Rybička se cpe za filtraci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
21.5.20 21:32
@Anonymní píše:
Holky. Mohly by jste prosím odpovidat na téma? :(

Tohle mi moc nepomůže. Větší akvarko pořídím..
Ale co fakt sní?

Zakl.

No muzes si vybrat, jsme psaly navrhy.Ja jsem pro ji nechat osudu.Co chces jineho delat? Na veterinu bych nejezdila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 21:36

@wildcherry nejsem hloupá… Asi ji pošlu na výlet někam do vody :nevim:. A zabít jí nemám sílu.

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.20 21:43
@Anonymní píše:
@wildcherry nejsem hloupá… Asi ji pošlu na výlet někam do vody :nevim:. A zabít jí nemám sílu.

A kdyz ji tam nechas :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.20 21:44
@Anonymní píše:
@wildcherry nejsem hloupá… Asi ji pošlu na výlet někam do vody :nevim:. A zabít jí nemám sílu.

Normálně jí nech v tom akváriu dožít. Kam ji chceš poslat do vody? Jakože ji hodíš do rybníka, ať si v tý studený vodě pomalu zdechne, hlavně, že se na to nebudeš muset dívat? Velebnosti jdu blejt…Jestli neumíš humálně zacházet s živým tvorem, tak si nepořizuj ani ty rybičky…

• Citovat
  • Upravit
1155
21.5.20 22:00

Nechala bych ji v akvarku, asi to už nepotrvá dlouho.. Hlavně nenosit zpět do zverimexu jak někdo psal :roll: ona už prostě cítí že dožívá tak se schovává do soukromí.. Mrkni na ni jestli nemá nějakou krupičku na sobě nebo tak mohlo by to být nakažlivé pro ostatní jinak nechat být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 22:40

Díky. nic na sobě nemá. Nechám ji dožít. Jen jsem ji nechtěla zbytečně „týrat“. Kdyžtak napíšu jak to dopadlo. Díky všem.

• Citovat
  • Upravit
43031
22.5.20 07:27

Mrazák je velmi humánní utracení ryby, ryba je studenokrevná, podchlazením netrpí tak, jak savci.

ale já bych ji nechala osudu. POkud ji teda nemáš komu dát, nebo kam ji načas přendat.

Myslím, že ji možná jiné ryby trápí v rámci teritoriálních bojů. Proto se pořád schovává.

edit: jestli jsou ještě malé, musíš počítat, že nějaké zajdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 16:15

Tak už to má za sebou. Ostatní ji ohlodali ploutve. Díky všem.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
524
2.6.20 20:38

Jen tak mimo, jedna závojnatka by měla být v 200 litrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný