Nevím, kdo je otec mých dětí

10982
21.3.19 08:46

@Sabina1812 a kdy byl styk s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
21.3.19 08:48

@Sabina1812 ahoj,já bych řekla,že jsou manžela ;) nepřemýšlej nad tím,udělala jsi chybu a jsi potrestaná výčitkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178

Ještě je možná taky varianta, že jedno dítě je manžela a druhý toho jiného muže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443

Myslím si že šance že nejsou manžela je minimální ale vytrestala ses sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 08:49
@Trojlístek píše:
@Sabina1812 a kdy byl styk s manželem?

No to je těžko my spíme spolu skoro furt , takže přesný datum dát nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.3.19 08:49

Důležitý a smerodatny je termín z prvního screeningu. To je který? Já mám TP 24.8. A poslední MS jsme měla od 19.11., takže pokud by ten tvuj termín ze screeningu byl 25.8., tak bych se moc nebala, že ze styku 20.11. budes těhotná. Pokud by ten termín byl 20.8., tak by to asi akorát vycházelo. Každopádně jistě ti to stejně řekne jen test DNA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 08:55
@chaela
@chaela píše:
Důležitý a smerodatny je termín z prvního screeningu. To je který? Já mám TP 24.8. A poslední MS jsme měla od 19.11., takže pokud by ten tvuj termín ze screeningu byl 25.8., tak bych se moc nebala, že ze styku 20.11. budes těhotná. Pokud by ten termín byl 20.8., tak by to asi akorát vycházelo. Každopádně jistě ti to stejně řekne jen test DNA.

25.8.2019 mám dvakrát podtržený a to mám z UTZ prý dle UTZ je to přesnější než z menstruace, toho 20.jsem si sama vypočítala, když se mi děti o něco zvětšily z CRL. Ale jelikož jsem v 18tt tak se mění furt, asi je to blbost toho 20.8. Termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.3.19 08:56

šance, že jsou děti milence, je minimální. K oplodnění potřebuješ ejakulát a ten jsi v sobě neměla ani náznakem :nevim: .
Propočítávat termín PM, ovulace a stáří plodů dle ultrazvuku se mi nechce ani nemám dostatek údajů. Doufám, že tě svědomí vytrestalo a už nebudeš pokoušet osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 08:56
@kristyn.g píše:
Myslím si že šance že nejsou manžela je minimální ale vytrestala ses sama

Ano vytrestala a není den, kdy na to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 08:59
@pe-terka píše: šance, že jsou děti milence, je minimální. K oplodnění potřebuješ ejakulát a ten jsi v sobě neměla ani náznakem :nevim: .
Propočítávat termín PM, ovulace a stáří plodů dle ultrazvuku se mi nechce ani nemám dostatek údajů. Doufám, že tě svědomí vytrestalo a už nebudeš pokoušet osud.

Ano k orgasmu nedošlo, za prvé bych to poznala a za druhé,když jsem ho vyhazovala, tak mi ještě nadal, že se neudělal. Ale slyšela jsem o preejakulátu, tak z toho mám taky obavy. Nechápu co se to se mnou stalo, svého manžela miluju nadevše, nechápu jak jsem mu takhle mohla ublížit. Ale na to je už pozdě, měla jsem přemýšlet dříve nad tím co dělám. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.3.19 09:01

@Sabina1812 No tak pak bych se nebala. Navíc pokud milenec neejakuloval, tak je to téměř vyloučené. A počítat si sama termíny podle aktuální velikosti děti je blbost. Žádné mimino neroste rovnoměrně, teď bude o 2 dny větší, potom o 3 menší…To by se termíny pořád měnily. Počítá se s tím z prvního screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:01
@Marcam píše:
@Sabina1812 ahoj,já bych řekla,že jsou manžela ;) nepřemýšlej nad tím,udělala jsi chybu a jsi potrestaná výčitkami

Taky si myslím, doktor mi to taky vyvrácel, že by to nebyly jeho. Ale spíše mě chtěl uklidnit, šlo vidět , ze mě svou odpovědi odflakl. Deluji za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
21.3.19 09:02
@Sabina1812 píše:
No to je těžko my spíme spolu skoro furt , takže přesný datum dát nemůžu.

Ze všeho dříve popsaného si myslím, že děti budou jistě manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:04
@chaela píše:
@Sabina1812 No tak pak bych se nebala. Navíc pokud milenec neejakuloval, tak je to téměř vyloučené. A počítat si sama termíny podle aktuální velikosti děti je blbost. Žádné mimino neroste rovnoměrně, teď bude o 2 dny větší, potom o 3 menší…To by se termíny pořád měnily. Počítá se s tím z prvního screeningu.

Dekuji moc. Jste hodná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:07
@Trojlístek píše:
Ze všeho dříve popsaného si myslím, že děti budou jistě manžela.

Děkuju za názor. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky