Kočárek značky Baby design

1126
9.11.15 16:05

kočárek zn. Baby design

Ahoj maminky, pořád ještě nemáme úplně jasno, jaký kočárek koupit. Ale vypadá to na zn. Baby design. Moc se nám líbí baby design husky, dvojkombinace +přikoupit vajíčko -viz foto. Mate některá kočárek této značky? Jak jste s ním spokojené? Líbí se mi, že je lehký a hlavně skladný…máme menší auto. Diky za za reakce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6185
9.11.15 16:08

@1Evuli My ho máme a jsme spokojení. Je lehoučký, krásně se s ním manipuluje a složený taky hned. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
9.11.15 16:20

Já mám v plánu si pořídit Baby design lupo, ale myslím, že je to to samé jako husky :) taky jsem četla samé pozitivní zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.11.15 16:37

@mmch a mate tento ze série husky? V jaké barvě? Takže zatím žádné nedostatky nepozorujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.15 16:43

My máme Baby design lupo 2014, celá hnědá barva (http://kocarky.heureka.cz/…-hneda-2015/) a jsme moc spokojení, používáme od března, nyní už máme sporták. Kočár je lehký, skladný, vleze se nám do auta, dole akorát košík na nákup, skvěle se s ním manipuluje a jezdí :potlesk:. Hluboká korbička tedy není kdovíjak velká (cca 70 cm), ale my máme větší mimčo, v půl roce má proporce ročního dítěte, takže jezdí už ve sportáku. Akorát mi vadí u sportáku držení nánožníku, takové blbé pásky suchých zipů na omotání kolem stříšky, takže kolikrát to jde špatně zapnout a nánožnik začne sjíždět. To je však maličkost, jinak ten kočár miluji. :palec: Možná, že už nové kolekce to mají lépe vyřešené. Já i manžel můžeme doporučit, babička by měla výtku, že hluboká korba je malá a pro větší mimčo nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.11.15 16:57

Já mám comfort lupo a jsem z něj nadšená:) Sice ještě jsme pořádně nevyjeli, mimčo má teprv přijít na svět, ale jsme z něj nadšení:) Mimochodem, husky není teď k dostání, prý nejdřív únor 2016. Tak nevím, jak na to spěcháte. Já měla problém sehnat i ten comfort lupo v té světle zelené barvě. Jo a pozor - barvy jim moc nesedí, je lepší vidět naživo. Já měla vybraný dlouho comfort lupo 2015 v šedé barvě a naživo je hnusně fialový 8o :? zato třeba ta zelenkavá je krásná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.11.15 17:09

@loves tak s tím, ze není husky teď k dostani jste me dostala…ale tak termín máme v březnu tak snad uz bude :cert:

Jinak holky jde rada, ze u vás zatím spokojenost, tato značka je nas favorit, líbí se mi jejich design.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.11.15 22:47

@1Evuli však zkuste pozjišťovat, ale toto bylo sděleno mě a nejen mě. Možná nějaký obchod ještě nějaký kus na skladě má, těžko říct. Já obtelefonovávala skoro 2 hodiny různé normální i internetové obchody, abych ten svůj sehnala za rozumnou cenu. Protože cena se pohybovala zhruba mezi 9-12 000. Předpokládám, že v těch dražších obchodech by ještě něco bylo. Tak třeba by se Husky sehnat dal. ale mi se teda nechtělo platit víc, než bylo třeba, když se nakonec zadařilo najít i v té nižší cenové relaci. Ale asi poslední v čr, podle toho, co vše jsem obtelefonovala :D :D a nedejte na to, že netový obchod píše, že jsou na skladě - většinou to není aktualizované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
10.11.15 06:57

@loves diky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.11.15 23:32

Já ho dnes objednal z eshopu ajashop.cz a měl by přijít v prosinci nebo další várka v lednu..taky čekáme až v březnu, ale chceme tento, původní Tako Moonlight/ Omega se nám zajedl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.11.15 07:22

D @dr._lukas diky za tip :palec: Jen se zeptám…ktery typ jste objednavali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.11.15 07:33

Celošedý :-) ty barevné kombinace se nám nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.12.15 09:44

Ahoj, nevíte prosím některá, zda je někde k vyzkoušení Baby design Lupo v Brně? Děkuji za info :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.12.15 10:43

@marahel v Babycaru jich maji min. 5 nebo aspon nedavno jeste meli ;). Meli tam Lupo Comfort tmave modry a pak nekolik barev Lupo Dotty :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.12.15 11:28

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie