Nevím si rady s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
18.2.11 08:54

Pokud jde o Red castle shop´n jogg, bohužel zde neposloužím. Já kočárek na jogging nepotřebuji a tak jsem se o ně nijak nezajímala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 08:59

Pro mne treba designova spicka je MUTSY Urbanrider - s korbickou jsem hezci sportak nevidela a je to kocarek, za kterym se otaceji i chlapi - sam manzel ho okukoval a libil se mu.

Pro moji smulu tehdy ctyrleta dcera nebyla schopna ho s otaceci napravou ovladat a taky jsme potrebovali rukojet ne vysunovaci co Mutsy ma, ale na ohybacich kloubech, aby sla sklopit dolu…
Tenkrat pro prvni dceru byl bohuzel nad me financni limity dane rekonstrukci noveho bytu.

Bohuzel jako sportak vypada normalne - tudiz tuctove.
Nemit financni limit jdu do Bugaboo, sice se mi taky nelibi a korbicka vypada jak rakvicka :lol: , ale je lehky, skladny, dobre ovladatelny a nepotrebujete zadne golfky + se s nim skvele manipuluje…

Mne treba misto golfek skvele poslouzil mnou zminovany Nomad - velky, prostorny, lehky a dobre ovladatelny + jako bonus projede to, co golfky zdaleka ne.

Ted si vystacime se Zappem po prvni holce s polohovaci sedacku Xtra a to je pro dvou a pul letou holku, ktera v nem jeste obcas usne, naprosta bomba :lol:

• Citovat
  • Upravit
5352
18.2.11 09:05

No tak zakladatelka myslím chtěla kočárek do terénu a na to bych Nomada (bez nafukovací koleček) ani Bugaboo tedy nedoporučovala. Bugaboo ne kvůli kolečkům, myslím, že se dají ta přední minikola dokoupit za větší, ale kvůli sedačce. Ať si výrobce říká o ergonomii co chce, já bych prostě své dítě spát na naklopené židli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 10:14

Nomad do terenu ja zase doporucuju i bez nafukovacich kole - bydlime na vesnici, kde jsou samozrejme upravene nove chodniky se zamkovkou, ale jezdime na polnackach a nejvic na Nosticzove hrabencine ceste, coz je lesni siroka cesta, kudy hrabenka Nosticzova ze zamecku (ted je tam LDN) ve vedlejsi vsi kolem rybniku jezdila kocarem do loveckeho zamecku v nasi vesnici, kde ted sidli MŠ.

Tahle cesta - zvlast, co rybari kolem rybniku kvuli sajrartu a bahnu vysypaly sterkem a sutrama - tak to panecku zatezovka pro vsechny druhy sportaku - Nomad s zaaretovanyma kolama ji zvladl v pohode…naopak spousta tezkych monster s nafukovakama jak od traktoru typu DorJan a jine prisernosti ji nezvladne, s golfkama se tam vypravi jen nesvepravny :lol:

Bugaboo ma sestrenice - dovezeny z USA tchyni, takze ji vysel sakum prdum na nejakych 600 USD a nekupte to, zvlast pri vyhodnem kurzu USD a pri prepoctu, co stoji tady…Neterince bude dva a pul a koupene golfky po tydnu zase vratili, pac je vubec nepotrebovali a ohledne pohodli se Bugaboo neda nic vytknout - kolecka jsou sice mala, ale super odpruzena - radim vyzkouset, nez smahem zamitnout - pac na Bugaboo pred vyzkousenim jsem mela podobny nazor. Korbicka je jedna z tech vetsich - sice se mi nelibi ten hranaty rakvovity tvar, ale ditko se ti tam vejde o dost dele nez do prvni Dreami, co jsem mela ja nebo Xlanderovske korby po segre, kterou jsem mela na druhou holku (na podvozku Quinny).

• Citovat
  • Upravit
4181
18.2.11 12:06
Hanka1 píše:
nakukovatelka píše:
Mafina5 píše:
Jané Slalom nebo Nomad je pro mě noční můra - já prostě nesnáším změť tyček pod kočárkem :-) Ale samozřejmě každý máme naštěstí jiný vkus :-)
To souhlasim, taky se mi nelibi na nich ta zmet trubek
zmet trubek u Nomada? Kde? :-D Ja ho mam pripraveny slozeny na transport - ja si snad dam tu praci ho rozlozit a znova prohlidnout… :wink:

To je o vkusu, nic nerozbaluj :mrgreen:
Pro me je tam tech trubek fakt moc …
Chtela jsem si k segre pod korbicku strcit slozeny sako, a obchazela jsem kolem a koukala, kterou mezerou ho tam vecpat …

Tady je docela prehledny foto, tak prikladam, kdyby se chtel nekdo podivat
 http://www.slune-cz.cz/…strata-2009/

Jinak ja jsem na kosiky tak uchylna, ze i u toho Mutsy, ktery tu ma vyfoceny Mafina5 mi pripada, ze na to, jak je tam krasne volny pristup, zas mohli naopak udelat kosik vyssi a bytelnejsi (ale bez trubky :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 12:12

To je fakt, ze u Mutsyho je ten kosik zas nizko, ale oni prodavaji takovy pridavny kosik - pripnes pod korbu/sportak za konstrukci, idealni hloubka - ani nizko, ani vysoko - fak vychytany a to se mi libilo po netu a videla jsem to i v realu - holka ho parkovala u dr. pred poradnou…

jak tak koukam na ten obrazek Nomada, tak fakt je tech trubek kolem kosiku nejak moc - pritom v realu mi to vubec nepripadlo.
Jak tak ho tu porad chvalim, tak ja furt na sto pro nejsem jista jestli ho mam prodat nebo ne… :roll:
Neprodavam ho kvuli financim, jako spis kvuli mistu a diky tomu, ze mame ted uz polohovaciho Zappa (ten zas neni do terenu a na delsi spani…)

• Citovat
  • Upravit
4181
18.2.11 12:17

No jo, taky to budu resit, az se prestehujeme a bude (paradoxne) min mista na dva kocary. Mam sportak X Lander a poloh.golfky Callisto. Malymu budou v kvetnu 2roky, tak nevim, jestli ma smysl sportak jeste schovavat na dalsi zimu … :think: zvlast kdyz uz ho nebudu mit kde pohodlne garazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 12:19

na pristi zimu bych pro dvou a pul letaka uz sportak asi nenechavala - ja letos dvou a pul letou presne v prosinci do zacatku snehu v prosinci vozila na sankach a Nomada mela slozenyho v aute a vytahovala ho jen v Pze, u nas na vsi ne, ale snih mu problem nedelal (zase ho chvalim)… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4181
18.2.11 12:28

Ja chodim ven vetsinou tak, ze to spojim i s mensim nakupem (jsme v Praze na Vinohradech), to bych se sankama asi nedala :lol: :lol: malokdy se jdeme cournout „jen tak“.
To uz bude asi fakt velkej pristi zimu. Ale budu se se sportakem tezko loucit, mne se s nim krasne jezdi porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.11 13:29

Ten pridavny kosik u Mutsyho je skvely! Rekla bych, ze jedna z nejvychytanejsich veci! A hrozne toho unese :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10482
18.2.11 14:00
Mafina5 píše:
Já mám pocit, jestli ten BabyJogger nemá jen ten naklápěcí sporťáček?

má.. stejně jako BGB
byl to jen nápad :)

i když nevím, mně to zas nepřijde tak hrozné, já osobně bych v něčem takovém s radostí spala :mrgreen: a moje děti taky, stejně si Vojta dával nohy na madlo, Martínek se po přendání do lehátka nebo autosedačky, kde má nohy nahoru, vždycky hrozně zklidní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.11 15:27
Nataša píše:
Mafina5 píše:
Já mám pocit, jestli ten BabyJogger nemá jen ten naklápěcí sporťáček?

má.. stejně jako BGB
byl to jen nápad :)

i když nevím, mně to zas nepřijde tak hrozné, já osobně bych v něčem takovém s radostí spala :mrgreen: a moje děti taky, stejně si Vojta dával nohy na madlo, Martínek se po přendání do lehátka nebo autosedačky, kde má nohy nahoru, vždycky hrozně zklidní..

Napodobne - starsi takhle spavala u golfek Inglesina Espresso a mladsi jak muze, tak chrni taky s nozkama nahore - spousta lidi kvuli naklapeci sedacce kupuju napr. Quinny BUZZ - ja bych to bez vyzkouseni hned nazavrhovala.
Sestrenky holcicka v Bugaboo bez problemu jeste ted ve dvou a pul letech chrni i tri hodinky pres obed…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.2.11 15:28
nakukovatelka píše:
Ja chodim ven vetsinou tak, ze to spojim i s mensim nakupem (jsme v Praze na Vinohradech), to bych se sankama asi nedala :lol: :lol: malokdy se jdeme cournout „jen tak“.
To uz bude asi fakt velkej pristi zimu. Ale budu se se sportakem tezko loucit, mne se s nim krasne jezdi porad.

jo tak na Vinohradech to chapu - taky jsme jeste v Pze na Letne sankovali jen ve Stromovce :-) - na tom prohrnutem snehu na krajich chodniku projizdet sankama ty snehem prekryte psi bobky musi byt na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10482
19.2.11 16:19
Hanka1 píše:
Sestrenky holcicka v Bugaboo bez problemu jeste ted ve dvou a pul letech chrni i tri hodinky pres obed…

kéž by mi dítě vůbec přes oběd spalo :mrgreen: od 2 let usne jen když ho vyřídíme úplně, a ne po obědě,ale tak ve 4 odpoledne.. takže pak je zase mejdan večer..

a jo, BGB je dost velikej, většina majitelek ani nepořizuje golfky, páč je lehoučkej a velikej.. a do terénu stačí ty kola do sněhu a je to super teréňák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
19.2.11 17:21

Ahoj, řeším podobný problém :nevim: Když tu byla řeč o Mutsy, máte někdo vyzkoušený tenhle? Je mi tam sympatická ta přehazovací rukojeť. http://mutsy.libfin.cz/slider.php

Jinak osobně jsem uvažovala ještě o Patron Apollon Alux příp. jiný model (teď bych kecala - Falco?)

V březnu chceme zajet na výstavu do Brna, tak chci být už předem v obraze a pak jen obejít favority :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí