Rybička se cpe za filtraci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
21.5.20 21:18
@bse.pedro píše:
Spláchnutí je celkem milosrdný… Při troše štěstí rybka doplave až do moře a tam se její zdravotní stav může zlepšit… :nevim: 8)

Mel bys plavat plavat plavaaat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.5.20 21:18

Plácnutí, zabití je hned hotové, ryba si to ani neuvědomí. Rozhodně lepší než se dusit někde ve splaskach. Sorry jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.20 21:20
@AlenaSu píše:
Plácnutí, zabití je hned hotové, ryba si to ani neuvědomí. Rozhodně lepší než se dusit někde ve splaskach. Sorry jako.

Za to duseni v Cole je chutnejsi, ze :mrgreen:.Kdo ti tu nineralku a mrazak poradil? Nebo to napadlo tebe jen tak? :think:

Příspěvek upraven 21.05.20 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
21.5.20 21:20
@wildcherry
@wildcherry píše:
Treba jak se spagetou, ze :lol:…Hele, porad je to zivej tvor.

Me to nerikej, ja je nezalejvam mineralkou, nedelam z nich mrazeny file ani s nima nejebu o nabytek :lol: Ale az mi nasere pes tak mu zacnu ukazovat mrazak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
21.5.20 21:21
@wildcherry píše:
Mel bys plavat plavat plavaaat :dance:

Já bych asi ucpal odpad… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.20 21:21
@Anonymní píše:
Holky jako fakt to akvárko je malé? Tyhle jsou mimina. Jsou prťavé. Máme je cca 3mes z PetCentera. :nevim:. Chci dát větší ale zatím moc velké nejsou. Cca 4cm i s ploutví samozřejmě. PH kontroluji a filtr čistím každý týden. Mám i pripravky speciálně pro tyto ryby do vody. Dávkuji tak jak mám. Spíš bych se přikláněla k tomu, že si ublížila.

Ne, neublížila si. Je nemocná. Přípravky do vody jsou k ničemu, je potřeba, aby v akváriu bylo stabilní vnitřní prostředí a žádnou chemii tam nedávat. Filtr čistím max jednou měsíčně a to jen lehce propláchnu akvarijní vodou, jsou tam bakterie, co čistí vodu. Závojnatky jsou ryby náchylný na onemocnění a špatný prostředí a malý akvárium je fakt špatný. Jsou to prasátka a udržet s nimi vodu v optimálním stavu je kumšt i ve větším akváriu. Pořiďte aspoň 100l akvárium, tam už se dá vnitřní prostředí celkem slušně udržet a pořiďte míň náročný ryby.

• Citovat
  • Upravit
3097
21.5.20 21:22
@wildcherry píše:
Za to duseni v Cole je chutnejsi, ze :mrgreen:.Kdo ti tu nineralku a mrazak poradil? Nebo to napadlo tebe jen tak? :think:Příspěvek upraven 21.05.20 v 21:21

Tak jednu hodi do colci a z druhy udela led do colci. A treti mrskne o sklenku az dopije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.20 21:23
@Safrik píše:
@wildcherryMe to nerikej, ja je nezalejvam mineralkou, nedelam z nich mrazeny file ani s nima nejebu o nabytek :lol: Ale az mi nasere pes tak mu zacnu ukazovat mrazak :P
:lol: :lol: :lol: Taky bych mohla zacit klepat na mrazak, varecka je pro decka uz okoukana :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.20 21:24
@Safrik píše:
Tak jednu hodi do colci a z druhy udela led do colci. A treti mrskne o sklenku az dopije.

Ble :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
21.5.20 21:24

@wildcherry helou monšérí… :mavam:
Ty jsi taky všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
21.5.20 21:27

Co se optat ve zverimexu a třeba jim ji tam donést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
@wildcherry píše: :lol: :lol: :lol: Taky bych mohla zacit klepat na mrazak, varecka je pro decka uz okoukana :lol:

Treba to klepani zabere i na manzela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky. Mohly by jste prosím odpovidat na téma? :(

Tohle mi moc nepomůže. Větší akvarko pořídím..
Ale co fakt sní?

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.20 21:29
@Rachel_cz píše:
@wildcherry helou monšérí… :mavam:
Ty jsi taky všude :lol:

No jooo, chtela jsem cist, ale na to dnes nemam, hlavu mam plnou prace, ze ani doma nemluvim.
8o :roll: :Tak jsem si zalezla uz do loznice a jsem tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.20 21:31
@Safrik píše:
Treba to klepani zabere i na manzela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo to nevim, jeste by se rozzaril, ze chci vytahnout maso a uvarit, to je moc riskantni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný