Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pouzivame kondomy ale jine nez ma on..
Prede mnou nikoho nemel to vim jiste.. ![]()
A uz me to nebavi schovavat se za nejaky anonym.. ![]()
No tak to neřeš a normálně se ho zeptej proč má najednou jiné než ty které používáte.
Dusilo by mně to neskutečně. Tak moc, že bych se nadechla … „Hele, chci se tě zeptat. Ne že bych se ti hrabala v batohu, ale chtěla jsem prát, tak jsem se dívala, jestli tam nemáš něco do pračky. /Popř. potřebovala jsem drobné, tak jsem se koukla do peněženky v tvé nepřítomnosti, nezlob se./ Ty sbíráš kondomy??? Ptám se proto, že spolu používáme jiné … “
Věřím tomu, že odpověď bude jasná a vysvětlující a vůbec nezávánějcící nějakými … nedejbůh nevěrou …
Manžel přede mnou neustále někde schovával krabičky s cigaretama a tvrdil, že nekouří. „Ty kouříš?“ „Jo.“ No, změnilo se jen to, že ty krabičky už neschovává ( A doma nekouří!!!)
no muj pritel take nosil u sebe kondom us je to teda dost dlouho ! ale rekl mi ze ho tam ma us hodne dlouho jeste nes byl semnou a sam aniz bych mu musela neco rikat tak ho vyhodil Ja bych se ho urcite zeptala
jestly je to nake velke mnostvy tak to treba na neco potrebuje
ale tet na co coo
![]()
taky jsem pro se zeptat, docela by mě zajímalo, co ti řekne. Tak, když sebereš odvahu, písní. Držím palce ať to dobře dopadne a ty už se nemusíš užírat.
No vzhledem k tomu, že když ses mu koukala do batohu, peněženky, byl asi doma, tak já bych si rejpla hned
Ale já teda manželovi do věcí nelezu bez jeho vědomí… (tak mě napadá, jestli bych se taky neměla kouknout
) Nevim, jak to bylo u vás, ale pokud by věděl, že se jdu do toho batohu kouknout, minimálně bych si do něj kvůli tomu rejpla
Mlčet bych nevydržela ![]()
taky nejsem ten typ co by mlčel,proč,copak je to cizí člověk aby mi bylo trapně se ho něco zeptat?
Bajča píše:
taky nejsem ten typ co by mlčel,proč,copak je to cizí člověk aby mi bylo trapně se ho něco zeptat?
souhlasím ![]()
Hmmm, citlivé téma… No když chce člověk něco vědět, je nejlepší se zeptat. Občas je odpověď překvapivě jednoduchá. Já jsem nekuřák a nosím u sebe tři zapalovače. Vysvětlení??? Dva už jsou prázdné - na jednom je náš současný prezident s tenisovou raketou a nad ním nápis „Hurá do Evropy“, na druhém Lenin s Grebeníčkem a pod nima nápis „Registrované partnerství“…
No a ten třetí je plný a používám ho k ohřátí tepelného snímače u pece (v práci), když seřizuju funkci ovládací jednotky. (Ty první dva byly dárky od kamarádů k narozeninám.)
A spolupracovníci se divili, jaktože nekuřák má v batohu zapalovače…
aha takže to znamená že ty kondomy může pouřívat i k něčemu jinému,že nás to hned nenapadlo
ale k čemu
![]()
jak si mlůžeš být jistá že k fyzické nevěře nemá čas? jste spolu nonstop? nejjednoduší je zeptat se, myslím si že není dobré obávat se svého partnera na COKOLIV zeptat…
No, kondom je elektrcky nevodivý, pro kapaliny nepropustný, dá se do něj něco nalít nebo s ním něco obalit… ![]()
Třeba za druhé světové války používali němečtí námořníci na ponorkách kondomy k navlékání na vršek periskopové trubky - kondom mimo jiné likviduje radarový odraz kovové trubky. Takže i s vysunutým periskopem unikli radarovému sledování. Je zajímavé, že americké neviditelné bombardéry mají potah, který se chemickým složení těm kondomům dost blíží… ![]()
Ale pochybuju, že by manžel tím chtěl uniknout nějakému radaru - třeba policejnímu. To by na auto potřeboval o dost větší kondom - asi jak ve hře Svěráka a Smoljaka „Hospoda na mýtince“......
![]()
Gabrielaaa píše:
jak si mlůžeš být jistá že k fyzické nevěře nemá čas? jste spolu nonstop? nejjednoduší je zeptat se, myslím si že není dobré obávat se svého partnera na COKOLIV zeptat…