Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekla bych mu to osobně. Jen tak odjet 14 dni před svatbou je trochu silne kafe
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Obracím se na Vás s pomocí. S přítelem žijeme téměř rok spolu a za 14 dní se máme brát. Ale uvědomuji si, že nejsem v tom vztahu šťastná a asi si ho nedokážu vzít. Začala jsem si psát s mým ex a zjistila jsem, že ho stále miluji a už tolik nemiluji svého přítele (spíš ho mám jen ráda).
Přemýšlím, že se odstěhuji a ten vztah ukončím, ale nevím jak na to. Do očí mu to nedokážu říct a nevím, jestli je vhodné mu třeba tu nechat dopis anebo mu nechat dopis a na pár dní jen odjet.
Co byste dělali v mé situaci vy?
Chudak, to je dost kruté. Proc si mu to neřekla, ze s nim nejsi stastna.Proc si pristoupila na tu svatbu teda?
Normálně mu na férovku řekni, že jsi o všem přemýšlela a že se nejen nechceš vdávat, ale chceš se s ním rozejít. Proč se berete po roce?
Příspěvek upraven 19.05.18 v 13:28
Chudák chlap, tohle si zaslouží?
Aspoň buď tak hrdá a okamžitě mu to řekni.
Proč ses kdysi rozešla s ex? To tě poblouznilo psaní zpráv a zahodis svůj vztah ![]()
@Dojcanis : Na svatbu jsem přistoupila protože ho miluji, ale od té doby se rapidně změnil, začal mi „poroučet“ s kým se můžu bavit (zakázal mi se bavit s kámošema, a když už jsem chtěla s nima jít, tak byla hrozná scéna), zakázal mi studovat VŠ a přitom mi neustále omlacuje o hlavu, že on má titul. Donutil mě změnit práci kvůli tomu, že jsem vydělávala víc než on a jeho ješitnost to nemohla zvládnout, poslední dobou si mě skoro nevšímá, nějaké mazlení nebo dotyky nejsou. Když chci s ním mluvit o nějakém mém problému, tak furt že všechno přeháním, že řeším blbosti, apod.
@Tichošlápek : Obávám se, jestli to zvládnu…
Hodláš opustit chlapa 14 dní před svatbou, opravdu jsi tak ubohá, že utečeš? Nezaslouží si trochu něco jiného?
Ale co, boží mlýny melou…
@Anonymní píše:
@Dojcanis : Na svatbu jsem přistoupila protože ho miluji, ale od té doby se rapidně změnil, začal mi „poroučet“ s kým se můžu bavit (zakázal mi se bavit s kámošema, a když už jsem chtěla s nima jít, tak byla hrozná scéna), zakázal mi studovat VŠ a přitom mi neustále omlacuje o hlavu, že on má titul. Donutil mě změnit práci kvůli tomu, že jsem vydělávala víc než on a jeho ješitnost to nemohla zvládnout, poslední dobou si mě skoro nevšímá, nějaké mazlení nebo dotyky nejsou. Když chci s ním mluvit o nějakém mém problému, tak furt že všechno přeháním, že řeším blbosti, apod.@Tichošlápek : Obávám se, jestli to zvládnu… [/citace
Odejdi ale aspon mu to řekni, a co nejdriv zacni vse rusit
@Anonymní píše:
@Dojcanis : Na svatbu jsem přistoupila protože ho miluji, ale od té doby se rapidně změnil, začal mi „poroučet“ s kým se můžu bavit (zakázal mi se bavit s kámošema, a když už jsem chtěla s nima jít, tak byla hrozná scéna), zakázal mi studovat VŠ a přitom mi neustále omlacuje o hlavu, že on má titul. Donutil mě změnit práci kvůli tomu, že jsem vydělávala víc než on a jeho ješitnost to nemohla zvládnout, poslední dobou si mě skoro nevšímá, nějaké mazlení nebo dotyky nejsou. Když chci s ním mluvit o nějakém mém problému, tak furt že všechno přeháním, že řeším blbosti, apod.@Tichošlápek : Obávám se, jestli to zvládnu…
Nevdávej se… Tohle není ok chování…včas se sbal a řekni mu to a pak ihned odejdi… směřuje to k průšvihu
Pokud vám, to neklape, tak mu to řekni. To přeci musí cítit i on že to není to pravé
Za mě raději zklamaný ex, než zkažené dva životy
Samozřejmě bys měla brat ohled i na něj ne jen na sebe. Pokud ho nemilujes, měl by být ten první, kdo se to dozví ![]()
@radkka píše:
Hodláš opustit chlapa 14 dní před svatbou, opravdu jsi tak ubohá, že utečeš? Nezaslouží si trochu něco jiného?Ale co, boží mlýny melou…
No jestli to tak cítí, to raději ať uteče, je to mnohem lepší varianta pro oba, než být nevěrná a záhy se rozvádět…
Ty se ho bojíš, co? Udělej to co nejdřív, tohle by si zasloužilo mu to ale říct osobně. Víc než bývalý by ti ale měli vadit všechny ty důvody, jeho manipulace a žárlení.
@Malaga píše:
No jestli to tak cítí, to raději ať uteče, je to mnohem lepší varianta pro oba, než být nevěrná a záhy se rozvádět…
To je asi stejný, jako kdybys napsala, že je lepší být nevěrná a uklidnit si tím nervy, než doma manžela zabít ![]()
Chce se rozejít ok, ale není jí deset, měla by se k tomu postavit čelem.
Ahoj holky,
Obracím se na Vás s pomocí. S přítelem žijeme téměř rok spolu a za 14 dní se máme brát. Ale uvědomuji si, že nejsem v tom vztahu šťastná a asi si ho nedokážu vzít. Začala jsem si psát s mým ex a zjistila jsem, že ho stále miluji a už tolik nemiluji svého přítele (spíš ho mám jen ráda).
Přemýšlím, že se odstěhuji a ten vztah ukončím, ale nevím jak na to. Do očí mu to nedokážu říct a nevím, jestli je vhodné mu třeba tu nechat dopis anebo mu nechat dopis a na pár dní jen odjet.
Co byste dělali v mé situaci vy?