Nová kapitola v životě, nevím co se sebou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonym348 píše: Více
Chod za ortopedom, potom za rehabilitacnym lekarom a ten ti snad napise rehabilitacie s fyzioterapeutom. Budes cvicit, spoznas ako funguje tvoje telo, budu tam z cvicenia aj nejake endorfiny. S priatelom sa snazte nejako prijemne travit volny cas, hladajte, co vam vyhovuje. Naplnaj zivot den po dni. Rob, co sa da tu a teraz a popri tom bude vzdy aj nejaka praca.
Pomaly pri svojich konickoch a spoznavani seba a ludi okolo, ziti zivota budes objavovat svoje nadania (kazdy mame ine) a budes ich moct rozvijat.
Casu mas dost, si mlada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přestěhovala bych se k příteli. Máš na to akorát věk se osamostatnit. Práci bych vzala spíše tu méně fyzicky náročnou a začla rešit své zdraví. Nemyslím, že je běžné v tomhle věku mit problému jen kvůli tomu, ze si někde dlouho stála ve špatných botech. Řešila jsi to s lékařem?
Co se týče vzdělání, spíš než kurz chůvy bych si zkusila dálkově udělat střední pedagogickou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo holka ty nad vším tak přemýšlíš, že do smrti nebudeš mít nic, protože ti bolí záda nohy práce je fyzicky náročná, jak můžeš vědět, že je náročná když si to neskusila, koukej to zkusit práci se možná naučíš a dáš to, s přítelem se sestěhuj a užívej si, že jste spolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze by si mala zatial zostat u rodicov a vyuzit, ze mozes aspon nieco malo setrit.
Daj si do poriadku zdravie, zacni pravidelne cvicit, zacni budovat svaly, lebo zada a kolena ta budu trapit v kazdej praci. Aj v takej, v ktorej by si cely den sedela.
Vyuzi, ze zijes u rodicov, aby si investovala do svojho vzdelania(maturita, pripadne ridicak, ak nemas) a aby vzdelanie alebo dochadzanie do prace nemuseli byt v buducich zamestnaniach problem 🙂
Az potom by som uvazovala o stahovani sa za priatelom 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nick mandarinka píše: Více
Právě, že jsem si tu práci zkusila a tahání těžkých věcí by možná nebyl takový problém(to tahám už teď), ale já jsem tam něco ani vůbec nezvedla. Jasně, že by tam byl kolega, který by mi mohl pomoct, ale nemůže za mě neustále dělat mojí práci
- Citovat
- Upravit
@Anonym348 píše: Více
Pri kterem ucnaku se celé dny stoji a jeste ve tvrdych zdravotnickych botach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
také by mně zajímalo, jo ona už je pryč, tak nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no třeba cukrářka, ale myslím si, že v dnešní době se dají koupit i docela měkké vložky do těch bot, takže to nebude tak hrozný a na učňáku nemáš jenom praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo to, co prožíváš, je úplně normální po škole. Nejsi líná ani neschopná, jen přemýšlíš dopředu. Bydlení u rodičů a šetření je rozumné, ne selhání. Práce, která ničí zdraví, za peníze nestojí. Já teď zkouším rozjíždět něco úplně nového a jsem zvědavá jak mi to dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit