Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak z toho, co jsi tady dala, tak ten firkon. Jinak je to všechno úplně to samý a je úplně jedno, co si vybereš. Zaměřuješ se na stejné typy kočárků, které mají spoustu much, které člověk přejde s tím, že to prostě nestálo moc peněz a dá se s tím jezdit, ale nenadchnou
Předpokládám, že k těm vybraným nechceš kupovat ty trojkombinační autosedačky, že ne? ![]()
@Claire Bare mě bgb bee zklamalo, když jsem viděla naživo
čekala jsem víc..:( teď máme Stokke Trailz, ale čekáme ještě na to mímo ![]()
@Lenka.813 na spoustu kocarku jdou pridelat pomoci adapteru kvalitni autosedacky - vajicka pomoci adapteru. Napr. Maxi-cosi, Cybex apod..
@Barborkaa26 ja teda musim rict, ze kdyz jsem ho jela objednat tak jsem se trochu bala co me pak ceka az s nim u nas vyjedu do mesta. No uplne pohoda
kostky, lesni cesta, apod v klidku a to jsem se dost bala
aaa Stokke bych chtela taky zkusit ale pritele by nejspis uz ranila mrtvice ![]()
@Claire Bare drahý ještě neznamená kvalitní nebo praktický, můj první kočár byl za asi 25 tis s letěl z baráku za 4 měsíce, skončila jsme u poláku za 5 tisíc a je nejlepší..
@Barborkaa26 nevím, maxi cosi mura nebo mutsy mi nízké nijak nepřišly…
@Claire Bare a je stabilní? když jsem okoukávala, tak mi přišlo, že moc ne, ale to asi dělala blbý dojem ta jeho stříška.. ![]()
@Krrysa šílenej jak pro koho
a mluvila jsem o hluboké korbě, zatím, a taky, nemáme xplory, ale trailz ![]()
@Krrysa ja jsem max spokojena
vybirala a zkousela jsem dlouho. Mela jsem pred Bugaboo X-landera, upadlo mi kolecko, zlomil se kloub = letel do popelnice. A to neni x-lander levnej polak ![]()
@Barborkaa26 na golfky me stabilitou opravdu prekvapil. V lete mi do nej vlezly dve 18m deti. Syn sedel vzadu na sklopene zadove operce a kocar se ani nehnul.
@Barborkaa26 já vím, trailz má šílenej sporťá, jen plastová podnožka, poholdí pro dítě celekm nula, vůbec si neumím představit, že bych v tom nechávala dítě spát…
@Claire Bare já jsem tatky měl chvilku x landera XA, korba mrńavá, odpružení žádný, adaptéry na korbu zvlášť i na sedačku zvlášť, to bylo jak u blbejch, pořád to přehazovat.. a když se mi synek nevešel ve 4m do korby, tak šel z domu
lae já jsem na kočárky extrémně vybíravá, měla jich určo přes 20..
@Claire Bare ty jo, tak to je paráda
my teda momentálně odnaučujeme mládě od kočáru, sourozenecký nechci, tak až na druhé ![]()
@Lenka.813 já mám doma roan marita a firkon swing long… ten firkon má obrovsk prostornej sporťák, ale není tak kvalitní, jako roan marita..