Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
111kajak píše:
Moc děkuji za super recenzi kočárkujsem nadšená,
tak asi opět půjdu do obchodu trénovat jízdu.opravdu moc díky a pokud máš další poznatky sem s nimi
Taky hlasuju pro Mutsynu - je tam sice menší korba, ale já mám 5měsíční mimi a ještě tam má 6cm. A to není žádnej drobek.
Pokud bys trvala na velký korbě, tak srovnatelnej je Icoo Peak4air.
Spíš ti řeknou další holky. Každému totiž vyhovuje něco jiného. Já píšu za sebe, co vyhovuje nebo nevyhovuje mě. Vyzkoušej a uvidíš ![]()
Jinak pokud se rozhodneš pro urbanrtidera tak rada na první jízdu: nekoukej těsně před kočárek nebo nedejbože pod kolečka. Musíš se dívat dopředu směrem jak jdeš a kočárek budeš za chvíli řídit po citu - jako auto ![]()
Tak já mám Jané Slalom a jsem spokojená. Ještě jako první jsme měli Asahi Scirocco, to byl takový tereňák s velkým košem i korbou, něco jako x-lander.
Jinak ti poradím pro představu - pokud nenajdeš kočárek naživo v obchodě, tak zkoukni nějaké videa na youtube je tam spousta kočárků. Mnohdy se mi na obrázku zdály větší, ale video mě překvapilo.
hm tak Icoo Peak4air o tom slyším poprvé a vypada také dobře, proč jsi se rozhodla pro mutsy a ne pro Icoo
Máme mutsyho urbana ridera, a za mě je výborný, jsme sice z města ale nevadí. Na chodníky je suprový, do terénu ještě lepší, zvládnu ho ovládat jednou rukou což je super ![]()
Pravda hluboká korbička už nám je knop, jsme v září a už se do ní nevejde a pošupajdí do sporťáku, ale náš Tadeášek je obřík má 71cm v 5 měsících
Jinak za mě super kočík, můj vysněný a je krásný ![]()
Já slalomuju se Slalomem. A po mých téměř ročních zkušenostech ho ráda doporučím. Jezdím ale jen se sporťákem 2010, holky ho většinou kombinovaly se staršími vaničkami, jsou větší. Co splňuje a nesplňuje z tvých kriterií? Tak rozhodně je pro mě důležité otočné sezení, polohování do úplného lehu systémem tří poloh ne přes pásy, široké nafukovací kola, madlo je vyklápecí i oddendávací, košík je docela malý, stříška na sporťáku nemá odvětrávání (k čemu?), příjemný materiál, nešisuje, dá se celý lehko stáhnout a oprat. Ale hlavně - miluju jeho dizajn.
Kočárek by měl být srdcovou záležitostí a mamina by se měla s kočárkem cítit dobře a být na něj pyšná.
Takže si kočárky obhlídni a vybírej podle intuice.
Jedna zkušená přispivatelka doporučila i'coo peak air, dívali jsme se na instruktážní video a jsme pro něj rozhodnutý…Koukněte na youtube a zadejte i'coo peak air 2011
jurdicek píše:
Jedna zkušená přispivatelka doporučila i'coo peak air, dívali jsme se na instruktážní video a jsme pro něj rozhodnutý…Koukněte na youtube a zadejte i'coo peak air píše: Více
Tak to je síla, repráky v boudičce. ![]()
Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě
111kajak píše:
hm tak Icoo Peak4air o tom slyším poprvé a vypada také dobře, proč jsi se rozhodla pro mutsy a ne pro Icoo
Mutsy je asi o 5 kilo lehčí a já ho přece jen docela často dávám do auta a denně po schodech do kočárkárny, navíc Icoo má mrňavej košík, kdežto k Mutsy je ten obrovskej nákupní koš (kterej hooodně využívám). A velikost korbičky mě tak netrápila.
Icoo má kamarádka co má červnový mimčo a chtěla, aby jí vydržel přes zimu. Jinak v terénu projedou to samý - jezdíme spolu ![]()
jurdicek píše:
Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě
Jo, na ty barvy kámoška co ho má taky nadávala. A k Mutsy je víc příslušenství než k Icoo.
jurdicek píše:
To jo, vypadá dobře, ale 20 kg je 20 kg…jak říkám my měli asahi scirocco a to taky byla těžká kráva, musím říct, že jsem byla totál zpocená, když jsem musela malého ve vajíčku tahat po schodech a pak ještě dávat kočár do auta, někdy jsem fakt na to neměla sílu…
Maxi Cosi, jen nandat adaptéry. Prý je i'coo autosedačka po testech horší?nevím? tak dávají tu Maxi Cosi