Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabina1812 ahoj,já bych řekla,že jsou manžela
nepřemýšlej nad tím,udělala jsi chybu a jsi potrestaná výčitkami
Ještě je možná taky varianta, že jedno dítě je manžela a druhý toho jiného muže ![]()
Myslím si že šance že nejsou manžela je minimální ale vytrestala ses sama
@Trojlístek píše:
@Sabina1812 a kdy byl styk s manželem?
No to je těžko my spíme spolu skoro furt , takže přesný datum dát nemůžu.
Důležitý a smerodatny je termín z prvního screeningu. To je který? Já mám TP 24.8. A poslední MS jsme měla od 19.11., takže pokud by ten tvuj termín ze screeningu byl 25.8., tak bych se moc nebala, že ze styku 20.11. budes těhotná. Pokud by ten termín byl 20.8., tak by to asi akorát vycházelo. Každopádně jistě ti to stejně řekne jen test DNA.
@chaela píše:
Důležitý a smerodatny je termín z prvního screeningu. To je který? Já mám TP 24.8. A poslední MS jsme měla od 19.11., takže pokud by ten tvuj termín ze screeningu byl 25.8., tak bych se moc nebala, že ze styku 20.11. budes těhotná. Pokud by ten termín byl 20.8., tak by to asi akorát vycházelo. Každopádně jistě ti to stejně řekne jen test DNA.
25.8.2019 mám dvakrát podtržený a to mám z UTZ prý dle UTZ je to přesnější než z menstruace, toho 20.jsem si sama vypočítala, když se mi děti o něco zvětšily z CRL. Ale jelikož jsem v 18tt tak se mění furt, asi je to blbost toho 20.8. Termín.
šance, že jsou děti milence, je minimální. K oplodnění potřebuješ ejakulát a ten jsi v sobě neměla ani náznakem
.
Propočítávat termín PM, ovulace a stáří plodů dle ultrazvuku se mi nechce ani nemám dostatek údajů. Doufám, že tě svědomí vytrestalo a už nebudeš pokoušet osud.
@kristyn.g píše:
Myslím si že šance že nejsou manžela je minimální ale vytrestala ses sama
Ano vytrestala a není den, kdy na to nemyslím.
@pe-terka píše: šance, že jsou děti milence, je minimální. K oplodnění potřebuješ ejakulát a ten jsi v sobě neměla ani náznakem.
Propočítávat termín PM, ovulace a stáří plodů dle ultrazvuku se mi nechce ani nemám dostatek údajů. Doufám, že tě svědomí vytrestalo a už nebudeš pokoušet osud.
Ano k orgasmu nedošlo, za prvé bych to poznala a za druhé,když jsem ho vyhazovala, tak mi ještě nadal, že se neudělal. Ale slyšela jsem o preejakulátu, tak z toho mám taky obavy. Nechápu co se to se mnou stalo, svého manžela miluju nadevše, nechápu jak jsem mu takhle mohla ublížit. Ale na to je už pozdě, měla jsem přemýšlet dříve nad tím co dělám. Děkuji za radu.
@Sabina1812 No tak pak bych se nebala. Navíc pokud milenec neejakuloval, tak je to téměř vyloučené. A počítat si sama termíny podle aktuální velikosti děti je blbost. Žádné mimino neroste rovnoměrně, teď bude o 2 dny větší, potom o 3 menší…To by se termíny pořád měnily. Počítá se s tím z prvního screeningu.
@Marcam píše:
@Sabina1812 ahoj,já bych řekla,že jsou manželanepřemýšlej nad tím,udělala jsi chybu a jsi potrestaná výčitkami
Taky si myslím, doktor mi to taky vyvrácel, že by to nebyly jeho. Ale spíše mě chtěl uklidnit, šlo vidět , ze mě svou odpovědi odflakl. Deluji za názor ![]()
@Sabina1812 píše:
No to je těžko my spíme spolu skoro furt , takže přesný datum dát nemůžu.
Ze všeho dříve popsaného si myslím, že děti budou jistě manžela.
@chaela píše:
@Sabina1812 No tak pak bych se nebala. Navíc pokud milenec neejakuloval, tak je to téměř vyloučené. A počítat si sama termíny podle aktuální velikosti děti je blbost. Žádné mimino neroste rovnoměrně, teď bude o 2 dny větší, potom o 3 menší…To by se termíny pořád měnily. Počítá se s tím z prvního screeningu.
Dekuji moc. Jste hodná:-)
@Trojlístek píše:
Ze všeho dříve popsaného si myslím, že děti budou jistě manžela.
Děkuju za názor. ![]()