Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Komu není rady, tomu není pomoci. Někdy to je hodně tvrdé, hodně smutné, zvlášť, když jsou do toho zatažené malé děti, které nemají žádnou obranu.
Pomoct jí můžeš leda radou, ty už tady zazněly. Nic víc pro ni neuděláš. Je to její boj.
Já nechápu, proč by jí jako nemohli dát městský byt, když dlužníkem je, jak píšeš, její matka a ne ona. ![]()
Ale jestli si ta kamarádka už někde půjčuje, tak je stejnak v řiti, nezachráníš ji a nemáš si co vyčítat, komu není rady…
@Gina108 píše:
Já nechápu, proč by jí jako nemohli dát městský byt, když dlužníkem je, jak píšeš, její matka a ne ona.
Ale jestli si ta kamarádka už někde půjčuje, tak je stejnak v řiti, nezachráníš ji a nemáš si co vyčítat, komu není rady…
@Anonymní píše:
Taky právě tohle nechápu! prý ona dluhy nemá ale máma ano. Ale jelikož prý bydlí s mámou tak kvuli tomu ji město nedá byt. Čím víc se v tom plácám tím víc si myslím že asi lže. nevím. nebo zda nechce peníze, ale ty radši dám svým dětem.
Máte pravdu pomohla jsem ji dost a tím moje pomoc končí.
Tady jde o to, jestli ma ona zaplacene za sebe popelnice. Jinak taky, sama si na to prijde. Jedine azylak.
@Gina108 no u nás to je třeba tak, že pokud chceš třeba měnit byt(obecní, městský) tak nesmí být dlužníkem nikdo kdo má v tom určitém bytu TP, takže byt je třeba psaný na mě, myslím nájemní smlouva. A pokud by třeba můj muž nebo syn(plnoletý) něco dlužil, třeba popelnice, parkování atd. tak mám smůlu.