Nevím si rady s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
17.2.11 09:38
111kajak píše:
Moc děkuji za super recenzi kočárku :))) jsem nadšená,
tak asi opět půjdu do obchodu trénovat jízdu :))).opravdu moc díky a pokud máš další poznatky sem s nimi :)

Taky hlasuju pro Mutsynu - je tam sice menší korba, ale já mám 5měsíční mimi a ještě tam má 6cm. A to není žádnej drobek.
Pokud bys trvala na velký korbě, tak srovnatelnej je Icoo Peak4air.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.2.11 09:41

Spíš ti řeknou další holky. Každému totiž vyhovuje něco jiného. Já píšu za sebe, co vyhovuje nebo nevyhovuje mě. Vyzkoušej a uvidíš :-)

Jinak pokud se rozhodneš pro urbanrtidera tak rada na první jízdu: nekoukej těsně před kočárek nebo nedejbože pod kolečka. Musíš se dívat dopředu směrem jak jdeš a kočárek budeš za chvíli řídit po citu - jako auto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 09:42

Tak já mám Jané Slalom a jsem spokojená. Ještě jako první jsme měli Asahi Scirocco, to byl takový tereňák s velkým košem i korbou, něco jako x-lander.
Jinak ti poradím pro představu - pokud nenajdeš kočárek naživo v obchodě, tak zkoukni nějaké videa na youtube je tam spousta kočárků. Mnohdy se mi na obrázku zdály větší, ale video mě překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.11 09:48

hm tak Icoo Peak4air o tom slyším poprvé a vypada také dobře, proč jsi se rozhodla pro mutsy a ne pro Icoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.11 09:58

Máme mutsyho urbana ridera, a za mě je výborný, jsme sice z města ale nevadí. Na chodníky je suprový, do terénu ještě lepší, zvládnu ho ovládat jednou rukou což je super :palec:
Pravda hluboká korbička už nám je knop, jsme v září a už se do ní nevejde a pošupajdí do sporťáku, ale náš Tadeášek je obřík má 71cm v 5 měsících :lol: Jinak za mě super kočík, můj vysněný a je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.2.11 10:01

Já slalomuju se Slalomem. A po mých téměř ročních zkušenostech ho ráda doporučím. Jezdím ale jen se sporťákem 2010, holky ho většinou kombinovaly se staršími vaničkami, jsou větší. Co splňuje a nesplňuje z tvých kriterií? Tak rozhodně je pro mě důležité otočné sezení, polohování do úplného lehu systémem tří poloh ne přes pásy, široké nafukovací kola, madlo je vyklápecí i oddendávací, košík je docela malý, stříška na sporťáku nemá odvětrávání (k čemu?), příjemný materiál, nešisuje, dá se celý lehko stáhnout a oprat. Ale hlavně - miluju jeho dizajn. :pankac: Kočárek by měl být srdcovou záležitostí a mamina by se měla s kočárkem cítit dobře a být na něj pyšná. :mrgreen: Takže si kočárky obhlídni a vybírej podle intuice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.2.11 11:21

Jedna zkušená přispivatelka doporučila i'coo peak air, dívali jsme se na instruktážní video a jsme pro něj rozhodnutý…Koukněte na youtube a zadejte i'coo peak air 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 11:24
jurdicek píše:
Jedna zkušená přispivatelka doporučila i'coo peak air, dívali jsme se na instruktážní video a jsme pro něj rozhodnutý…Koukněte na youtube a zadejte i'coo peak air píše: Více

Tak to je síla, repráky v boudičce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.2.11 11:38

Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.2.11 11:51
111kajak píše:
hm tak Icoo Peak4air o tom slyším poprvé a vypada také dobře, proč jsi se rozhodla pro mutsy a ne pro Icoo

Mutsy je asi o 5 kilo lehčí a já ho přece jen docela často dávám do auta a denně po schodech do kočárkárny, navíc Icoo má mrňavej košík, kdežto k Mutsy je ten obrovskej nákupní koš (kterej hooodně využívám). A velikost korbičky mě tak netrápila.
Icoo má kamarádka co má červnový mimčo a chtěla, aby jí vydržel přes zimu. Jinak v terénu projedou to samý - jezdíme spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.2.11 11:53
jurdicek píše:
Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě

Jo, na ty barvy kámoška co ho má taky nadávala. A k Mutsy je víc příslušenství než k Icoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 11:58
jurdicek píše:
Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě

To jo, vypadá dobře, ale 20 kg je 20 kg…jak říkám my měli asahi scirocco a to taky byla těžká kráva, musím říct, že jsem byla totál zpocená, když jsem musela malého ve vajíčku tahat po schodech a pak ještě dávat kočár do auta, někdy jsem fakt na to neměla sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.11 12:02

krásné video o i'coo je na
http://www.icoo.de/…r/video.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.11 12:05

Víte jaká autosedačka jde připojit na Icoo Peak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.2.11 12:11

Maxi Cosi, jen nandat adaptéry. Prý je i'coo autosedačka po testech horší?nevím? tak dávají tu Maxi Cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí