Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, předpokládám, že jsi prvorodička?
Rozmysli si, jestli v případě, že budeš chtít další dítě, si necháš kočárek. Na první jsem taky měla trojkombinaci, ale už bych to v životě neudělala. Trojkombinace je takový základ.. ve finále jsme kupovali kvalitnější vajíčko (hodně jsme jezdili autem) a jiný sporťák (prostornější). Nebudu ti psát konkrétní značku, na tu si asi budeš muset přijít sama, zaměř se na požadavky, já měla 4 nafukovací kola, prostornou korbu, aby se samozřejmě líbil a vzhledem k manželově výšce i dostatečně vysoký. Teď, na druhé dítě, jsem kupovali samotný hluboký kočár, opět jsem měla požadavky 4 nafukovací kola, dostatečně velkou korbu a výšku, ale máme to tedy z jiné cenové kategorie
Vajíčko máme po první Cybex a jsem maximálně spokojená ![]()
@Lenka.813 Depemo Alpiron - není nejhorší, mám ho už 9 měsíců a OK. Ale než něco koupíš běž si to osobně vyzkoušet, každý máme jiný představy a některé kočárky tě mohou na konec pěkně zklamat.
Máme Firkon Vario Long, jsme spokojení.
Pozitiva:
Negativa:
Máme z něj trojkombinaci, celkem za necelých 10 tisíc.
Já dítě nemám a v dohledné době to ani nehrozí, ale kamarádka čeká, tak jsem sběhlá v kočárcích, mně se moc líbí tako extreme eco v olivové barvě, je to trojkombinace, co na něj říkáte?
@Barborkaa26 Tak to my pokud budeme mít druhé dítě a tahle naše stávající trojkombinace vydrží, tak ji měnit určitě nebudeme. Takže jak píše @radka101, je potřeba to vyzkoušet a teprv pak se rozhodovat.
@Lenka.813 s holandským kočárkem gb Hardy se taky vejdeš do 10 000kč.
@ferret jak říkám, trojkombinace je pro mě základ, rozhodně jsem doposud neviděla z trojkombinace vajíčko, které by bylo top.. například
@Lenka.813 Taky už bych nešla do trojkombinace, i když před dítětem mi to přišlo super. Hluboký bych chtěla nějaký houpavý (stejně jsme moc nikam nejezdili - klidně bazar za pár korun, je to na půl roku, tak co už), a pak pořádně vychytaný sporťák: s tím se jezdí dva tři roky. Za mě Baby Jogger - skladnost nepřekonatelná, ovladatelnost kouzelná, veliký pro dítě, lehký. Ale je teda trochu dražší, než kolik chceš dát.
@Frantiskaaa ten je tak o ničem, že už mi vozí páté dítě v naprosto hard core podmínkách a terénu.. kdyby každej byl takhle o ničem, byla by paráda vybírat…
@Lenka.813 hlavně si nekupuj trojkombinaci.. polský kočárky jsou docela fajn, a le do polskýho vajíčka bych nešla ani omylem, ale na polské kočárky už se docela často dělají adaptéry na vajca dobrá ( romer, maxi cosi, cybex)…
@Barborkaa26 já jo, k trojkombinaci od mutsy nebo maxi cosi jsou super vajca ![]()
@Slečna Ferka píše:
@Lenka.813 Taky už bych nešla do trojkombinace, i když před dítětem mi to přišlo super. Hluboký bych chtěla nějaký houpavý (stejně jsme moc nikam nejezdili - klidně bazar za pár korun, je to na půl roku, tak co už), a pak pořádně vychytaný sporťák: s tím se jezdí dva tři roky. Za mě Baby Jogger - skladnost nepřekonatelná, ovladatelnost kouzelná, veliký pro dítě, lehký. Ale je teda trochu dražší, než kolik chceš dát.
jasný souhlas
ono se postupně přichází na nedostatky při trojkombinaci..
Tyhle kocary jsou o nicem. Muj kocar ti radit nebudu protoze je uplne z jine cenove relace ale z tech levnejsich se mi libi Chicco Urban, Britax B-motion a GB Hardy ![]()
Příspěvek upraven 27.11.15 v 21:24
@Krrysa ale ty kočárky, nebo spíš jejich konstrukce, jsou pak nízké, ne?