Nevím, kdo je otec mých dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
21.3.19 09:07
@Trojlístek píše:
Ze všeho dříve popsaného si myslím, že děti budou jistě manžela.

Děkuju za názor. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.3.19 09:08
@Sabina1812 píše:
Ano k orgasmu nedošlo, za prvé bych to poznala a za druhé,když jsem ho vyhazovala, tak mi ještě nadal, že se neudělal. Ale slyšela jsem o preejakulátu, tak z toho mám taky obavy. Nechápu co se to se mnou stalo, svého manžela miluju nadevše, nechápu jak jsem mu takhle mohla ublížit. Ale na to je už pozdě, měla jsem přemýšlet dříve nad tím co dělám. Děkuji za radu.

myslím, že ve fázi těsně před ejakulací bys chlapa jen tak nesundala :P Takže bych se nebála ani toho preejakulátu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
21.3.19 09:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.3.19 09:21

Hlavní je TP určený na screeningu v I. trimestru, pak už ten růst dětí je individuální a nelze z něj dělat nějaké závěry. TP už se tak potom nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:22
@pe-terka píše:
myslím, že ve fázi těsně před ejakulací bys chlapa jen tak nesundala :P Takže bych se nebála ani toho preejakulátu. :think:

Vždy když jsem sama tak mě to užírá, takže hledám všelijaké blbosti na internetu. Uklidnila ste mě. Teď mě spíš trápí zdát mu říct o nevěře nebo ne. Vím, že je žárlivý, výbušný a tohle by asi nerozdýchal. Jinak je samozřejmě ten nejlepší chlap :oops: nevím zda je fér aby žil ve lži, ale na druhou stranu o nej nechci přijít s vím , ze bych to znova neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:24
@bartsch píše:
Hlavní je TP určený na screeningu v I. trimestru, pak už ten růst dětí je individuální a nelze z něj dělat nějaké závěry. TP už se tak potom nemění.

TP z menstruace v prvním teimestru mám 15.8. ale to si opravdu nejsem jistá kdy menstruace byla a mám to velmi nepravidelné. Ale dle UTZ v prvním trimestru mám napsaný 25.8.2019.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.3.19 09:40
@Sabina1812 píše:
TP z menstruace v prvním teimestru mám 15.8. ale to si opravdu nejsem jistá kdy menstruace byla a mám to velmi nepravidelné. Ale dle UTZ v prvním trimestru mám napsaný 25.8.2019.

Dle MS je to pouze orientační na začátku těhotenství. Ale cykly máme každá jinak, že. Ber ten TP dle screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 09:42
@bartsch píše:
Dle MS je to pouze orientační na začátku těhotenství. Ale cykly máme každá jinak, že. Ber ten TP dle screeningu.

Děkuji moc, teď už můžu být v rámci možností klidná a užívat si těhotenství naplno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.19 09:58

Myslím že je největší pravděpodobnost, že jsou manžela, ale když už se stalo, neřešila bych čí jsou, ale aby byli zdravé a v pořádku, člověk dělá chyby, hold se stalo, ale už to vrátit nejde. Přeji pohodové těhotenství a myslím, že strachem je člověk vytrestaný až dost sám, takže zahodit minulost a odpustit si :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.3.19 09:59
@Sabina1812 píše:
Vždy když jsem sama tak mě to užírá, takže hledám všelijaké blbosti na internetu. Uklidnila ste mě. Teď mě spíš trápí zdát mu říct o nevěře nebo ne. Vím, že je žárlivý, výbušný a tohle by asi nerozdýchal. Jinak je samozřejmě ten nejlepší chlap :oops: nevím zda je fér aby žil ve lži, ale na druhou stranu o nej nechci přijít s vím , ze bych to znova neudělala.

rozhodně nejsem přítel nevěry, ale v tomto případě bych mlčela jako hrob! Ulevíš svému svědomí, ale naděláš tím spoustu škody! Přestal by se těšit na děti, žádal by DNA (logicky), narušilo by to váš vztah.
Jedině, kdybys po porodu zjistila, že děti jsou nějakým zázrakem milencovy (čistě teoreticky). V takovém případě je na místě jít s pravdou ven, je to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 10:20
@LucieG88 píše:
Myslím že je největší pravděpodobnost, že jsou manžela, ale když už se stalo, neřešila bych čí jsou, ale aby byli zdravé a v pořádku, člověk dělá chyby, hold se stalo, ale už to vrátit nejde. Přeji pohodové těhotenství a myslím, že strachem je člověk vytrestaný až dost sám, takže zahodit minulost a odpustit si :srdce:

