Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
O nádoru u takhle malýho štěněte jsem asi neslyšela, může to být cokoli od tukovky, přes absces až po zanícený pupínek (taky jsme teď řešili a taky na vulvě). Veterinář určitě poradí, hlavně bych moc nehysterčila, fena o tom určitě nemá ani tušení a je zbytečný přenášet na ni svoje emoce a stresovat ji předem. ![]()
@Silurian děkuji moc. Moc by mě to mrzelo, kdyby to bylo něco vážného. Fenka by měla být do chovu a bojim se o její zdraví a aby jednou mohla mít vůbec štěňátka
![]()
Hele do bonitace se ještě může stát takových věcí, proč nakonec třeba vůbec uchovněná nebude, že bulkou bych se teď vůbec nestresovala.
Důležitý je, aby to nebylo nic vážnýho, mysli na to, že mláďata obecně mají neskutečnou regeneraci a počkej si na verdikt veterináře. Držím palec, aby bylo brzy všechno v pořádku.
Krásný večer všem. Dnes večer jsem nahmatala mému stenatku( fenka) (2 měsíce) bulku na přirození. Nevíte nekdo o co se jedná? Nechci plasit, ale ani riskovat, ze něco zanedbám. Myslíte, ze by to mohl být nějaký nádor nebo třeba jen bulka, která se časem ztratí? Zítra pojedeme k vet