Nevím jaký kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
239
27.11.15 20:47

Roan marita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5499
27.11.15 20:57

Ahoj, předpokládám, že jsi prvorodička? :) Rozmysli si, jestli v případě, že budeš chtít další dítě, si necháš kočárek. Na první jsem taky měla trojkombinaci, ale už bych to v životě neudělala. Trojkombinace je takový základ.. ve finále jsme kupovali kvalitnější vajíčko (hodně jsme jezdili autem) a jiný sporťák (prostornější). Nebudu ti psát konkrétní značku, na tu si asi budeš muset přijít sama, zaměř se na požadavky, já měla 4 nafukovací kola, prostornou korbu, aby se samozřejmě líbil a vzhledem k manželově výšce i dostatečně vysoký. Teď, na druhé dítě, jsem kupovali samotný hluboký kočár, opět jsem měla požadavky 4 nafukovací kola, dostatečně velkou korbu a výšku, ale máme to tedy z jiné cenové kategorie :oops: :oops: Vajíčko máme po první Cybex a jsem maximálně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
27.11.15 21:07

@Lenka.813 Depemo Alpiron - není nejhorší, mám ho už 9 měsíců a OK. Ale než něco koupíš běž si to osobně vyzkoušet, každý máme jiný představy a některé kočárky tě mohou na konec pěkně zklamat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
27.11.15 21:08

Máme Firkon Vario Long, jsme spokojení.
Pozitiva:

• neměl dosud žádnou vadu (7 měsíců)
  • kolečka jsme půl roku nemuseli dofukovat (to píšu proto, že několik kamarádek dofukuje co týden).
  • Převážíme ho pořád, denně měním sporťák za hlubokou korbu a zpátky a nic se na tom nekazí.
  • má pěkně velkou hlubokou korbu.
  • jezdím s ním po rozryté zahradě a je to v pohodě, i když s odpružením koženými pásky se to nedá srovnat. Na druhou stranu nafukovací kolečka a péra toho zachytí taky hodně
  • sporťák jde snížit až do lehu

Negativa:

• moc skladný mi nepřipadá, ale nemám srovnání; ale nijak nám to nevadí.
  • přijde mi dost tuhá brzda, ale taky nemám srovnání

Máme z něj trojkombinaci, celkem za necelých 10 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
Frantiskaaa

Já dítě nemám a v dohledné době to ani nehrozí, ale kamarádka čeká, tak jsem sběhlá v kočárcích, mně se moc líbí tako extreme eco v olivové barvě, je to trojkombinace, co na něj říkáte?

• Citovat
  • Upravit
Frantiskaaa
@Bebepe píše:
Roan marita

ten je o ničem

• Citovat
  • Upravit
ferret
27.11.15 21:11

@Barborkaa26 Tak to my pokud budeme mít druhé dítě a tahle naše stávající trojkombinace vydrží, tak ji měnit určitě nebudeme. Takže jak píše @radka101, je potřeba to vyzkoušet a teprv pak se rozhodovat.

• Citovat
  • Upravit
6307
27.11.15 21:12

@Lenka.813 s holandským kočárkem gb Hardy se taky vejdeš do 10 000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:13

@ferret jak říkám, trojkombinace je pro mě základ, rozhodně jsem doposud neviděla z trojkombinace vajíčko, které by bylo top.. například

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.11.15 21:13

@Lenka.813 Taky už bych nešla do trojkombinace, i když před dítětem mi to přišlo super. Hluboký bych chtěla nějaký houpavý (stejně jsme moc nikam nejezdili - klidně bazar za pár korun, je to na půl roku, tak co už), a pak pořádně vychytaný sporťák: s tím se jezdí dva tři roky. Za mě Baby Jogger - skladnost nepřekonatelná, ovladatelnost kouzelná, veliký pro dítě, lehký. Ale je teda trochu dražší, než kolik chceš dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 21:14

@Frantiskaaa ten je tak o ničem, že už mi vozí páté dítě v naprosto hard core podmínkách a terénu.. kdyby každej byl takhle o ničem, byla by paráda vybírat…
@Lenka.813 hlavně si nekupuj trojkombinaci.. polský kočárky jsou docela fajn, a le do polskýho vajíčka bych nešla ani omylem, ale na polské kočárky už se docela často dělají adaptéry na vajca dobrá ( romer, maxi cosi, cybex)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 21:15

@Barborkaa26 já jo, k trojkombinaci od mutsy nebo maxi cosi jsou super vajca :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:15
@Slečna Ferka píše:
@Lenka.813 Taky už bych nešla do trojkombinace, i když před dítětem mi to přišlo super. Hluboký bych chtěla nějaký houpavý (stejně jsme moc nikam nejezdili - klidně bazar za pár korun, je to na půl roku, tak co už), a pak pořádně vychytaný sporťák: s tím se jezdí dva tři roky. Za mě Baby Jogger - skladnost nepřekonatelná, ovladatelnost kouzelná, veliký pro dítě, lehký. Ale je teda trochu dražší, než kolik chceš dát.

jasný souhlas :) ono se postupně přichází na nedostatky při trojkombinaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:16

Tyhle kocary jsou o nicem. Muj kocar ti radit nebudu protoze je uplne z jine cenove relace ale z tech levnejsich se mi libi Chicco Urban, Britax B-motion a GB Hardy ;)

Příspěvek upraven 27.11.15 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:16

@Krrysa ale ty kočárky, nebo spíš jejich konstrukce, jsou pak nízké, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí