Nevím, co si myslet - přítel a kondomy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
29.6.11 11:56
Jura007 píše:
No, kondom je elektrcky nevodivý, pro kapaliny nepropustný, dá se do něj něco nalít nebo s ním něco obalit…

jo tak,jako že ho nosí místo láhve na pití,že by si do něj mohl třeba někdy nalít pití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
29.6.11 11:58
:palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bajča píše:
jo tak,jako že ho nosí místo láhve na pití,že by si do něj mohl třeba někdy nalít pití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jura007 píše:
No, kondom je elektrcky nevodivý, pro kapaliny nepropustný, dá se do něj něco nalít nebo s ním něco obalit…
  • Citovat
  • Upravit
5077
29.6.11 11:58
Bajča píše:
aha takže to znamená že ty kondomy může pouřívat i k něčemu jinému,že nás to hned nenapadlo :mrgreen: ale k čemu :nevim: :mrgreen:

Třeba je nafukuje jako balonky a v práci nebo doma si s nimi pinká a krátí čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
29.6.11 12:06

nebo to schovava treba pro kamarada :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4855
29.6.11 12:44
Laaja píše:
Bajča píše:
aha takže to znamená že ty kondomy může pouřívat i k něčemu jinému,že nás to hned nenapadlo :mrgreen: ale k čemu :nevim: :mrgreen:
Třeba je nafukuje jako balonky a v práci nebo doma si s nimi pinká a krátí čas :mrgreen:

No prasteny je na to dost.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
29.6.11 12:56
Bajča píše:

SAS příručce přežití je uvedeno, že kondom je vynikající zásobník na pitnou vodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.6.11 14:01

Já bych teda byla zticha a sledovala bych, jestli mizí a doplňují se :oops:
A jinak souhlas s názorem, že na nevěru stačí nákup :roll: Případně dovolená, o které ty nemusíš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.6.11 14:01
penalda píše:
Asi budu vazne muset jinak se pravdy nedoberu.. :think:

To se zřejmě nedobereš ani když se zeptáš 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 15:16

nebo to bude zase jeden co onanuje do kondomu ne? To už tu taky bylo.

Pokud ne.. tak kondom se nosí podle mne z jediného důvodu. Pokud by je zbíral tak je má doma v šuplíku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolííí
29.6.11 21:36
Anonymní píše: že sbírá kondomy :nevim: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Karolííí
29.6.11 21:40

Nikdo není pořád s někým, to je blbost, čas na nevěru si člověk najde i na chvilku - vím o čem mluvím - nejednou jsem si jako jen odskočila do potravin pro nákup :oops:
Proč nosí kondomy v peněžence a obměňuje mě? Co by s nimi dělal jiného, než je používal?
Může mít nějakou úchylku, prostě mu to může dělat dobře a tak si to občas udělá sám a s kondomem (proč ne… je to neškodné), ale taky to může používat při sexu s milenkou.
Jiné nápady mě fakt nenapadají, je to prostě divné. A já bych se zeptala. Já bych tedy nejspíš asi rovnou řvala :lol:

• Citovat
  • Upravit
6860
30.6.11 08:24

jednou jsem taky tahle skladovala kondomy. šli jsme na svicu a dávali to jako dar. Nechystá se na nějakou takovou akci?
V peněžence nosím kondom i teď a to jsem 5 let vdaná. normálně je s manželem nepoužíváme,ale třeba v autě jo.

Ty znáš svého chlapa nejlíp a tvoje intuice ti sama napoví na co je má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
30.6.11 13:22
LuckaPt píše:
jednou jsem taky tahle skladovala kondomy. šli jsme na svicu a dávali to jako dar. Nechystá se na nějakou takovou akci?
V peněžence nosím kondom i teď a to jsem 5 let vdaná. normálně je s manželem nepoužíváme,ale třeba v autě jo.Ty znáš svého chlapa nejlíp a tvoje intuice ti sama napoví na co je má.
:palec: :palec: :palec: ano souhlasim
  • Citovat
  • Upravit
4705
30.6.11 14:31

No, mě se líbí, jak je zakladatelka srab se zeptat, ale hrabat se mu ve věcech, na to srab není…
Ale k věci - zeptej se… může se stát, že si otázkou třeba zničíš překvapení k tvým narozeninám.Co jestli jsou pro tebe?
Chlapi maj někdy podivný nápady… :lol:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
30.6.11 16:49

Taky mě napadá jen to nejhorší a jsem zvědavá jestli dá zakladatelka vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí