Bulka na přirození fenky

Anonymní
18.5.20 22:14

Bulka na přirození fenky

Krásný večer všem. Dnes večer jsem nahmatala mému stenatku( fenka) (2 měsíce) bulku na přirození. Nevíte nekdo o co se jedná? Nechci plasit, ale ani riskovat, ze něco zanedbám. Myslíte, ze by to mohl být nějaký nádor nebo třeba jen bulka, která se časem ztratí? Zítra pojedeme k vet :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.5.20 22:19

Jen dodání, že je to pod kůží

• Citovat
  • Upravit
266
18.5.20 22:28

O nádoru u takhle malýho štěněte jsem asi neslyšela, může to být cokoli od tukovky, přes absces až po zanícený pupínek (taky jsme teď řešili a taky na vulvě). Veterinář určitě poradí, hlavně bych moc nehysterčila, fena o tom určitě nemá ani tušení a je zbytečný přenášet na ni svoje emoce a stresovat ji předem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 22:30

@Silurian děkuji moc. Moc by mě to mrzelo, kdyby to bylo něco vážného. Fenka by měla být do chovu a bojim se o její zdraví a aby jednou mohla mít vůbec štěňátka :( :,(

• Citovat
  • Upravit
266
18.5.20 22:55

Hele do bonitace se ještě může stát takových věcí, proč nakonec třeba vůbec uchovněná nebude, že bulkou bych se teď vůbec nestresovala. ;) Důležitý je, aby to nebylo nic vážnýho, mysli na to, že mláďata obecně mají neskutečnou regeneraci a počkej si na verdikt veterináře. Držím palec, aby bylo brzy všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný