Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Krásný den přeji
mám prosbu děvčata nevíte co by to mohlo být? Mám to už asi 14 dní svědí to občas. K Dr se nemohu dostat jsem mimo domov. ( Dovolená ) včera jsem začala mazat Fucidinem a užívat Desloradin. Děkuji
krásný den všem
![]()
@Anonymní píše:Krásný den přeji
mám prosbu děvčata nevíte co by to mohlo být? Mám to už asi 14 dní svědí to občas. K Dr se nemohu dostat jsem mimo domov. ( Dovolená ) včera jsem začala mazat Fucidinem a užívat Desloradin. Děkuji
krásný den všem
![]()
![]()
Sluneční alergie?
vytvořilo se mi něco podobného, svědilo to dost, potirala jsem panthenolem, zmizelo to tak za tři neděle.
@Mirčulka píše:
Sluneční alergie?vytvořilo se mi něco podobného, svědilo to dost, potirala jsem panthenolem, zmizelo to tak za tři neděle. [/c
Děkuji také mě to napadlo to se tak dlouho léčí ? Je pravda že se mi to udělalo po návštěvě bazénu veřejného
Podle fotky těžko soudit, může to být ze slunce, ekzém nebo klidně začínající pásový opar (když to svědí). Já to měla podobné a byl to ten opar.
@Petule030 děkuji k Dr se dostanu až za týden . Doufám že to nebude opar jak se léčí kdyby to náhodou nezmizelo ? ![]()
Ještě mě napadlo Pásový oper prý bolí a dělají se puchýře , ale já žádné puchýře neměla ani mě nic nebolelo je to takové suché jakoby vystouplé a je pravda že na začátku jsem to škrabala no snad to vymizí , ale děkuji ![]()
Jestli to nejsou začínající puchýřky, tak to bude nějaká jiná vyrážka. Zkus tedy mazat a uvidíš, snad se toho brzy zbavíš ![]()
@Petule030 Právě že už to mám asi 10 dní na začátku jsem to mazala pokaždé něčím jiným až poslední dva Dny mažu Fucidinem a užívám Desloradin .