Nevím si rady s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
17.2.11 12:19
jurdicek píše:
Tak ty repráky to už je třešnička, pustíš tam nějakou lovestory nebo krtka e jedeš, jen výběr barev u i'coo je dost naprd,ale dá se vybrat, protiklad je 20kg kočáru,ale věřím, že je bytelnej a přežije víc jak jedno dítě

20 kilo je dvacet kilo a pokud krom repraku nema nejake digi pohaneni, tak se dvacet kilo sakra proveze. I zminovana velmi dobre ovladatelna Mura mela svoji vahou 16 kg dost handicap oproti lehcim sportakum, proto v novejsi kolekci snizovali cca o 2 kg vahu. Ono vozit petikilove mesicni lezici mimco a dvanactikilove rocniho neposedu + nakup je sakra zahul a posilovna zadarmo a to nemluvim o tom, ho treba jednou denne nalozit a vylozit do auta ci s nim preskakat par schodu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
19
17.2.11 12:27

Naprosto souhlasím o váze, ale když se člověk podívá na použitý materiály, tak se není čemu divit, záleží taky na okolnostech, kam a jak daleko jezdím nakupovat atd., myslím ale když se dívám na ten kočár, tak ty nakláněcí kola tu manipulaci hodně ulehčí, ostatně i na tom videu je vidět, jaký se dá opsat rádius

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.2.11 12:40

To jo, to se s ním dobře bude jezdit. Dvacet kilo se řekne to není zas tak moc. Ale já bydlím V Ostravě-Polance, když jsem potřebovala něco nakoupit, krom té naší Budoucnosti, kde mají tvrdé i rohlíky a chtěla jít do marktetu, který je nejblíže v shopping parku, 7 km dle navigace. Takže dítě v sedačce, teď složit kočár, vložit do kufru, připoutat dítě, teď v obchodě, vytáhnout kočár, dítě ze sedačky, udělat nákup (nesnáším nákupy) většinou to bylo několik igelitek, teď připoutat dítě, dát kočár do auta, naskládat tašky. Po příjezdu vytáhnout tašky, kočár, dítě. A pak to vytahat po schodech. Musím říct, že tehdy jsem tak nadávala na kočár, že je těžký jako.....
V té době navíc u nás kopali kanalizaci několik měsíců bahna všude - kočár od bahna, já od bahna, než jsem ho tam naskládala, a to se do kufru vlezl akorát, takže ho tam nešlo jen tak ledabyle položit. :zed: Kolikrát jsem si rozmyslela někde jet. Kdybych bydlela někde v centru tak to je jiná.
Jsme ho prodali, koupila jsem staršího Slaloma a jsem spokojená, je snad o polovinu lehčí, ale teď už sporťák nevozím, máme golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.2.11 13:10

Zahledla jsem tu Jane Nomad - skvely kocar, ale s korbickou absolutne nepristupny kosik. Mela ho sestra, jsou tam takove tyce nahore, a neprostrcis dovnitr ani pulku chleba (leda by sis na ni nejdriv sedla). Ale jezdi se s nim paradne, je to typ kocarku, ktery vydrzi jako jediny kocar na celou dobu, nepotrebujes pak ani golfky. Je fakt lehouckej, malej, pritom pro dite prostornej.
Zalezi, co kdo ozeli … ja jsem na kosik pes, furt tam neco nandavam a vyndavam. Zase nepotrebuju otocny sezeni … (to Nomad nema)
tak at dobre vyberete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.2.11 13:22

ahoj, jen jsme se chtěla podělit o zprostředkovanou zkušenost Mutsy X I'coo - kamarádka měla hluboký Mutsy, sporťák nekupovali, a ten pak koupili I'coo - a říkala, že je Mutsy mnohem lepší na ovládání :think: že kdyby byl Mutsy sporťák větší zůstali by u něj, každopádně moc poskojený s I'coo nebyla

ale bylo to tou předchozí zkušeností :nevim:

taky přeji šťastnou ruku!

za sebe můžu říct, že kdybych kupovala teď na druhý kočár nový, byl by to taky raději Mutsy, 4 kola, natáčecí náprava a pohodlné ovládání :palec: (bydlíme na Vysočině a zimy jsou tu „veselé“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.2.11 13:53
jurdicek píše:
Maxi Cosi, jen nandat adaptéry. Prý je i'coo autosedačka po testech horší?nevím? tak dávají tu Maxi Cosi

jo, kámoška má tu od Icoo a nadává, že měli koupit Maxi Cosi a že na druhý dítě jí koupěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.2.11 15:18
nakukovatelka píše:
Zahledla jsem tu Jane Nomad - skvely kocar, ale s korbickou absolutne nepristupny kosik. Mela ho sestra, jsou tam takove tyce nahore, a neprostrcis dovnitr ani pulku chleba (leda by sis na ni nejdriv sedla). Ale jezdi se s nim paradne, je to typ kocarku, ktery vydrzi jako jediny kocar na celou dobu, nepotrebujes pak ani golfky. Je fakt lehouckej, malej, pritom pro dite prostornej.
Zalezi, co kdo ozeli … ja jsem na kosik pes, furt tam neco nandavam a vyndavam. Zase nepotrebuju otocny sezeni … (to Nomad nema)
tak at dobre vyberete

Tak tak my jezdili v Nomadu jako v druhem kocarku od trictvrte roka. V podstate jsem porad nemohla vybrat golfky dle mych pozadavku a parametru az jsem vybrala Nomada a neprebrala.

Ale prechazela jsem na nej ze sportaku Quinny s korbickou nahore - tudiz luxus pristup do otevreneho kosiku, pak jsem pod Nomada nemohla dat nic a nutilo mne to netahat spoustu veci - jen co se vejdou do tasky na rukojet a vetsi lehke a neskladne veci do kosiku (deka apod.)

Ten Nomada prodavam a vubec ne s lehkym srdcem, pac to byl jeden z nejlepsich a nejvariabilnejsich kocarku, co jsem mela - v pohode zastoupi golfky, pritom projede to, co sportak a navic je fakt lehky a pro ditko prostorny…

• Citovat
  • Upravit
5352
17.2.11 17:17

Tak Icoo jsem taky prohlížela v obchodě a mě se s ním taky jezdilo mnohem hůř než s Mutsy. Icoo má otočnou přední nápravu s omezeným rejdem a já bych to zkrátka v ostřejší zatáčce smýkala. Takže u mě vyhrál jednoznačně Mutsy, ale přiznám se že i díky designu. Icoo je sice podobný, docela hezký, ale jen docela. Mutsy - to je prostě čistý design. Jedna tyčka a dost! Koukni na foto :-)
Jané Slalom nebo Nomad je pro mě noční můra - já prostě nesnáším změť tyček pod kočárkem :-) Ale samozřejmě každý máme naštěstí jiný vkus :-) Navíc Nomad - nemá nafukovací kola a to je podle mě týrání dětí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.2.11 19:54
Mafina5 píše:
Jané Slalom nebo Nomad je pro mě noční můra - já prostě nesnáším změť tyček pod kočárkem :-) Ale samozřejmě každý máme naštěstí jiný vkus :-)

To souhlasim, taky se mi nelibi na nich ta zmet trubek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.2.11 22:11

podle úvodních požadavků opravdu snad jen Mutsy UR..
a jezdit s ním chce sice cvyk, ale já to taky zvlládla po 1 procházce..
netřeba popisovat, mafina to udělala už perfektně..

I´COO má 20kg, to je děsná ďaha, mně se s 18m dítkem zdál i speedi těžký a to má 11kg!

CasualPlay je fakt maličký, něco tak kapesního jsem ještě neviděla, navíc to přední dvojkolo je mizerné do terénu..

MC Mura - děsná boudička, já jí nedokázala sklopit, je tam nějaká pojistka.., malé krytí dítěte (odstranili původní šusťák a nenahradili ničím..), to madlo před dítětem je divné.. sedák je krásně pohodlný, ale jen na sezení spořádaného ne moc velkého dítěte

Slalom Rev. - na ten jsou tu jiní odborníci, mně osobně se moc nelíbí, přijde mi stejně tvrdý jako 2010, možná jeětě víc..tam jsem se navíc kopala do brzdy, tady ne, pravda, ale zas je těžší a užší.. hůr se mi s ním manévruje.. (nevím jestli proti 09, lae prosti mému kočáru jistě..)

hightrek nic moc kvalita, servisák libfinu mi říkal, že s ním mají nejvíc práce.. měla jsem v něm tehdy 7m dítě a nic moc, byl tam natřísknutej až hanba.. sedák mělký, hrozně vysoko, nutno poutat pokaždé,.. v pozici k mamince se mi jezdilo dost hrozně, po směru lepší ale prostě není to špička..

ještě mě napadl Hoco Master L, tam je natáčecí náprava, není moc známý, ale v levnější cenové kategorii se mi docela líbil..
https://www.emimino.cz/…ter-l-38378/
 http://www.malvik.cz/…vany-kocarek

ještě bych málem zapomněla na babyjogger city select: http://www.malvik.cz/…-City-Select
je to novinka takže reference moc nejsou, ale vypadá pěkně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.2.11 22:58

Já mám pocit, jestli ten BabyJogger nemá jen ten naklápěcí sporťáček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.2.11 23:26
nakukovatelka píše:
Mafina5 píše:
Jané Slalom nebo Nomad je pro mě noční můra - já prostě nesnáším změť tyček pod kočárkem :-) Ale samozřejmě každý máme naštěstí jiný vkus :-)
To souhlasim, taky se mi nelibi na nich ta zmet trubek

zmet trubek u Nomada? Kde? :-D Ja ho mam pripraveny slozeny na transport - ja si snad dam tu praci ho rozlozit a znova prohlidnout… :wink:

• Citovat
  • Upravit
341
17.2.11 23:58
Mafina5 píše:
Tak Icoo jsem taky prohlížela v obchodě a mě se s ním taky jezdilo mnohem hůř než s Mutsy. Icoo má otočnou přední nápravu s omezeným rejdem a já bych to zkrátka v ostřejší zatáčce smýkala. Takže u mě vyhrál jednoznačně Mutsy, ale přiznám se že i díky designu. Icoo je sice podobný, docela hezký, ale jen docela. Mutsy - to je prostě čistý design. Jedna tyčka a dost! Koukni na foto :-)
Jané Slalom nebo Nomad je pro mě noční můra - já prostě nesnáším změť tyček pod kočárkem :-) Ale samozřejmě každý máme naštěstí jiný vkus :-) Navíc Nomad - nemá nafukovací kola a to je podle mě týrání dětí :-)

No jako hlubokáč je pěkný,jakříkáš,čistý design :mrgreen: ,ale jako sporťák už vypadá běžně,navíc ty nové kolekce jsou dělané nějak nízko,to vypadá divně,ty nízké sporťáky,proto se mi ani nelíbí německý hartan ntřeba,děcka sedí u země…kvůli samovystupování a nastupování-no nevim,od 6 měsiců žádém dítě samo nenastupuje,na to jsou pak golfáče,ty už řešíte snad v roce ,ne? Já teda ještě nevím,jaký kočár =řesně chci,ale podle toho jak vypadá s korbou to nebude…na 5 měsiců řešit design,spíš jak se jezdí se sporťákem,jak je super,jak vypadá,jak se polohuje,do kdy se am vejdou,jakou mají dlouhou opěrku zad…moc řešíte korbu :mrgreen: se mi zdá.To fakt nevím,jaký kočár,aby nebyl moc vysoký ani moc nízký sporťák,otočná korba,nafukovačky,kvalita… :think:Taky bude fotečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.2.11 08:40

Tak jsem včera objevila i red castle shop´n jogg, co vy na to?
Mínus: nemá otočný sporták, maji vl. autosedačku (neznám jejich kvalitu, proto mínus)
Plus: nízká váha, velká korbička
Znáte ho? Máte s ním zkušenost neboněkdo z vašeho okolí?

Už se moooc těším na vaše příspěvky :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 08:52

Ricki, kdyby sis přečetla diskusi celou, tak bys věděla, že jsem to byla právě já, kdo zakladatelce radil, ať se nenechá strhnout jen korbičkou a vybírá hlavně podle sporťáku, se kterým bude jezdit déle. No a ten podle mě u Mutsy vypadá moc dobře. Jak jsem psala výše, naštěstí máme každý jiný vkus.
Pokud jde o nastupování a vystupování, já si nemyslím, že až budu mít chodící dítko, že budu nutně jezdit jen s golfkama. Ani neuvažuju, že bych nějaké kupovala. Mám 25 let staré bez stříšky a fusaku po dětech starší ségry a myslím, že na občasnou cestu do města s nimi bohatě vystačím. Pokud nebudu nastupovat do MHD nebo nebudu mít jiný důvod k tomu vézt lehčí kočárek, tak pojedu s pro dítě pohodlnějším sporťákem, kdyby třeba venku chtělo spát nebo se déle vézt. Takže pro mě je nízký sporťák výhodou. Neměřím tedy dva metry, takže mi ohýbání se nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí