Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč se mu hrabeš v batohu a peněžence? Jestli ví o tom,že mu ležeš do věcí,tak asi počítá s tím že to objevíš a nemá co tajit,se ho zeptej. Pokud mu tam lezeš tajně,tak to je jiná,akorát se tím užíráš co?
když něco hledám v manželově batohu nebo peněžence tak nemusím hned stíhačit nato nic není pokud nemají lidé před sebou tajnosti!!
Zakladatelko a vy spolu pouzivate kondomy,nebo proc je jen tak nosi a jeste ruznou sbirku
?
Mirii píše:
Zakladatelko a vy spolu pouzivate kondomy,nebo proc je jen tak nosi a jeste ruznou sbirku?
no to je asi to co se snaží zjistit ![]()
normálně bych se ho zeptala.já taky kdysi manželovi našla v autě kondom a ptala se ho proč ho tam má a on že už ho tam má dlouho a asi nelhal protože vypadal už fakt prošlý
a myslím že ho tam má dodnes ![]()
Bajča píše:Mirii píše:no to je asi to co se snaží zjistit
Zakladatelko a vy spolu pouzivate kondomy,nebo proc je jen tak nosi a jeste ruznou sbirku?
No ja vim ze se to snazi zjistit,ale taky pise ze v penezence mel kondomy vzdycky, tak snad je tam ma z nejakeho duvodu- treba pouziva je se zakladatelkou, neo pozustatek minulosti…to je to na co se ptam ja ![]()
no mě by to teda vadilo kdyby můj muž nosil u sebe pořád kondomy.to zavání tím že počítá s tím že je může použít a pokud zakladatelka bere antikoncepci tak …však víte ![]()
Hm bylo by to nejjednodussi se ho zeptat jenze jsem asi srab.. Abych se ho zeptala primo ![]()
Anonymní píše:
Hm bylo by to nejjednodussi se ho zeptat jenze jsem asi srab.. Abych se ho zeptala primo:oops:
A pouziva teda kondomy s tebou?
Ahoj holky nevim co si o tom myslet.. Nedavno jsem objevila v pritelove batohu takovou mensi sbirku kondomu ruznych znacek.. V penezence se mu neustale take neustale meni ale v tom batohu nebyly.. Pritom ale vim ze prilezitost k fyzicke nevere nema protoze byl porad semnou..
Co si o tom myslite?