Ano zdraví je nejdůležitější, teď čekáme na výsledky triple testu, tak snad je vše v pořádku a už se jen těšit na pohlaví a hlavně na samostatné děti. Snažím se, ale jde to těžko. Děkuji moc za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 10:27
@pe-terka píše:
rozhodně nejsem přítel nevěry, ale v tomto případě bych mlčela jako hrob! Ulevíš svému svědomí, ale naděláš tím spoustu škody! Přestal by se těšit na děti, žádal by DNA (logicky), narušilo by to váš vztah.
Jedině, kdybys po porodu zjistila, že děti jsou nějakým zázrakem milencovy (čistě teoreticky). V takovém případě je na místě jít s pravdou ven, je to fér.

Teď čekáme na výsledky triple testu, prý často vychází falešně pozitivní ( samozřejmě doufám a chci aby to tak nebylo a děti jen s jen prospívaly) , ale jelikož od manžela bratr je nemocný stát se muže cokoliv a muže nás poslat na amniocentezu. Nevím zda bych chtěla riskovat životy těch malých drobečků, ale kdyby mi to doktor sám doporučil, sla bych. Slyšela jsem, ze z odběru plodové vody se dá určit otcovství, akorát nevím jak bych to vysvětlila manželovi. Asi to nechám tak, všichni tvrdí , ze to bude z větší pravděpodobnosti manžela, takže nebudu se v tom asi více vrtat. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.19 12:43
@pe-terka píše:
myslím, že ve fázi těsně před ejakulací bys chlapa jen tak nesundala :P Takže bych se nebála ani toho preejakulátu. :think:
:palec: :palec: mě by musela odříznout nožem a i tak bych se držel. Jestli se nechal shodit, tak to neměl ani na krajíčku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.3.19 13:03
@Sabina1812 píše:
Teď čekáme na výsledky triple testu, prý často vychází falešně pozitivní ( samozřejmě doufám a chci aby to tak nebylo a děti jen s jen prospívaly) , ale jelikož od manžela bratr je nemocný stát se muže cokoliv a muže nás poslat na amniocentezu. Nevím zda bych chtěla riskovat životy těch malých drobečků, ale kdyby mi to doktor sám doporučil, sla bych. Slyšela jsem, ze z odběru plodové vody se dá určit otcovství, akorát nevím jak bych to vysvětlila manželovi. Asi to nechám tak, všichni tvrdí , ze to bude z větší pravděpodobnosti manžela, takže nebudu se v tom asi více vrtat. Děkuji :-)

priply jsou často falešně pozitivní, a u dvojčat ještě víc, v podstatě nechápu, proč ti je dělali! Ano, z plodovky se dá, mimo jiné, zjistit i otcovství, resp. DNA plodů. Osobně nejvíc věřím ultrazvuku. Mě kdysi vyšlo z Triplů, že má dítě pravděpodobnost Downova syndromu (můj vyšší věk). Zkušený lékař na genetice to v podstatě vyloučil, řekl mi, jaké znaky takové děti mají a že na našem miminku nic takového nespatřuje. A že neshledává k amniocentéze důvod. Narodilo se zdravé dětátko :srdce:
Takže já bych amnio u dvojek neriskovala, něco nevyjde a ty můžeš přijít o dvě zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.3.19 13:07
@pe-terka píše:
priply jsou často falešně pozitivní, a u dvojčat ještě víc, v podstatě nechápu, proč ti je dělali! Ano, z plodovky se dá, mimo jiné, zjistit i otcovství, resp. DNA plodů. Osobně nejvíc věřím ultrazvuku. Mě kdysi vyšlo z Triplů, že má dítě pravděpodobnost Downova syndromu (můj vyšší věk). Zkušený lékař na genetice to v podstatě vyloučil, řekl mi, jaké znaky takové děti mají a že na našem miminku nic takového nespatřuje. Narodilo se zdravé dětáko :srdce:
Takže já bych amnio u dvojek neriskovala, něco nevyjde a ty můžeš přijít o dvě zdravé děti.

Ano slyšela jsem, že u dvojčat vychází hlavně falešně a je tam vysoké riziko potratu. Ale mate pravdu, nestojí mi za to riskovat ty dva živůtky, muže se cokoliv stát a tohle bych si asi také neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí