Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lil Kitkatt píše:
Půl roku se snažíte s partnerem a nic, pak jeden úlet a otěhotníš, já bych to tipovala na levobočka..
Tak ono pul roku neni zadna dlouha doba. Zalezi, jestli ten termin ovulace je stopro jisty. Jestli ano, bude to partnerovo.
No co, stane se… to tě hezky poučí, ne? Ale ta stresová situace úplně nedělá dobře tělu… nicméně ani JEDEN z vás (milenec a ty) nemáte rozum - to neví kdy ho včas vyndat? ![]()
Jinak z dostupných informací dost jednoznačně vyplývá, že jsi těhotná s partnerem, neboť po styku s milencem jsi vzala nějaké to „zabránění“ těhotenství. Z popisu co ten bazmek dělá je tak zjevné, že pokud jsi v očekávání, tak vajíčko bylo oplodněno před vzetím látky… teda jestli jsi nebrala tři dny po nechráněném sexu, tak bych dával 95 procent a víc na partnera.
Nech to koňovi, stejně to nezměníš (teda pokud nechceš jít na potrat). A jestli tě to bude zžírat víc a víc, tak s tím běž ven a vítej s velkou pravděpodobností v klubu samoživitelek…
Když už máš milence, proč nepoužijete ochranu? Nejen z důvodu těhotenství. Ovulaci jsi měla 100 % nebo podle aplikace?
Pokud skutecne ovu byla ten den, co tvrdis, tak mimco bude pritele. Pokud ti termin ovulace vypliva z telefonu aplikace, muze byt klidne milence.
Urcite testy DNA bud v tehotenstvi (je to dost drahy) a nebo po porodu. A pak uz zalezi, jak se k tomu postavis ty. Nejjednodussi, ale nejhorsi varianta je potrat a poradne si nafackovat.
Nicmene te urcite nesoudim. V zivote clovek udela hodne preslapu, nekdy i takto nepochopitelnych.
A jak víš termín ovulace? Jestli podle aplikace, tak ovulaci nevíš a tedy nemůžeš vědět kdo je otec. Si zaplat testy. Nechápu ale jak se někdo může snažit o dítě s partnerem a mit úlet, navic bez ochrany. Fakt logika
@Lil Kitkatt píše:
Půl roku se snažíte s partnerem a nic, pak jeden úlet a otěhotníš, já bych to tipovala na levobočka..
Já taky
Půl roku je normalni doba, to neni o tom, ze by x let nic, pak ulet a tehotenstvi.
Pokud ma ovulaci potvrzenou priklanim se, ze bude partnera.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.