Nevím, jak pomoci kamarádce

Anonymní
28.5.13 20:18

nevím jak pomoci kamarádce

Ahoj všem, omlouvám se za anonym. Ale mám kamarádku, co se do pátku mají vystěhovat z bytu. Bydlela s mamou a jejím přítelem. Platila jim klasika nájem a oni si ty prachy nechávaly. Noo a ted dostaly ultimátum, že pokud nezaplatí prachy pujdou pod most. Bohužel kamarádka má 8 měsícní dcerku a peníze žádný. Město ji byt nedá, protože její máma má dluh na popelnicích, a neplatily elektriku, plyn. byt to městský není. je mi ji líto, ale zároven už tak od prosince kdy jsem zjistila, že mamce pujcuje a ona jí nevrací hudrovala at jde do podnájmu…
nevím asi co slyšet, bohužel pomoci ji nemůžu, dávala jsem ji sunar, věci po dceři aby ušetřila, ale stále nic nešetřila a dotovala mamku s přítelem. Peníze jsem jí taky půjčila a ted vím že je neuvidím, ale zas je zpet nechci. Je mi líto té maličké. Ale třeba pro nekoho to bude odstrašujíci případ

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
28.5.13 20:21

Kaamradku bych poslala za socialnimi pracovnicemi do nejblizsiho azyloveho domu pro matky s detmi. Neb nemuze zustat s ditetem pod mostem. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.5.13 20:21

Nějak to nechápu, píšeš že mámě platí nájem, že jí dotuje…A pak, že pokud nezaplatí tak jí máma vyhodí..Když platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
28.5.13 20:22

Co kdyby zkusila azylový dum pro matku a dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No najem dávala mamce a ta ho bohužel neplatila :-(. ted to vyplulo na povrch

• Citovat
  • Upravit
20807

Nebudu tu komentovat, jak je tvoje kamarádka hloupá a pátrat po tom, proč to nechala zajít takhle daleko… to ať si ona vypořádá se svým svědomím, kam až to dotáhla a jaký život připravila svému dítěti…
jediné co mě napadá, je pomoct jí najít kontakty na azylové domy, aby měly s holčičkou střechu nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
28.5.13 20:23
@LuStep píše:
Kaamradku bych poslala za socialnimi pracovnicemi do nejblizsiho azyloveho domu pro matky s detmi. Neb nemuze zustat s ditetem pod mostem. Drzim palce!

Byla jsi rychlejší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@Anonymní píše:
No najem dávala mamce a ta ho bohužel neplatila :-(. ted to vyplulo na povrch

Aha
V tom případě azylový dům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

@Prcek88 ja to pochopila tak, ze dala na najem mame a ta misto toho, aby zaplatila najem penize utratila jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 20:25

Holky díky azylový dum mě nenapadl… :palec: :palec: :palec:. řeknu jí to.

• Citovat
  • Upravit
1240
28.5.13 20:26

Azylový dům, nic jiného radit nelze. Tam snad budou umět pomoci i s tím ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.5.13 20:26

Do azylaku by ji meli vzit. Jsou tam zkusene socialni pracovnice. Pobyt je tam limitovany na 1 rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 20:28

Já jen doufám, že kamarádka neudělá blbost a nebude chtít majiteli ten dluh zacvakat a nezustane pak u nich. říkala jsem jí at prostě jde od nich… a je s dcerkou sama

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.5.13 20:30

Nijak, kamarádka je evidentně nemyslící píp, některý lidi holt musí padnout až na dno, aby se probrali. Penězům udělej pápá a nech ji svému osudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.13 20:31

Musela by si vzít pujčku, ale to už asi nějakou s hodně urokama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová