Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bse.pedro píše:
Spláchnutí je celkem milosrdný… Při troše štěstí rybka doplave až do moře a tam se její zdravotní stav může zlepšit…![]()
Mel bys plavat plavat plavaaat
…
Plácnutí, zabití je hned hotové, ryba si to ani neuvědomí. Rozhodně lepší než se dusit někde ve splaskach. Sorry jako.
@AlenaSu píše:
Plácnutí, zabití je hned hotové, ryba si to ani neuvědomí. Rozhodně lepší než se dusit někde ve splaskach. Sorry jako.
Za to duseni v Cole je chutnejsi, ze
.Kdo ti tu nineralku a mrazak poradil? Nebo to napadlo tebe jen tak? ![]()
Příspěvek upraven 21.05.20 v 21:21
@wildcherry píše:
Treba jak se spagetou, ze…Hele, porad je to zivej tvor.
Me to nerikej, ja je nezalejvam mineralkou, nedelam z nich mrazeny file ani s nima nejebu o nabytek
Ale az mi nasere pes tak mu zacnu ukazovat mrazak ![]()
@wildcherry píše:
Mel bys plavat plavat plavaaat…
Já bych asi ucpal odpad…
![]()
@Anonymní píše:
Holky jako fakt to akvárko je malé? Tyhle jsou mimina. Jsou prťavé. Máme je cca 3mes z PetCentera.. Chci dát větší ale zatím moc velké nejsou. Cca 4cm i s ploutví samozřejmě. PH kontroluji a filtr čistím každý týden. Mám i pripravky speciálně pro tyto ryby do vody. Dávkuji tak jak mám. Spíš bych se přikláněla k tomu, že si ublížila.
Ne, neublížila si. Je nemocná. Přípravky do vody jsou k ničemu, je potřeba, aby v akváriu bylo stabilní vnitřní prostředí a žádnou chemii tam nedávat. Filtr čistím max jednou měsíčně a to jen lehce propláchnu akvarijní vodou, jsou tam bakterie, co čistí vodu. Závojnatky jsou ryby náchylný na onemocnění a špatný prostředí a malý akvárium je fakt špatný. Jsou to prasátka a udržet s nimi vodu v optimálním stavu je kumšt i ve větším akváriu. Pořiďte aspoň 100l akvárium, tam už se dá vnitřní prostředí celkem slušně udržet a pořiďte míň náročný ryby.
@wildcherry píše:
Za to duseni v Cole je chutnejsi, ze.Kdo ti tu nineralku a mrazak poradil? Nebo to napadlo tebe jen tak?
Příspěvek upraven 21.05.20 v 21:21
Tak jednu hodi do colci a z druhy udela led do colci. A treti mrskne o sklenku az dopije.
@Safrik píše:
@wildcherryMe to nerikej, ja je nezalejvam mineralkou, nedelam z nich mrazeny file ani s nima nejebu o nabytekAle az mi nasere pes tak mu zacnu ukazovat mrazak
@Safrik píše:
Tak jednu hodi do colci a z druhy udela led do colci. A treti mrskne o sklenku az dopije.
Ble ![]()
@wildcherry píše:![]()
![]()
Taky bych mohla zacit klepat na mrazak, varecka je pro decka uz okoukana
Treba to klepani zabere i na manzela
![]()
Holky. Mohly by jste prosím odpovidat na téma? ![]()
Tohle mi moc nepomůže. Větší akvarko pořídím..
Ale co fakt sní?
Zakl.
@Rachel_cz píše:
@wildcherry helou monšérí…
Ty jsi taky všude
No jooo, chtela jsem cist, ale na to dnes nemam, hlavu mam plnou prace, ze ani doma nemluvim.
:Tak jsem si zalezla uz do loznice a jsem tady ![]()
@Safrik píše:
Treba to klepani zabere i na manzela![]()
![]()
Jo to nevim, jeste by se rozzaril, ze chci vytahnout maso a uvarit, to je moc riskantni ![]()