Nevím, co to semnou je?

111
1.9.17 20:05

Nevim co to semnou je. ????

Pekny vecer holky..posledni dobou se mi v hlave honi takove hrozne myslenky..mam 2,5letyho syna..a skoro pravidlelne k veceru jsou me myslenky na to: Ze svyho syna nemam rada..pritom ja ho silene miluji, delam pro nej Vse v ramci moznosti, hrajeme si, tulime se..laskou bych ho snedla..ale ty myslenky me tak ubiji…taky me me myslenky chcou utvrdit v tom, ze nebudu nikdy stastna, ze stejnak jednou umru atd…s pritelem jsme 9let spolu..syn je chteny a z lasky..nechapu co to je.. Hlavne s moji hlavou, kdyz jsem stastna a spokojena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14642
1.9.17 20:08
@Zahynak88 píše:
Pekny vecer holky..posledni dobou se mi v hlave honi takove hrozne myslenky..mam 2,5letyho syna..a skoro pravidlelne k veceru jsou me myslenky na to: Ze svyho syna nemam rada..pritom ja ho silene miluji, delam pro nej Vse v ramci moznosti, hrajeme si, tulime se..laskou bych ho snedla..ale ty myslenky me tak ubiji…taky me me myslenky chcou utvrdit v tom, ze nebudu nikdy stastna, ze stejnak jednou umru atd…s pritelem jsme 9let spolu..syn je chteny a z lasky..nechapu co to je.. Hlavne s moji hlavou, kdyz jsem stastna a spokojena… :think:

Doporučuji návštěvu nějakého psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 20:13

@nostress Nad tim uz premyslim dlouho, ale to odhodlani tam neni..pres den je to uplne super…to jsem spokojena..ale vecer.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
1.9.17 20:14

A nemůže to být únavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 20:17

@ka2ka Mozny to je..jen se tak necitim..je pravda, ze pred 3mesici byl pritel na operaci nohy tudiz byl cele 3mesice doma a me to zaclo..starani o malyho pritele..na vsechno sama..a me to od te doby zaclo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 20:18
@Zahynak88 píše:
@ka2ka Mozny to je..jen se tak necitim..je pravda, ze pred 3mesici byl pritel na operaci nohy tudiz byl cele 3mesice doma a me to zaclo..starani o malyho pritele..na vsechno sama..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
1.9.17 20:55

Určitě si doma na rodičáku, snaž se něčím zabavit, pusť si film nebo přečti knížku. Až se vrátíš do práce tak tě to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 21:01

@elle21 Ano jsem a jeste budu pul roku..pokud se nenaskytne sance jit driv do prace…vim ze kdyz jsem zamestnana nebo se zabavuji at uz s malym nebo bez tak jsemv klidu, v pohode a stastna, ze si tyhle chvilky uzivam bez jakekoliv myslenky…strasne me to mrzi a vuci malemu a priteli je mi to strasne lito..ze dokazu na neco takyho pomyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
1.9.17 21:39

@Zahynak88 ahoj, ve chvílích života, kdy si saháš na dno sil, padají povinnosti na jednoho člověka a povinnosti přebijí radosti života, tak se stává, že podvědomí si začne vybavovat nějaké věci z minulosti nebo nějaké trápení a vrátí se ti to do života, aby jsi to zkusila znova vyřešit. zamysli se nad tím, co prožíváš, co přesně ti vadí, čím se trápíš a zahloubej ve své minulosti, jaký jsi měla vztah s rodiči, jestli jsi měla hezké dětství, jestli jsi vnímala, jak rodiče zvládali složitější situace, třeba ti to něco připomene. nic se neděje bezdůvodně, vždy to má nějaké kořeny, potlačené podvědomí, které ty pocity zasunuly dozadu a nyní vyplouvají na povrch. není to jednoduché, ale velice pravdivé. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
1.9.17 22:39

@Zahynak88 Bez do prace, nebo ti hrabne. Prijdes na jine myslenky a nebudes myslet na kraviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 23:01

@srp @srpen89 Ja vim..jenze to nemam lehke s hlidanim…rodice uz nemam a sestry bydli dalejo tak i pritelova rodina…a do skolky mi ho zatim vzit nechcou skrz jeho nizky vek.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 23:07

@LadySi Detstvi jsem mela krasny…bohuzel me velice zasahla smrt maminky pred 2roky..mam uz jen segry ktere bydli daleko..jak jsem byla zvykla kazdy den za mamcou chodit..tak to najednou zmizelo..a me pripada ze si to zacinam vic uvedomovat jak mi mamca moc chybi..byla zaroven i moje kamaradka…maleho jeste zazila a me o to vic mrzi ze si ho skoro vubec neuzila..a hold ted jak roste, mluvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
1.9.17 23:09
@Zahynak88 píše: @srp @srpen89 Ja vim..jenze to nemam lehke s hlidanim…rodice uz nemam a sestry bydli dalejo tak i pritelova rodina…a do skolky mi ho zatim vzit nechcou skrz jeho nizky vek.. :(

Tak to je smula s tou skolkou. U nas berou v pohode i mladsi 3 let. Nevim, odkud jsi, ale jesle nemate? Já upřímně receno, byt doma dele nez 2 roky, tak mi take hrabne. Tak chod alespon na nějakou brigadu, kdyz je přítel doma. O vikendu, nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.9.17 23:18

@srpen89 No tady v tom prdelakove prave bohuzel nic neni..a pekne me to stve…ja treba nemam pochopeni jak to zvladaji psychicky maminky co maji treba 5deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová