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
7.11.21 11:42
@Anonymní píše:
Nebudu na tebe nějak zlá, nemám to zapotřebí.. Dle mně je vyšší šance, že je mimi tvého partnera. Nicméně situaci nezávidím..

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
7.11.21 11:43

Myslím, že to osud zařídil, jak nejlépe mohl. Nelámej si s tím hlavu a ber, co nabízí. Ať už je tatínkem kdokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
7.11.21 11:45

Pravděpodobnější otec je partner. Nicméně, čtyři dny mezi styky je prostě hrozně málo, navíc tu ovulaci máš nějak potvrzenou, vysledovanou, nebo jedeš jen podle nějaké aplikace? Mohla být i později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
7.11.21 11:45
@Anonymní píše:
me nenapadlo nic jineho nez si koupit a pouzit Nulsoru.

Já z toho usuzuji, že zakladatelka těhotná není, tedy s čím porovnávat DNA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.11.21 11:47

Jen pro zajímavost, jak k tomu úletu došlo? Jsi anonymní, tak se poděl.

Myslím, že je partnerovo. Ale.. Radši bych se k tom pobavila s gynekologem. Už jen kvůli zdraví plodu po tom, co sis vzala ten prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.11.21 11:47

Rýpat nebudu, už jsi vytrestana dost. Nicméně, pokud jsi si 100% jistá, že ovulce proběhla toho 18., tak bude otcem partner, otěhotnět 3 dny po ovulaci už snad ani nejde. Ale záleží jak ji máš ověřenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.11.21 11:48
@Luboš P píše:
Já z toho usuzuji, že zakladatelka těhotná není, tedy s čím porovnávat DNA?

A proč by dotoho stourala když by těhotná nebyla?  :think:

• Citovat
  • Upravit
15156
@Luboš P píše:

Vždyť píše, že těhotná je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
@Luboš P píše:

Tak já pochopila, že to nezabralo, když zvažuje potrat nebo ponechání si miminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
7.11.21 11:49
@Luboš P píše:

Ted jsem zjistipa, ze cekam miminko… Z ceho vyvozujes, ze tehotna neni?

• Citovat
  • Upravit
5705
7.11.21 11:57

Půl roku se snažíte s partnerem a nic, pak jeden úlet a otěhotníš, já bych to tipovala na levobočka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty