Nevím jaký kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11808
27.11.15 21:52

Já vahala ještě mezi navigton caravel, ale ten mi u muže neprošel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
27.11.15 21:53

Baby desing lupo?

• Citovat
  • Upravit
530
27.11.15 21:57

@Krrysa ty to musis mit opravdu zajimave :mrgreen:

@Barborkaa26 snad ti to projde. Me mladej spi jeste ted 2-3hod v kocaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.11.15 21:57

No já jako prodejce bych ti raf pol future a ani jiný podobný kočárek moc nedoporučil. Má dvoubodové uchycení korby a tak s tím většína mamin ( i prodavaček) docela zápasí.
Prodáváme pouze raf pol a tak byh ti doporučil model largo , nebo model margaret popřípadě model whitelux , pokud máš ráda bílou.
Co doporučím sledovat.
Aby na sedačce směrem k madlu kočárku netrčely vodorovné červené páčky, ty když dítě zmáčkne tak odpoutá přední čepy sedačky a převrátí se dozadu. ( neodpovídá normě en 1888)
Aby měl brzdu ve tvaru kolébky, protože jinak budeš muset kočárek odbržďovat kopem zespodu, což není příjemné v sandálích a lehce si tím zničíš i boty.
Na léto je dobré velké větrání kluboké korby. Taky je důležitá výška dna kočárku od země. Spousta kočárků je velmi nízká a to aby k tomu lezl člověk po kolenou.
U nás je nejprodávanější kočárek raf pol margaret který je na rámu s neotáčecími koly, ale není problém ho koupit s koly otočnými. cena za trojkombinaci 8199Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 22:03

@Claire Bare nenudím se :D
@Barborkaa26 odrážedlo je fajn, pokud je dítě ovladatelné, ej to pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.11.15 22:35

Já mám Baby Design Lupo Comfort dvojkombinaci. Vajíčko jsem chtěla lepší, takže jsem šla do Cybexu. A když bylo synovi rok a půl, tak jsem golfky Chicco, které jsem měla většinou na pobíhání po obchodech vyměnila za Valco Snap 4 a s ním jezdím do teď. Synovi je 21M. Když bych si mohla znovu vybrat. Tak bych si koupila jen hluboký kočárek a pak Snapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.11.15 23:37

Nikde v komentarich jsem nezaznamenala znacku Jané. Jen teda v tom cenovem rozmezi jedine z druhe ruky. Ja mam bazarovy, odvozila jsem v tom 2 deti a cekame treti :) a temer denne sjizdim schody, ale mam starsi verzi (prostornejsi), a porad drzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.11.15 08:10
@Frantiskaaa píše:
ten je o ničem

Nesouhlasim. Do města jsem si koupila mutsy igo a do terénu roan marita a neměnila bych. Nízká PC a same dobře zkusenosti.( do terénu je super, ale neumím si predstavit projíždění úzkých uliček v obchodech…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.11.15 08:44
@Lenka.813 píše:
@jakanas díky kouknu na to, akorát ty velky kola sou hrozný :mrgreen:

jak jsem psal, margaret se podává i s malými otočnými koly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.11.15 08:53
@Amoletka píše:
Nikde v komentarich jsem nezaznamenala znacku Jané. Jen teda v tom cenovem rozmezi jedine z druhe ruky. Ja mam bazarovy, odvozila jsem v tom 2 deti a cekame treti :) a temer denne sjizdim schody, ale mam starsi verzi (prostornejsi), a porad drzi :palec:

Já jsem ho třeba vůbec nezmiňovala, protože zakladatelka trojkolku nechce, tak je zbytečný jí ho nabízet. Je teda fakt, že si maminy chválí i Rider, ale to jsou designově všechno úplně jiný kočárky, než je zakladatelky výběr :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15074
28.11.15 09:06
@Lenka.813 píše:
@jakanas díky kouknu na to, akorát ty velky kola sou hrozný :mrgreen:

velký kola jsou nejlepší, ale jasně, každýmu se líbí něco jinýho. Mě přijdou nejpraktičtější na průjezd kdečím, i lehce jede ten kočár. Zas nechápu jak někdo může jezdit s pidikolečkama:-) Stejně většina uživatelů kočárků potom říká, že by pořídili zvlášť kočár pro mimino a sporťák jinej, protože ty z kombinací, to nebývá často ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.11.15 10:06

@hofka jenže co se stability týče, je velek rozdíl ty tři velký kola třeba na runu a na tomhle, protže jak jsou tam ty oéra, ab yto hodně houpalo, tak je to pak v terénu strašně nestabilní.. tyhle kola jsou fajn do města an mírnej terén, ale jinak je to spíš dizajnovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.11.15 10:28
@Krrysa píše:
@hofka jenže co se stability týče, je velek rozdíl ty tři velký kola třeba na runu a na tomhle, protže jak jsou tam ty oéra, ab yto hodně houpalo, tak je to pak v terénu strašně nestabilní.. tyhle kola jsou fajn do města an mírnej terén, ale jinak je to spíš dizajnovka…

s xRunem v terénu právě nemám problém, jak jsou kola zešikmený, stabilita do stran je vpohodě. Nevýhoda u něj je-ale to je záměrně, je to prostě opravdu sportovní kočár, že má těžiště hodně vzadu-aby se dobře s ním manipulovalo, ale kvůli tomu se nedá přetížit madlo, potom se snadno překlopí dozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.11.15 10:37
@hofka píše:
s xRunem v terénu právě nemám problém, jak jsou kola zešikmený, stabilita do stran je vpohodě. Nevýhoda u něj je-ale to je záměrně, je to prostě opravdu sportovní kočár, že má těžiště hodně vzadu-aby se dobře s ním manipulovalo, ale kvůli tomu se nedá přetížit madlo, potom se snadno překlopí dozadu

No to já třeba právě nechápu, co kdo vozí v tašce na kočáru, že se mu podaří ho překlopit. Prázdnej kočár jo, to už se mi u Jané taky povedlo, že jsem na madlo pověsila hodně, ale četla jsem, že se někomu podařilo překlopit kočár i s dítětem 8o To tam snad už musei mít pověšený cihly nebo já nevím co 8o Taky jsem vozila tašku napráskanou, že jsem ji kolikrát ani nezapnula, ale tohle se mi prostě nepovedlo, a to má kluk i teď ve 2,5 letech jenom 12 kilo.

• Citovat
  • Upravit
15074
28.11.15 11:26
@Tunrida píše:
No to já třeba právě nechápu, co kdo vozí v tašce na kočáru, že se mu podaří ho překlopit. Prázdnej kočár jo, to už se mi u Jané taky povedlo, že jsem na madlo pověsila hodně, ale četla jsem, že se někomu podařilo překlopit kočár i s dítětem 8o To tam snad už musei mít pověšený cihly nebo já nevím co 8o Taky jsem vozila tašku napráskanou, že jsem ji kolikrát ani nezapnula, ale tohle se mi prostě nepovedlo, a to má kluk i teď ve 2,5 letech jenom 12 kilo.

ona stačí běžná taška plus velká petka pití plus odrážedlo a další kraviny a je to hned:-) xRun je prostě na běhání a ne nákupní košík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí