Nevím kde koupit kalhoty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.12.21 22:01

nevím kde koupit kalhoty

Ahoj, měla bych takový dotaz. Do pár dnů (přesněji nejlépe do pátku) bych potřebovala sehnat kalhoty. Straight fit s vysokým pasem černé. Jenže mým problémem jsou míry a vůbec nevím kde nějaké sehnat. Jsem poměrně vychrtlina, přes pas 63-66, přes boky cca 92,5 a jsem vysoká 186 cm - bohužel. Hledala jsem všude, ale vždy jsou buďto moc krátké, nebo mají díru na kolenou, což zrovna nepotřebuju. Kdyby mi některá z vás poradila, kde nejlepší sehnat, byla bych moc vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
29.12.21 22:37

U nás v c a a mívají běžné prodloužené délky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
29.12.21 22:48

Decathlon sekce golf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
29.12.21 22:53
@Anonymní píše:
Ahoj, měla bych takový dotaz. Do pár dnů (přesněji nejlépe do pátku) bych potřebovala sehnat kalhoty. Straight fit s vysokým pasem černé. Jenže mým problémem jsou míry a vůbec nevím kde nějaké sehnat. Jsem poměrně vychrtlina, přes pas 63-66, přes boky cca 92,5 a jsem vysoká 186 cm - bohužel. Hledala jsem všude, ale vždy jsou buďto moc krátké, nebo mají díru na kolenou, což zrovna nepotřebuju. Kdyby mi některá z vás poradila, kde nejlepší sehnat, byla bych moc vděčná.

sportovní, elegantní do práce? Zkus tchibo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.12.21 07:29
@katyna1984 píše:
U nás v c a a mívají běžné prodloužené délky

Co vím, tak už jen v Praze. Z plzeňského CaA nás poslali právě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
30.12.21 11:39

Pokud hledáš jeans, tak kterýkoliv značkový obchod, mívají i prodloužené délky. Já jsem jedny dlouhé sehnala dceři nedávno v Mustangu a ani nemusela mít prodlouženou délku. Je také otázka, kolik do toho můžeš a chceš investovat. Tohle už pak nejsou levné nákupy do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák