Nevím, co si myslet - přítel a kondomy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
29.6.11 10:40

Pouzivame kondomy ale jine nez ma on.. :nevim: Prede mnou nikoho nemel to vim jiste.. :wink:

A uz me to nebavi schovavat se za nejaky anonym.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
29.6.11 10:42

No tak to neřeš a normálně se ho zeptej proč má najednou jiné než ty které používáte.

• Citovat
  • Upravit
20518
29.6.11 10:46

Dusilo by mně to neskutečně. Tak moc, že bych se nadechla … „Hele, chci se tě zeptat. Ne že bych se ti hrabala v batohu, ale chtěla jsem prát, tak jsem se dívala, jestli tam nemáš něco do pračky. /Popř. potřebovala jsem drobné, tak jsem se koukla do peněženky v tvé nepřítomnosti, nezlob se./ Ty sbíráš kondomy??? Ptám se proto, že spolu používáme jiné … “

Věřím tomu, že odpověď bude jasná a vysvětlující a vůbec nezávánějcící nějakými … nedejbůh nevěrou …

Manžel přede mnou neustále někde schovával krabičky s cigaretama a tvrdil, že nekouří. „Ty kouříš?“ „Jo.“ No, změnilo se jen to, že ty krabičky už neschovává ( A doma nekouří!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 10:49

:mrgreen: no muj pritel take nosil u sebe kondom us je to teda dost dlouho ! ale rekl mi ze ho tam ma us hodne dlouho jeste nes byl semnou a sam aniz bych mu musela neco rikat tak ho vyhodil Ja bych se ho urcite zeptala :think: jestly je to nake velke mnostvy tak to treba na neco potrebuje :mrgreen: ale tet na co coo :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1366
29.6.11 10:52

taky jsem pro se zeptat, docela by mě zajímalo, co ti řekne. Tak, když sebereš odvahu, písní. Držím palce ať to dobře dopadne a ty už se nemusíš užírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
29.6.11 11:01

Asi budu vazne muset jinak se pravdy nedoberu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 11:04
Anonymní píše: že sbírá kondomy :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.6.11 11:20

No vzhledem k tomu, že když ses mu koukala do batohu, peněženky, byl asi doma, tak já bych si rejpla hned :-D Ale já teda manželovi do věcí nelezu bez jeho vědomí… (tak mě napadá, jestli bych se taky neměla kouknout :mrgreen: ) Nevim, jak to bylo u vás, ale pokud by věděl, že se jdu do toho batohu kouknout, minimálně bych si do něj kvůli tomu rejpla :-D Mlčet bych nevydržela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.6.11 11:30

taky nejsem ten typ co by mlčel,proč,copak je to cizí člověk aby mi bylo trapně se ho něco zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
29.6.11 11:36
Bajča píše:
taky nejsem ten typ co by mlčel,proč,copak je to cizí člověk aby mi bylo trapně se ho něco zeptat?

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.11 11:43

Hmmm, citlivé téma… No když chce člověk něco vědět, je nejlepší se zeptat. Občas je odpověď překvapivě jednoduchá. Já jsem nekuřák a nosím u sebe tři zapalovače. Vysvětlení??? Dva už jsou prázdné - na jednom je náš současný prezident s tenisovou raketou a nad ním nápis „Hurá do Evropy“, na druhém Lenin s Grebeníčkem a pod nima nápis „Registrované partnerství“… :mrgreen: No a ten třetí je plný a používám ho k ohřátí tepelného snímače u pece (v práci), když seřizuju funkci ovládací jednotky. (Ty první dva byly dárky od kamarádů k narozeninám.)
A spolupracovníci se divili, jaktože nekuřák má v batohu zapalovače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.6.11 11:45

aha takže to znamená že ty kondomy může pouřívat i k něčemu jinému,že nás to hned nenapadlo :mrgreen: ale k čemu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.6.11 11:49

jak si mlůžeš být jistá že k fyzické nevěře nemá čas? jste spolu nonstop? nejjednoduší je zeptat se, myslím si že není dobré obávat se svého partnera na COKOLIV zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.6.11 11:53

No, kondom je elektrcky nevodivý, pro kapaliny nepropustný, dá se do něj něco nalít nebo s ním něco obalit… :mrgreen:
Třeba za druhé světové války používali němečtí námořníci na ponorkách kondomy k navlékání na vršek periskopové trubky - kondom mimo jiné likviduje radarový odraz kovové trubky. Takže i s vysunutým periskopem unikli radarovému sledování. Je zajímavé, že americké neviditelné bombardéry mají potah, který se chemickým složení těm kondomům dost blíží… :nevim:

Ale pochybuju, že by manžel tím chtěl uniknout nějakému radaru - třeba policejnímu. To by na auto potřeboval o dost větší kondom - asi jak ve hře Svěráka a Smoljaka „Hospoda na mýtince“...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.6.11 11:55
Gabrielaaa píše:
jak si mlůžeš být jistá že k fyzické nevěře nemá čas? jste spolu nonstop? nejjednoduší je zeptat se, myslím si že není dobré obávat se svého partnera na COKOLIV zeptat…
:palec: ono na příležitostný sex stačí třeba cesta na nákup.(trochu nadsazeně řečeno)ale je to tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí