Jak zjistit, které mám tělísko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.20 13:25

Nevim co mam v sobe za telisko

Asi si budete klepat na celo. Ale nechala jsem si zavest nitrodelozni telisko, celou dobu jsem mluvila gyndr o tom, ze chci nehormonalni. To tedy bylo minulou návštěvu. A dnes po zavedeni se ji ptam, ono ta nehormonalni telisko, u toho je nepravidelna menstruace ze? A ona no u tech hormonalnich to tak byva ale nekdy se to i srovna. Pak me to tam stiplo a zapomela jsem se na to zeptat..platila jsem stribrne 2500..co by to tedy mohlo byt? Pak rekla, ze se to rozebehne az kdyz se prestanr kojit.. Asi z toho nic nevydeduju jaký tam vlastne mam co.. A případně.. Je hormonalni lepsi? Pribira se po nem? Jsem mesic po porodu a mam vse dole ale nechci zas zacit tloustnout…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76106
29.4.20 13:34

A to jako si myslíš, že my do tebe vidíme nějakým vzdáleným přístupem? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.4.20 13:34

Ahoj, zavolej a zeptej se gynekoložky na název. Vzhledem k ceně bych řekla, že jde o nehormonální. Hormonální stálo asi 4-5k když jsem tělísko řešila já.
Jinak se nedá říct, jestli je lepší, záleží, co přesně od něho chceš. Já třeba chtěla nehormonální, protože jsem nechtěla tělo hormonama zaplavovat a fyzická překážka mi stačila. Některé ženy hormonální tělísko volí protože jim řeší jiné gyn. problémy, ale nemusí brát prášky nebo jinou ant. a zanášet tak celý organismus - aplikují hormony přímo v „zóně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
29.4.20 13:54

Podle ceny bych řekla, ze mas nehormonalni. Já jsem nedavno platila za hormonální cca 7 tis. Nehormonalni jsem měla předtím a už bych do něj nešla. Taky bylo podobně levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
29.4.20 14:10

Myslím, že máš nehormonalní, protože je levnější. Ale to tady můžeme házet pouze naše tipy, musíš se zeptat doktorky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.4.20 14:26

Taky bych podle ceny tipla nehormonální, ale pro jistotu k doktorce zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
29.4.20 15:48

Me spis zarazi, ze mas jen mesic po porodu a zavedla ti ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí